Trendz beurs voorjaar 2019

donderdag 27 december 2018 12:03:22 Europe/Amsterdam

Vanaf zondag 13 januari is het weer zover; de Trendz beurs!
Op deze beurs presenteren wij ons uitgebreide cadeau assortiment en heeft u de mogelijkheid om kennis te maken met onze 4 nieuwste displays en nieuwe event mokken. Uiteraard is het mogelijk om op de beurs een bestelling te plaatsen.

Lees meer

Nieuw; Powerbank

vrijdag 30 november 2018 11:05:16 Europe/Amsterdam

Omdat tegenwoordig iedereen mobiel is en bereikbaar wil zijn, is het laatste waar men op wacht dat de smartphone of tablet leeg raakt. Om deze reden heeft Miko Products de ‘Powerbank’ collectie ontworpen. Met deze draagbare accu is het altijd mogelijk om onderweg je mobiele apparaat weer op te laden. Ideaal voor mensen die onderweg zijn!

Lees meer

Nieuw; Houten Broche

donderdag 29 november 2018 15:39:49 Europe/Amsterdam

Op een shirt, een vest of een tas, met een broche wordt elk kledingstuk opgeleukt. De nieuwe collectie
van Miko Products, de Houten Broche, is verkrijgbaar in een brede variatie aan vormen en figuurtjes.
Daarnaast zit er aan elke broche een kaartje met een complimenteuze tekst. De Houten Broche wordt
gepresenteerd in een compacte counterdisplay en is daarmee ideaal voor uw kassaverkoop!

Lees meer

Nieuw; Huisvaasje

donderdag 1 november 2018 09:34:41 Europe/Amsterdam

Het hele jaar door maken bloemen mensen blij! Speciaal hiervoor heeft Miko Products het Huisvaasje ontworpen. Dit frisse en vrolijke bloemenvaasje heeft de vorm van een huisje en is met zijn rustieke uitstraling ook erg leuk als decoratie voor zowel binnen als buiten. De gezellige en sfeervolle teksten maken het Huisvaasje een fraai cadeau voor iedere gelegenheid!

Lees meer

Nieuw; Pen Etui!

dinsdag 9 oktober 2018 15:32:03 Europe/Amsterdam

Wie schrijft die blijft. En dan het liefst natuurlijk met een bijzondere pen én bijpassende opbergetui; dat is de nieuwe ‘Pen Etui’ collectie van Miko Products. Door de unieke combinatie van lieve en complimenteuze teksten of initialen is de pen het ideale cadeau om aan dierbare personen te geven.

Lees meer

Nieuw; Houten Fotolijstje

woensdag 19 september 2018 15:17:05 Europe/Amsterdam

Dagelijks maakt en deelt men foto’s om waardevolle herinneringen vast te leggen en niets is mooier om deze momenten op fraaie wijze te bewonderen. Het Houten Fotolijstje van Miko Products is een origineel fotolijstje met een modern zwart/wit design waarop lieve teksten staan weergegeven die de foto extra bijzonder maakt. Daarnaast is het lijstje, door het toegevoegde compliment, zonder foto ook leuk om als decoratie neer te zetten of op te hangen.

Lees meer

Nieuw; Borrelplankje

dinsdag 14 augustus 2018 14:12:31 Europe/Amsterdam

Er zijn tal van gelegenheden om te borrelen, of het nou thuis, op het werk of tijdens een feestje is. De Borrelplank van Miko Products is speciaal hiervoor ontworpen en biedt, met de complimenteuze en ludieke teksten, een leuk en passend aanbod voor al deze fijne en gezellige momenten.

Lees meer

Nieuw; Onderzetters & Decoraties

vrijdag 15 juni 2018 15:29:10 Europe/Amsterdam

De Onderzetter – en Decoratie collectie van Miko Products is een uniek concept waarin twee fraaieproducten zijn gecombineerd. Zowel de onderzetter als decoratie heeft een fris en modern design enzijn daardoor ideaal om als set aan te schaffen. Daarnaast biedt de speciaal ontworpen display een strakke en uniforme presentatie voor in uw winkel!

Lees meer

Nieuw; Baby collectie

vrijdag 15 juni 2018 13:55:25 Europe/Amsterdam

De zwangerschap en de geboorte van een kind zijn bijzondere en kostbare momenten in het leven. Ook het wereldkundig maken van de zwangerschap is een uniek en onvergetelijk moment. Speciaal voor deze gelegenheden heeft Cadeaugroothandel Miko Products de Baby collectie ontworpen! In deze collectie staan moderne en liefdevolle teksten centraal die kleurrijk worden afgebeeld op een decoratief hartje.

Lees meer

Nieuw; Charms for you

donderdag 24 mei 2018 15:44:21 Europe/Amsterdam

Al eeuwenlang dragen mensen bedeltjes als een herinnering aan bijzondere gebeurtenissen en aan mensen die speciaal voor hen zijn. De Charms for you van cadeaugroothandel Miko Products zijn vrolijke bedeltjes met liefdevolle teksten die uw winkelend publiek zowel als sleutelhanger, armband en ketting kan dragen. Met een winkeloppervlakte van een half a4-tje biedt deze houten counterdisplay voor elke gelegenheid een leuk geschenk!

Lees meer