Persoonlijk magneet cadeau

Keramieken magneet

Bekijk deze collectie in de webshop

Magneten uit de meest exotische oorden herinneren aan heerlijke vakanties. Een magneet uit een bijzondere stad brengt een glimlach op uw gezicht. Een magneet met een persoonlijk compliment, is echter minstens zo dierbaar. Uw koelkast of magneetbord hangt vol met herinneringen en fijne momenten.

Een magneet is daarom niet zomaar een cadeau. Met een magneet wordt een herinnering, een gevoel, cadeau gegeven. Met een magneet van Miko, geeft u altijd een blijvende, persoonlijke herinnering cadeau. Een vrolijk cadeau wat blijft hangen!

Bestel deze magneten collectie in de webshop

Succesvol impulscadeau

Een magneet is een ongelooflijk succesvol product. Dat heeft u ons duidelijk laten weten! Op veler verzoek heeft uw cadeau groothandel daarom dan ook deze kleurrijke cadeau collectie ontwikkeld. Een complete cadeau collectie vol keramieken cadeau magneetjes voor elke feestelijke gelegenheid.

Deze cadeau magneet is een klein impulscadeautje wat door veel van uw klanten gemakkelijk wordt aangeschaft. Het is ook een bijzonder goed cadeau wat voor extra verkoop kan zorgen. Verkoop dit kleine cadeautje samen met bijvoorbeeld uw magneetbord of andere topartikelen.

Trendy magneten cadeau

Zoals al gezegd: u heeft ons duidelijk laten weten dat magneten een succesvol cadeau is. Miko luistert naar haar klanten en het team heeft een prachtige, vrolijke en trendy collectie voor u ontwikkeld.

Titels als Moeder, Vader en Oma ontbreken ook nu weer niet. Daarnaast hebben we de collectie uitgebreid met cadeautjes voor Meester en cadeautjes voor een theeleut en koffieleut. Mist u nog teksten, laat het ons weten! Wie weet kunnen wij onze toekomstige collecties nóg slimmer uitbreiden.

Een aantal eigenschappen van de magneet even kort op een rij:

Een kort overzicht van de praktische eigenschappen:

  • Formaat magneet: 7,5 x 7,5 x 0,8 cm
  • Eveneens geschikt voor buitengebruik
  • Display geleverd incl. 4 magneetborden voor nóg duidelijker presentatie
Keramieken Magneet

Cadeau collectie incl. display

U wilt een leverancier die uw verkoop zo makkelijk mogelijk maakt. Om het allerbeste uit uw winkeloppervlak te halen. De magneet mag dan een supergoed cadeau artikel zijn, maar presentatie is hier de sleutel tot écht verkoopsucces.

Daarom heeft het team van Miko gekozen om deze magneet cadeau collectie te presenteren in een praktische, herbruikbare vloerdisplay. Inclusief haken en geïntegreerd nabestelsysteem. Zo kunt u de grote diversiteit aan magneten eenvoudig en overzichtelijk presenteren.

De informatie over deze vloerdisplay op een rij:

  • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
  • Formaat display: 200 cm hoogte
  • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
  • 366 Producten in een complete display
  • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
  • Display wordt in bruikleen aangeboden
  • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Meer dan magneten cadeau

Speciaal voor u zijn wij altijd bezig om ons cadeau assortiment uit te breiden en te vernieuwen. Wij weten dat u helemaal geen tijd hebt om keer op keer displays op- en af te bouwen. Daarom zijn onze displays eenvoudig herbruikbaar.

U besteld een nieuwe collectie en ontvangt van ons de nieuwe producten. Uiteraard samen met de juiste haken, nieuwe kopkaart en achterkaartjes. U vervangt het oude voor het nieuwe en: verkopen maar!

Een aantal voorbeelden van cadeau collecties die in dezelfde display verkrijgbaar zijn:

Kijk gerust verder rond op de website of in de webshop. Al onze producten zijn ook gewoon los (na) te bestellen. Wij verkopen echter uitsluitend aan retailers. Mocht u als particulier interesse hebben dan kunt u ons contacten via de email verkoop@miko.nl. Wij zullen u dan doorverwijzen naar een verkooppunt bij u in de buurt.

Wij denken graag met u mee

Elke dag zijn wij voor u bezig om de best mogelijke cadeau artikelen te bedenken. De best mogelijke teksten te schrijven. De best mogelijke designs te maken. Alles om ervoor te zorgen dat de cadeau artikelen uw winkel uit vliegen. Met onze jarenlange ervaring in cadeau weten we wat er nodig is.

Samen met u, met onze klanten, maken we de beste cadeau artikelen. Daarom horen we ook graag van u wat u graag nog zou willen hebben of zien. Deze magneet cadeau collectie is het perfecte voorbeeld van die samenwerking. Wij weten namelijk: een cadeau groothandel zijn we niet alleen.

Als cadeau leverancier is Miko niet in één vakje te stoppen. Wij zijn uw magneten groothandel, maar ook uw groothandel voor sieraden cadeautjes. Wij zijn de groothandel voor woondecoratie en uw woonaccessoire leverancier. Maar ook zijn wij uw groothandel voor wenskaarten én de groothandel voor persoonlijk drinkgerei.

U kunt bij Miko terecht voor cadeautjes voor Moederdag, Vaderdag en Geslaagd. Ook vindt u in ons assortiment persoonlijke en originele kleine cadeautjes voor Zus, Juf en zelfs Tante. Wij leveren de meest uiteenlopende cadeau collecties én titels. Alles voor een goede prijs en met uitstekende service.