Nieuw: Pen Opener

donderdag 19 oktober 2017 09:26:29 Europe/Amsterdam

Pennen en flesopeners worden vrijwel dagelijks gebruikt en zijn daardoor voor iedere gelegenheid leuk om te geven! De Pen Opener van Miko Products is dan ook de ideale combinatie van beiden. De Pen Opener onderscheidt zich door grappige en ludieke teksten. Daarnaast zit er aan de Pen Opener een lang koord, waardoor deze altijd en overal kan worden gedragen. Met opvallende kleuren en voor een lieve prijs zit de Pen Opener verpakt in een speciaal ontworpen box voor op de counter.

Lees meer

Nieuw: Luxe Sleutelhanger

donderdag 19 oktober 2017 09:22:49 Europe/Amsterdam

De Luxe Sleutelhanger is een complete sleutelhanger-collectie met de best verkochte sleutelhangerteksten van de afgelopen periode in een nieuw, uniek design. De collectie bestaat uit leeftijden, initialen, foto’s en lieve persoonlijke teksten.Alle sleutelhangers zijn van hoge kwaliteit en zijn daardoor erg gebruiksvriendelijk. Bovenin de display hangen de extra luxe sleutelhangers. In het hoogwaardige metaal van deze sleutelhanger is een 3D afbeeldingen geslagen welke gedeeltelijk is ingekleurd. Dit zorgt voor een levendige uitstraling.

Lees meer

Nieuw: Displays retourneren

donderdag 7 september 2017 16:43:09 Europe/Amsterdam

Nieuw bij Miko Products; het retourneren van gebruikte displays! Om het milieu te sparen, en om onze displays kosteloos in bruikleen aan te kunnen blijven bieden, gaan wij displays retour laten halen.

Lees meer

Nieuw: Wonderful Deco

maandag 4 september 2017 14:21:57 Europe/Amsterdam

Een luxe decoratie gecombineerd met lieve, persoonlijke teksten en kleurrijke afbeeldingen, dat is onze It’s a Wonderful Deco. Door de combinatie van gezeefdrukte tekst op het glas en de afbeelding in het lijstje ontstaat er een verrassend, speels driedimensionaal effect. Hiermee haalt u een echte eyecatcher voor in uw winkel binnen!

Lees meer

Nieuw: Luxe Geurkaars

woensdag 16 augustus 2017 10:26:48 Europe/Amsterdam

Het branden van kaarsen staat vaak in het teken van bijzondere momenten die met elkaar worden gedeeld en uiteraard kan hierbij een heerlijke geur niet ontbreken. De Luxe Geurkaars van Miko Products is een grote kaars in een speciaal ontworpen uitvoering. Het sierlijke, luxe glas is ruim gevuld met heerlijke geurende wax. De kaars heeft een grote hoeveelheid aan branduren. De Luxe Geurkaars draagt een etiket bedrukt met goudfolie en liefdevolle teksten. Hierdoor zorgt de kaars voor een mooie sprankeling in uw winkel!

Lees meer

Enjoy Mok

maandag 24 juli 2017 12:37:27 Europe/Amsterdam

Mokken behoren tot de meest populaire cadeau artikelen en vandaar dat Miko Products wederom een zeer fraaie mok heeft ontworpen: de Enjoy mok! Door het gebruik van zachte kleuren en handgeschilderde designs wordt de mok mooi gepresenteerd in de display. De liefdevolle tekst op zowel de voorkant als binnenkant van de mok zorgt ervoor dat een collega, vriend en familielid dagelijks kan genieten van dit fijne cadeau!

Lees meer

Boomschijf

dinsdag 16 mei 2017 09:45:08 Europe/Amsterdam

Boomschijf is een opvallende verschijning die zowel als decoratie en sleutelhanger is ontworpen. Iedere sleutelhanger is voorzien van een korte, liefdevolle tekst en kan eenvoudig worden gedragen. De decoratie is met de sfeervolle en complimenteuze tekst erg leuk om overal op te hangen. Wederom een lief cadeau met een bijzondere bijdrage van de natuur!

Lees meer

Spaarvarkentje

maandag 1 mei 2017 15:36:23 Europe/Amsterdam

Er zijn natuurlijk tal van redenen om geld te sparen. Net als dat er tal van redenen zijn om iemand door middel van een cadeau een glimlach te bezorgen. Het Spaarvarkentje van Miko Products is een handige manier om kleingeld apart te kunnen houden. Het is een schattige verschijning met ludieke, complimenteuze teksten, kroonleeftijden en initialen, en is erg leuk als gebruiksartikel. Met zijn neutrale roze kleur is het Spaarvarkentje zeer goed herkenbaar en doet het zijn naam eer aan!

Lees meer

Nieuwe website

dinsdag 11 april 2017 17:03:26 Europe/Amsterdam

Om u nog beter van dienst te zijn is miko.nl vernieuwd! 

Lees meer

Berelief

donderdag 30 maart 2017 15:24:52 Europe/Amsterdam

Berelief is een collectie van handgemaakte pluche beertjes in een speciaal ontworpen cadeaudoosje. De combinatie van de schattig verpakte beertjes en de lieve, pakkende teksten verleidt de consument en onderscheidt Berelief van het huidige pluche aanbod. Door de zachte kleuren van zowel het beertje als het doosje presenteert de collectie zich als fraaie verschijning in de display en is ieder beertje een gezellige vriend voor thuis!

Lees meer