Enjoy mok en Proost glas

Fijne

Een moeder, een bonus moeder of een oma: ze zijn natuurlijk alle dagen van het jaar bijzonder, maar Moederdag is natuurlijk wel dé dag om deze prachtige vrouwen eens extra in het zonnetje te zetten.

Even lekker een kopje koffie met moeder drinken met onze Enjoy Mok, of het glas heffen op haar gezondheid met een prachtig Proost-glas: alles kan met de producten van Miko. Uw Moederdag cadeau groothandel.

Keukenset Vriendschapsarmband Beertje

Uitgebreid assortiment

Miko heeft natuurlijk, als dé Moederdag groothandel, een bijzonder uitgebreid assortiment voor alle Moederdag gerelateerde cadeau artikelen. Denk aan onze vrolijke Bamboe Keukenset, de lieve keramieke Engeltje en Beertje collectie of natuurlijk de Vrienschapsarmbandjes.
Voor elke moeder, jong of oud, hebben wij bij Miko wel een gepast cadeau met een toepasselijke tekst. Of je nu wilt zeggen: ‘Je bent de liefste Moeder’, ‘Bedankt’ of ‘Ik hou van jou’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Moederdag assortiment.

Moedrdag Pakket Miko 2021

Speciaal pakket

Speciaal voor Moederdag 2021 hebben we onze huidige toppers in een Moederdag pakket verzameld, zodat u als winkelier in één klap een grote diversiteit Moeder cadeau artikelen in huis haalt. Neem contact met ons op over de inhoud en beschikbaarheid van dit Moederdag pakket. Uiteraard simpel besteld via onze webshop, maar wel zolang de voorraad strekt.

Het getoonde pakket was het pakket van Moederdag 2021. Dit pakket is helaas uitverkocht. Zodra de inhoud van het nieuwe pakket bekend is, zullen we hier natuurlijk een mooie afbeelding van plaatsen. Hou onze website dus goed in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf nog makkelijker op de hoogte.

Op onze webshop vindt u het meest uitgebreide Moederdag assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Moederdag cadeaus. Naast een ervaren Moederdag cadeau groothandel staan wij ook voor u klaar met cadeau artikelen voor Vaderdag, Geslaagd en Einde Schooljaar.

Wij leveren al onze cadeau collecties in compleet display concepten. Daarnaast zijn alle producten ook los (na) te bestellen, zodat u ze eenvoudig in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.