Origineel Zeeppompje cadeau

Zeeppompje

Bekijk deze collectie in onze webshop

Handen wassen, handen wassen, handen wassen: we weten inmiddels niet beter. Maar zo’n flesje handzeep uit de supermarkt staat toch nét even minder gezellig op het aanrecht in de keuken, op de wastafel in de badkamer of op het toilet. Een functioneel, mooi zeeppompje is natuurlijk onmisbaar naast iedere kraan en in ieder interieur.

Uw cadeau groothandel Miko heeft dit handige gebruiksartikel omgetoverd tot een trendy, maar vooral persoonlijk display concept genaamd Zeeppompje.

Het Zeeppompje is een frisse, moderne cadeau collectie met handige, luxueuze zeeppompjes. Elk product bevat een liefdevol compliment. De gehele collectie bestaat uit maar liefst 35 verschillende complimenten, waardoor er voor elke doelgroep en voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau te vinden is.

U vindt in deze collectie niet alleen een lief cadeau voor moeder, een origineel cadeau voor vader, maar ook onze Zorghelden kunnen hiermee in het welverdiende zonnetje worden gezet.

Om u een goed beeld te geven van deze cadeau collectie ziet u hiernaast een korte productvideo. Neem contact met ons op voor de actuele winkelverkoopprijs en display samenstelling.

Wilt u dit filmpje op uw eigen website gebruiken, of bent u op zoek naar ander fotomateriaal ter promotie? Geen enkel probleem. Wij hebben voldoende materiaal kosteloos beschikbaar, neem dus gerust contact met ons op.

Het zeeppompje bieden wij aan exclusief inhoud.

Zeeppompje Roze moeder Cadeau

Stijlvol keukencadeau

Het zeeppompje is niet alleen een origineel toiletartikel om cadeau te geven, het is ook een prachtig badkamer accessoire
en een luxe keuken accessoire. Het zeeppompje wordt geleverd zonder zeep en is dus eenvoudig met elke handzeep, lotion of vloeistof naar keuze te vullen. Kortom; voor elke feestelijke gelegenheid een origineel en praktisch cadeau. Om te geven én om te krijgen.

Een tip voor in uw winkel? Vul een zeeppompje met desinfecterende handgel en plaats deze bij uw kassa: een snelle hygiëne boost voor u én uw klanten. Ook handig als er even geen water in de buurt is.

ZeepDispenser zeeppompje cadeau groen grijs

Origineel cadeau idee

Ook bij deze cadeau collectie hebben we weer ons uiterste best gedaan om u een zo gevarieerd mogelijk reeks aan titels aan te kunnen bieden. Met uiteraard een spetterende twist in de tekst die perfect past bij het product. Zoals u gewend bent van uw cadeau- en woonaccessoire groothandel.

Een kort overzicht met de eigenschappen van de zeeppompjes:
• Complete collectie met 35 verschillende liefdevolle complimenten
• Geschikt als cadeau voor moeder, vader enz.
• Verdeeld over 3 moderne matte kleuren:
trendy grijs, warm groen en modieus roze
• Bedrukt met een stijlvol, wit complimenteus design
• Exclusief inhoud (zeep of handzeep)
• Pompje gemaakt van sterk en duurzaam ABS
• Flesje gemaakt van glas
• Formaat van het totale zeeppompje: 17 cm hoog x 8 cm diameter
• Inhoud: 440 ml
• Makkelijk (na) te vullen met uw eigen favoriete zeep

Display Zeepompje Zeepdispenser

Kosteloze winkelpresentatie

Voor deze cadeau collectie hebben we gekozen voor een presentatie in onze luxueuze houten wanddisplay. Met deze display haalt u een maximale verkoop uit een minimaal winkeloppervlak. De display is duurzaam: u kunt eenvoudig een andere collectie in deze bestaande display zetten. Wij leveren u nieuwe achterkaartjes, kopkaart en eventueel extra planken en u kunt weer starten met verkoop.

Een praktisch overzicht van de presentatie voor deze cadeau collectie:
• Presentatie in een luxueuze houten wanddisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 60 x 55 cm
• 168 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Zeeppompje bestellen

Deze keukengerei collectie Zeeppompje bestelt u eenvoudig en snel bij uw groothandel via onze webshop, maar u kunt ook telefonisch bij ons terecht voor cadeau advies specifiek voor uw winkel of branche. Wij van Miko staan graag voor u klaar als uw cadeau groothandel, keukengerei- en drogisterij groothandel.
Is het zeeppompje misschien niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan ook eens naar onze andere keukengerei collecties zoals bijvoorbeeld de ovenhandschoenen met originele keukencomplimenten of de keukenspatels en -lepels.

Toch liever op zoek naar andere woonaccessoires of decoraties, kijk dan eens naar de Wine Candle, een van onze mooie kaarsen collecties, of de decoratieve houten harten in de Mijn Hart collectie.
De zeeppompjes, of zeepdispensers, zijn verkrijgbaar in compleet display concept, maar u kunt ze ook eenvoudig via onze webshop los (na) bestellen. Op deze manier kunt u ze ook in uw eigen schappen systeem verkopen.

Een stijlvolle cadeau collectie van uw groothandel woonaccessoires met een lief cadeau voor moeder, een origineel cadeau voor vriendin of als leuk cadeautje voor een nieuwe woning. Het zeeppompje is natuurlijk ook op een (thuiswerk)plek te gebruiken. Vul het met lotion of zelfs desinfecterende handgel en het is een origineel cadeau voor collega.

Bij ons als woonaccessoire groothandel is de winkelpresentatie een wezenlijk onderdeel van een cadeau collectie.  De display zorgt natuurlijk ook voor een verzorgde en opvallende presentatie in uw winkel.

Een andere collectie die wij aanbieden in deze display is bijvoorbeeld de kaarsen collectie Cosy Candle. Neemt u gerust contact met ons op, uw non-food groothandel, om te kijken welke cadeau collectie of combinatie aan collecties, het beste bij u en uw winkel past.