Enjoy mok en Proost glas

Fijne Moederdag cadeaus

Moederdag. Eén van de beste verkoopperiodes in uw winkel. Hét moment dat uw klanten specifieke cadeautjes met lieve complimentjes zoeken.

Cadeautjes voor een geweldige Moeder, een bonus moeder of natuurlijk de liefste Oma. Laat u verrassen door het uitgebreide cadeauassortiment van uw Moederdag groothandel.

Vul uw assortiment tijdig aan met originele cadeautjes van Miko. En verras uw klanten met de persoonlijke cadeaus van uw Moederdag groothandel.

Keukenset Vriendschapsarmband Beertje

Uitgebreid assortiment

Zorg voor een omzetboost tijdens één van de belangrijkste verkoopperiodes van het jaar. Natuurlijk met de originele cadeautjes van uw groothandel in Moederdagcadeau.

Als dé Moederdag groothandel bieden wij u een bijzonder uitgebreid assortiment voor alle Moederdag gerelateerde cadeauartikelen. Denk aan onze originele ovenhandschoenen collectie of onze wijn- waterglazen uit de Proost collectie.

Elk product uit ons Moederdag cadeauassortiment draagt een liefdevolle, Nederlandse tekst. Daarmee bieden wij voor elke moeder, jong of oud, een perfect cadeau.
Bij Miko slaagt u, en daarmee ook uw klant, gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete Moederdag assortiment.

Moederdag pakket 2022

Speciaal pakket voor Moederdag

Speciaal voor Moederdag verzamelen wij voor u ieder jaar onze cadeautoppers van dat moment in een veelzijdig Moederdag pakket. Zo krijgt u met één aankoop een grote diversiteit Moederdag artikelen. Natuurlijk voor een speciale prijs. Simpel besteld via de webshop of uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Om u een indruk te geven van de inhoud van pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2022. Dit pakket is op dit moment niet meer verkrijgbaar. Zodra ons nieuwe pakket beschikbaar is, zullen wij u hierover informeren.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Moederdag producten.

Bekijk het complete Moederdag assortiment in onze webshop. 

Op onze webshop vindt u het meest uitgebreide Moederdag assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Moederdag cadeaus. Naast een ervaren Moederdag cadeau groothandel staan wij ook voor u klaar met cadeau artikelen voor Vaderdag, Geslaagd en Einde Schooljaar.

Wij leveren al onze cadeau collecties in compleet display concepten. Daarnaast zijn alle producten ook los (na) te bestellen, zodat u ze eenvoudig in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.