Nieuws

Placemat Nieuws

Trendy Placemat

De enige échte blikvanger op de prachtig gedekte tafel: Placemats van Miko! Een unieke, trendy serie vrolijke placemats voor de hele familie.

Maak nu van elke maaltijd een feestje en geef iedereen een persoonlijke placemat cadeau. Een praktisch cadeau, voor elke gelegenheid. Ook geschikt voor uw winkel!

Lees hier alles over deze trendy cadeaucollectie
Miko voor Giro 555

Giro 555 week

Net als u, zijn ook wij geraakt door de oorlog in Oekraïne.

In vrijheid, elke nieuwe dag kunnen vieren is voor heel veel mensen nu niet vanzelfsprekend. Juist daarom wilden we ons steentje bijdragen.

In de week van 21 t/m 27 maart hebben wij voor elke ontvangen bestelling een bedrag gedoneerd aan Giro 555. Samen met uw hulp hebben wij maar liefst €1.000,- over kunnen maken aan Giro 555.

Mede namens de Stichting Samenwerkende Hulporganisaties willen wij u danken voor uw steun.

Wilt u zelf nog een extra donatie doen
Hart lepeltje nieuws

Schepje liefde
cadeau

Hartlepeltje

Een letterlijk complimentje voor in de koffie of thee: deze lieve hartlepeltjes maken van elke kop koffie of elk glas thee een cadeautje.

De hartlepeltjes zijn hèt nieuwe sprankelende middelpunt op de toonbank. Een echte eyecatcher. Binnenkort ook bij u in de winkel?

Lees hier meer over deze originele cadeaucollectie
Hond koe spaarpot feestartikel groothandel

Hond & Koe

Spaarpotten

Er staat weer een gloednieuwe beestenboel te trappelen om uw winkel onveilig te maken.

Maakt u kennis met onze stoere spaar-waakhonden en lieve spaarkoeien. Een vrolijke spaarpotten collectie met teksten voor elke gelegenheid gepresenteerd in een functionele, herbruikbare display.

Binnenkort ook in uw winkel?

Lees hier meer over deze vrolijke spaarpotten
Kaas Cadeau groothandel

Cheese Lover

Speciaal voor die superlieve kaasliefhebber, die échte kaasgek heeft Miko een complete kaas cadeau collectie samengesteld.

Leuk om als complete set cadeau te geven, maar minstens zo leuk om los cadeau te doen. Een kaasschaaf, een kaasmessenset én een kaasplank in één! Natuurlijk in een luxueuze, bijpassende draaidisplay.

Lees hier meer over deze smakelijke cadeaucollectie
Trendz voorjaarsbeurs

Voorjaarsbeurs
Trendz 2022

Vanaf zondag 6 februari is het weer zover;
de Trendz voorjaarsbeurs!

Op deze beurs presenteren wij ons uitgebreide cadeau assortiment en maakt u kennis met onze nieuwste collecties. Uiteraard is het mogelijk om op de beurs een bestelling te plaatsen en een beursactie te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen op onze stand I123.

Openingstijden:
Zondag 6 februari van 10:00 – 17:00
Maandag 7 februari van 10:00 – 21:00
Dinsdag 8 februari van 10:00 – 17:00

Adres: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Kijk hier voor een kleine indruk van onze stand

Nieuw Huisstijl

Miko is een cadeau groothandel die trots is op haar klantrelaties én op haar personeel. Een cadeau groothandel ben je namelijk niet alleen. Wat ons als cadeau leverancier uniek maakt is onze werkwijze. Ons vernieuwde logo is daar een bijzondere weergave van. Het symboliseert de route van een idee tot cadeau.

soap dispenser

Zeeppompje praktisch & Chique

Een luxe gebruiksvoorwerp in een hip en trendy jasje. Geschikt voor elk interieur en te geven bij iedere gelegenheid, het hele jaar door. Binnenkort ook verkrijgbaar in uw winkel?

Lees hier meer
ovenhandschoen

Keuken Topper ovenhandschoen

Vers van de pers, de allernieuwste cadeaucollectie van Miko: de Ovenhandschoen. Hét cadeau in de keuken waar je mee gezien wilt worden!

Bekijk ze hier

Fleurige & Houten Decoratie

Fleur je huis op met deze gloednieuwe serie houten decoraties. Afmeting van deze deco is: 15 x 20 x 2,5 cm. Ze zijn eenvoudig op te hangen of neer te zetten. Een sfeervolle deco voor elk interieur.

Bestel en bekijk ze allemaal
Sieraad in flesje nieuws

Sieraad in flesje

Een letterlijk sprankelende display vol bedeltjes en hangertjes, die een tinkelend en rinkelend geluid in uw winkel brengt en hopelijk ook in uw kassa-la! Een échte blikvanger in uw winkel!

Lees hier meer
cadeau kaart stressbal

Cadeaukaart

houders

De Cadeaukaarthouder collectie van
Miko Products, uw cadeau groothandel, maakt van elke cadeau kaart of geld gift een
persoonlijk cadeau.

Door een combinatie van de stressbal en
het kaartje met een persoonlijke boodschap, wordt het gegeven cadeau extra speciaal voor de ontvanger.

cadeaukaarthouder
sleutel deur hanger

Vilten Sleutel- en Deurhanger

Twee tijdloze toppers die in iedere winkel thuishoren: deurhangers en sleutelhangers. Een gloednieuwe collectie die deuren open laat gaat, of juist gesloten houdt. Sowieso een échte binnenkomer voor in uw winkel. Een topproduct voor extra bijverkoop!

Lees meer

The Legend
collection

Een gloednieuwe stoere mannencollectie voor de stoere no-nonsense man én vrouw. Een uniek displayconcept met vier verschillende cadeauseries in één display. Geschikt voor iedere gelegenheid, voor iedere winkel en iedere branche.

Lees meer
Miko nieuw

Miko.nl is geheel vernieuwd!

We hebben de website in een fris, nieuw jasje gestoken en is weer helemaal up-to-date. Om het bestelgemak nog meer te verbeteren hebben wij ervoor gekozen om onze producten onder te brengen in een aparte webshop. Deze is nog sneller en werkt nog beter op de diverse mobiele apparaten.

Als u reeds inloggegevens had, heeft u een nieuw wachtwoord ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres. Heeft u niets ontvangen of wilt u graag voor het eerst inloggen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact
Tissue

Onze Tissue

Dispensers

De Tissue Dispenser collectie van
Miko Products bevat mooie en kleurrijke
vormgegeven tissuedispensers die door hun
neutrale design en handige vorm overal
geplaatst kunnen worden.

Tissue Dispenser
thee

Tijd voor Thee

De nieuwe Tijd voor Thee collectie bestaat uit mooie theezeefjes waar losse thee in kan worden gedaan en theeglazen met een vilten sleeve. Op de sleeve en op de theezeefjes staan mooie, persoonlijke teksten.

Tijd voor Thee