Origineel persoonlijk zeepcadeau

Zeeppompje

Bestel de zeeppompjes in de webshop

Handen wassen. Jong en oud, groot en klein: we doen het allemaal. En we doen het nog altijd meer dan ooit. Of we nu willen of niet. Zeep, zeeppompjes, handcrèmes: het vliegt de winkels uit.

Ook bij u in de winkel kan zo’n bestseller cadeaucollectie komen te staan. Een display boordevol persoonlijke, praktische en originele zeep cadeaus. Mèt natuurlijk een mooie marge voor u als winkelier.

Bestel nu bij uw cadeaugroothandel deze luxe zeeppompjes collectie en start met verkopen. Voor u het weet bent u aan het nabestellen.

Keukengerei cadeau productvideo

Om u een kleine indruk te geven van deze cadeaucollectie hebben wij voor u een productvideo gemaakt.

Wist u dat u deze video ook op uw eigen website kan en mag gebruiken? Daarnaast hebben wij kosteloos fotomateriaal beschikbaar voor u. Van elk product. Zoals u van uw allround groothandel in keukengerei en woonaccessoires mag verwachten. Zo kunt u uw klanten het beste informeren over uw cadeauassortiment in uw winkel.

Neem gerust contact met ons op voor de actuele winkelverkoopprijs en displaysamenstelling.

Zeeppompje Roze moeder Cadeau

Stijlvol keukencadeau

Een praktisch cadeau is altijd een goed cadeau. Dat weet u als geen ander. Uw klanten kopen én geven graag cadeaus die bruikbaar en herbruikbaar zijn. En wij als cadeaugroothandel maken daar voor u ook nog eens een persoonlijk cadeau van.

Op elk zeeppompje staat een liefdevol compliment of een passende, spetterende quote. Zoals u van ons gewend bent. Uw klant vindt in deze cadeaucollectie voor elke feestelijke gelegenheid een origineel cadeau.

Het zeeppompje wordt geleverd zonder zeep. Uw klant kan het zeeppompje vullen met elke gewenste handzeep of lotion.

ZeepDispenser zeeppompje cadeau groen grijs

Origineel cadeau idee

De zeeppompjes zijn door het creatieve team van uw groothandel in cadeau met zorg ontworpen en ontwikkeld. Een collectie met de meest uiteenlopende teksten en titels. Uw klant vind gegarandeerd voor elk feestje een uniek, origineel maar vooral persoonlijk cadeau.

Een kort overzicht met een aantal eigenschappen van de zeeppompjes:

Een aantal technische eigenschappen:

  • Pompje gemaakt van sterk en duurzaam ABS
  • Flesje gemaakt van glas
  • Formaat van het totale zeeppompje: 17 cm hoog x 8 cm diameter
  • Inhoud: 440 ml
  • Exclusief inhoud
Display Zeepompje Zeepdispenser

Kosteloze winkelpresentatie

Elke vierkante meter van uw winkelvloer is kostbaar. Daar weet u alles van. Dat wij met onze displays het maximale uit uw winkeloppervlak kunnen halen, daar weten wij dan weer alles van.

Wouter, Peter, Marco, Tom en Lorraine, het verkoopteam van uw  groothandel in keukengerei en keukencadeau, staan graag voor u klaar om u advies op maat te geven. Zodat u het meeste uit úw vierkante meters haalt.

Met de zeeppompjes leveren wij kosteloos de luxueuze display mee. Zo kunt u uw winkel gemakkelijk en snel boordevol originele cadeauartikelen zetten. De display wordt geleverd inclusief een sfeervolle kopkaart en een handig nabestelsysteem.

De praktische displayinformatie voor deze cadeaucollectie kort voor u op een rij:

De groothandel die met u meedenkt

Onze winkelpresentatiemiddelen zijn zoveel mogelijk herbruikbaar. Dat is goed voor het milieu, maar ook bijzonder makkelijk voor u als winkelier.

U laat de display gewoon staan en bestelt een nieuwe collectie. U ontvangt dan nieuwe producten inclusief kopkaart, achterkaartjes en eventueel extra planken. Binnen no-time bent u weer klaar voor verkoop.

Een andere collectie die in deze display verkrijgbaar is, is bijvoorbeeld de kaarsencollectie Cosy Candle. Bent u op zoek naar andere keukengerei cadeaucollecties? Kijk dan ook eens naar:

U bent op zoek naar dé cadeaucollectie die uw omzet een fantastische boost gaat geven. Een product waardoor uw klanten terug blijven komen naar juist úw winkel. Met onze jarenlange ervaring in cadeau weten wij, als groothandel in keukengerei, woonaccessoires en persoonlijke cadeaus, zéker dat wij u het juiste advies kunnen geven.

Neem gerust contact op onze binnendienst. Mark en Ricardo staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met een vertegenwoordiger. Tom, Wouter, Peter of Marco komt graag bij u langs.

Maar u kunt de producten ook in het echt komen bewonderen. Een kijkje in de cadeau-keuken van Miko. Maak een showroom-afspraak bij ons kantoor in Nieuwegein. Mark zal u rondleiden en al uw vragen beantwoorden.

We spreken u snel!