Boomschijf

dinsdag 16 mei 2017 09:45:08 Europe/Amsterdam

Boomschijf is een opvallende verschijning die zowel als decoratie en sleutelhanger is ontworpen. Iedere sleutelhanger is voorzien van een korte, liefdevolle tekst en kan eenvoudig worden gedragen. De decoratie is met de sfeervolle en complimenteuze tekst erg leuk om overal op te hangen. Wederom een lief cadeau met een bijzondere bijdrage van de natuur!

Lees meer

Spaarvarkentje

maandag 1 mei 2017 15:36:23 Europe/Amsterdam

Er zijn natuurlijk tal van redenen om geld te sparen. Net als dat er tal van redenen zijn om iemand door middel van een cadeau een glimlach te bezorgen. Het Spaarvarkentje van Miko Products is een handige manier om kleingeld apart te kunnen houden. Het is een schattige verschijning met ludieke, complimenteuze teksten, kroonleeftijden en initialen, en is erg leuk als gebruiksartikel. Met zijn neutrale roze kleur is het Spaarvarkentje zeer goed herkenbaar en doet het zijn naam eer aan!

Lees meer

Nieuwe website

dinsdag 11 april 2017 17:03:26 Europe/Amsterdam

Om u nog beter van dienst te zijn is miko.nl vernieuwd! 

Lees meer

Berelief

donderdag 30 maart 2017 15:24:52 Europe/Amsterdam

Berelief is een collectie van handgemaakte pluche beertjes in een speciaal ontworpen cadeaudoosje. De combinatie van de schattig verpakte beertjes en de lieve, pakkende teksten verleidt de consument en onderscheidt Berelief van het huidige pluche aanbod. Door de zachte kleuren van zowel het beertje als het doosje presenteert de collectie zich als fraaie verschijning in de display en is ieder beertje een gezellige vriend voor thuis!

Lees meer

Gouden Medaille

donderdag 30 maart 2017 15:21:19 Europe/Amsterdam

Thuis, op het werk, op school, op het sportveld; overal zet men bijzondere prestaties neer en speciaal daarvoor presenteert Miko Products de Gouden Medaille. Deze waardevolle gouden medaille is gemaakt van metaal, waarbij de complimenteuze boodschap in 3D tekst extra wordt benadrukt. Met de aanvullende complimenten op het zilverkleurige doosje en een luxe fluwelen binnenkant van dit doosje, verdient deze award een speciaal plekje bij diegene die de eer hebben om de Gouden Medaille te mogen ontvangen!

Lees meer

3D Taart

woensdag 11 januari 2017 14:06:00 Europe/Amsterdam

3D Taart is een unieke XXL 3D kaart die eenvoudig is om te bouwen tot een feestelijke taart. Speciaal voor meerdere gelegenheden en verrassend voor de dagelijkse klanten die uw winkel bezoeken. De zeer opvallende XXL 3D kaart onderscheidt zich nadrukkelijk van het huidige kaartassortiment en is daardoor een absolute toevoeging voor uw winkel!

Lees meer

I'm Happy

dinsdag 29 november 2016 16:10:00 Europe/Amsterdam

I’m Happy is een vrolijke en optimistische verschijning die zijn vrolijkheid aan de hand van leuke, positieve teksten en bijpassende figuren met open armen uitdraagt. Deze blije boodschapper verspreidt complimenten voor vrienden, familie en collega’s en voor iedere gelegenheid brengt I’m Happy een positieve boodschap.

Lees meer

Home & Garden deco

maandag 28 november 2016 16:40:23 Europe/Amsterdam

Home & Garden is een stijlvolle decoratie waarbij een mix van polyester en natuursteen is gebruikt. Hierdoor wordt zowel de tekst als afbeelding driedimensionaal weergegeven en zijn deze ook daadwerkelijk voelbaar. Door de moderne en warme beige-grijze kleur is Home & Garden geschikt voor ieder interieur en zoals de naam al doet vermoeden is het een leuk cadeau om zowel in huis als daar buiten op te hangen en neer te zetten.

Lees meer

Houten Decoratie

maandag 5 september 2016 10:05:00 Europe/Amsterdam

Houten Decoratie is een moderne en stijlvolle collectie dat Miko Products BV uitbrengt. In deze collectie staan mooie, inspirerende teksten centraal die worden versterkt door een houten decoratie. Wederom een leuk cadeau met een liefdevol karakter.

Lees meer