Proost

Moederdag

Een moeder is iedere dag bijzonder. Niet voor niets wordt Moederdag dan ook jaarlijks groots gevierd! Miko Products heeft de mooiste cadeau artikelen in het assortiment om alle moeders in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan onze wijn water glazen Proost-collectie. Een chique, hoog kwaliteit glas met een luxe zwart-gouden bedrukking. Speciaal met een persoonlijke tekst voor Moeder, Mama, Bonus Mama of Oma.

Charms for you

Moederdag

Maar moeders kun je altijd verwennen met sieraden! Of het nu Moederdag is, of gewoon haar verjaardag. De klein maar fijne Charms for You-collectie is letterlijk een pareltje. Zowel aan de arm of om de nek van de liefste moeder, oma of stiefmoeder, als ook in de winkel. De kleine bedeltjes dragen ieder een liefdevolle tekst, en kunnen gecombineerd worden verkocht met een armband, ketting of sleutelhanger.

Nog meer voor

Moederdag

Een moeder of oma is toch eigenlijk iedere dag bijzonder. Als cadeau groothandel heeft Miko Products een bijzonder breed assortiment voor Moederdag. Maar natuurlijk ook voor Vaderdag of geslaagd cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze webshop voor het complete assortiment of neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn voor Moederdag cadeaus in uw winkel.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Bij ons vindt u de mooiste Moederdag-artikelen in alle soorten en maten. Als grootste cadeau groothandel van Nederland hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen van de leukste artikelen met lieve, emotionele en grappige teksten.

Voor een overzicht van al onze Moederdag cadeau artikelen kunt u een kijkje nemen op onze webshop. Hier vindt u ook inspiratie voor andere leuke cadeautjes.