Nieuw; Eet smakelijk collectie

woensdag 4 maart 2020 15:58:28 Europe/Amsterdam

Men gaat steeds vaker samen met vrienden en familie gezellig koken en eten. Barbecueën, gourmetten, fonduen; iedereen is er dol op. Speciaal voor deze gezelligheid heeft Miko Products de Eet smakelijk – BBQ en gourmet collectie ontworpen. Deze collectie bevat de leukste barbecue- en gourmetspatels, welke zijn voorzien van leuke en vrolijke teksten. De complete collectie wordt gepresenteerd in een moderne, houten display.

Lees meer

Nieuw; Tissue Disensers

woensdag 4 maart 2020 15:57:28 Europe/Amsterdam

Tissues zijn altijd praktisch om bij je te hebben. De Tissue Dispenser collectie van Miko Products bevat mooie en kleurrijke vormgegeven tissuedispensers die door hun neutrale design en handige vorm overal geplaatst kunnen worden. Ook past deze dispenser precies in de bekerhouder van een auto,
waardoor ze bijzonder praktisch zijn voor onderweg. De collectie wordt gepresenteerd in een kartonnen counterbox en is erg geschikt voor uw kassa – en schapverkoop.

Lees meer

Nieuw; de Waterfles collectie

dinsdag 11 februari 2020 14:44:58 Europe/Amsterdam

In de huidige maatschappij staan duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel en Miko Products heeft wederom een collectie ontworpen om hier aan bij te dragen. Met de Waterfles collectie haalt u een moderne, houten display in huis die gevuld is met herbruikbare flessen. Door de complimenteuze teksten waarmee de kleurrijke neopreen hoes is bedrukt, is deze waterfles een leuk cadeau om te geven of om zelf in gebruik te nemen.

Lees meer

Nieuw: Vrolijke Bamboe Keukenset

vrijdag 24 januari 2020 09:16:22 Europe/Amsterdam

Koken is tegenwoordig populairder dan ooit en men kiest er ook steeds meer voor om zelf heerlijke gerechten te maken en deze samen te nuttigen met vrienden en familie. Hierdoor wordt koken vaak geassocieerd met gezelligheid en ontspanning en speciaal hiervoor heeft Miko Products de Vrolijke Bamboe Keukenset ontworpen. De complete collectie van de Keukenset wordt gepresenteerd in een moderne, houten display.

Lees meer

Nieuwe Displays

vrijdag 15 november 2019 15:01:02 Europe/Amsterdam

Met de introductie van onze Vriendschapsarmbandjes en Kleurrijke Tegeltjes hebben wij de nieuwe houten displays geïntroduceerd!

Lees meer

Nieuw: Glitter Sleutelhanger

woensdag 9 oktober 2019 15:58:36 Europe/Amsterdam

De Glitter sleutelhanger van Miko Products is letterlijk en figuurlijk een schitterende verschijning in de vorm van een hartje! De sleutelhanger heeft een luxueuze uitstraling en is erg leuk om cadeau te doen of om zelf in gebruik te nemen. De collectie bestaat uit persoonlijke en complimenteuze teksten en wordt gepresenteerd in een zeer compacte draaibare counterdisplay.

Lees meer

Nieuw; Wine Light!

vrijdag 4 oktober 2019 09:01:49 Europe/Amsterdam

De Wine Light van Miko Products is een decoratieve wijnfles waarin vrolijk twinkelende lichtjes en liefdevolle complimenten centraal staan. De Wine Light is perfect geschikt als decoratie op iedere vensterbank of op iedere salontafel en brengt dus gezelligheid met zich mee voor elk interieur. De Wine Light wordt in display gepresenteerd met een speciaal ontwikkelde kopkaart; in de kopkaart is een echt werkende Wine Light bevestigd welke op het stroomnet kan worden aangesloten. De twinkelende verlichting zal deze collectie nog meer onder de aandacht brengen van uw winkelend publiek.

Lees meer

Nieuw: Bluetooth speaker

vrijdag 20 september 2019 15:31:21 Europe/Amsterdam

Iedereen wil steeds minder snoertjes en meer draadloos. Daarnaast wil men tegenwoordig overal en nergens muziek kunnen luisteren. Miko Products heeft daarom nu de Bluetooth Speaker ontworpen. Dit product onderscheidt zich ten opzichte van andere bluetooth speakers door de unieke
combinatie van verfrissende kleurdesigns en liefdevolle, leuke teksten waarmee de speaker is bedrukt. Met het heldere geluid, en de mogelijkheid om via de speaker handsfree te kunnen bellen, is dit het ideale cadeau met een hoge kassa aanslag!

Lees meer

Nieuw; Tassel collectie

donderdag 29 augustus 2019 09:49:02 Europe/Amsterdam

De Tassel sleutelhanger van Miko onderscheidt zich van vele andere sleutelhangers doordat het zowel als sleutelhanger gebruikt kan worden, als mode accessoire voor aan je tas. De Tassel kan eenvoudig aan de tas worden gehangen met behulp van de bevestigde clip. Deze hippe sleutelhanger past perfect bij de nieuwste modetrend: fringe fashion. De leuke en lieve teksten zorgen er voor dat niet het alleen modieus is, maar ook leuk is als persoonlijk cadeau.

Lees meer

Nieuw; Portemonnee collectie

vrijdag 9 augustus 2019 15:22:59 Europe/Amsterdam

Zakgeld sparen voor iets lekkers tijdens een dagje uit in een pretpark of geld opzij zetten voor een nieuwe tablet; er zijn tal van redenen waarvoor kinderen (én volwassenen) geld willen sparen. Om kinderen spelenderwijs te leren sparen heeft Miko Products de Portemonnee collectie ontworpen. De kleurrijke designs maken de Portemonnee niet alleen ‘Fun for Kids’, maar is zeker ook ‘Hip-en-Hebben’ en dus aantrekkelijk voor de hippe, oudere doelgroep. De vrolijk gekleurde collectie bevat de populairste initialen en diverse uiteenlopende complimenteuze teksten. De Portemonnee collectie wordt in een slanke, strakke display gepresenteerd en is een echt opvallende verschijning in uw winkel.

Lees meer