Nieuw; Geurstokjes

vrijdag 1 februari 2019 14:04:37 Europe/Amsterdam

Thuis is de ideale plek om te doen waar je zin in hebt en gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Uiteraard kan een heerlijke geur bij deze sfeermomenten niet ontbreken. De Geurstokjes van Miko Products zijn speciaal hiervoor ontworpen en worden met complimenteuze teksten gepresenteerd in een sierlijke verpakking. De mooie kleuren en strakke presentatie in de display maken deze collectie een lust voor het oog.

Lees meer

Nieuw; Papieren Rietjes

vrijdag 1 februari 2019 12:04:54 Europe/Amsterdam

Wie drinkt er nou niet tijdens een feestje? Of het nu een verjaardag, een afstudeerfeest of babyshower is, de Papieren Rietjes van Miko Products zijn ontworpen om deze gelegenheden nòg feestelijker te maken. Omdat plastic rietjes vanaf 2021 verboden worden door de Europese Unie, zijn de rietjes gemaakt van papier; milieuvriendelijk en vele malen duurzamer dan de huidige plastic rietjes. Door de feestelijke en opvallende designs van de Papieren Rietjes is er ruime keuze en haalt u
een echte blikvanger in uw winkel.

Lees meer

Nieuw; Stropdas

dinsdag 29 januari 2019 11:12:18 Europe/Amsterdam

Het hele jaar door zijn er tal van feestelijke gelegenheden waarvoor men zich ludiek verkleedt. De Feestelijke Stropdas van Miko Products staat bol van grappige en complimenteuze teksten en is erg geschikt om te dragen tijdens deze gelegenheden. De Stropdas is verkrijgbaar in meerdere kleuren; kortom een leuk cadeau voor hem èn voor haar.

Lees meer

Nieuw; Powerbank

vrijdag 30 november 2018 11:05:16 Europe/Amsterdam

Omdat tegenwoordig iedereen mobiel is en bereikbaar wil zijn, is het laatste waar men op wacht dat de smartphone of tablet leeg raakt. Om deze reden heeft Miko Products de ‘Powerbank’ collectie ontworpen. Met deze draagbare accu is het altijd mogelijk om onderweg je mobiele apparaat weer op te laden. Ideaal voor mensen die onderweg zijn!

Lees meer

Nieuw; Houten Broche

donderdag 29 november 2018 15:39:49 Europe/Amsterdam

Op een shirt, een vest of een tas, met een broche wordt elk kledingstuk opgeleukt. De nieuwe collectie
van Miko Products, de Houten Broche, is verkrijgbaar in een brede variatie aan vormen en figuurtjes.
Daarnaast zit er aan elke broche een kaartje met een complimenteuze tekst. De Houten Broche wordt
gepresenteerd in een compacte counterdisplay en is daarmee ideaal voor uw kassaverkoop!

Lees meer

Nieuw; Huisvaasje

donderdag 1 november 2018 09:34:41 Europe/Amsterdam

Het hele jaar door maken bloemen mensen blij! Speciaal hiervoor heeft Miko Products het Huisvaasje ontworpen. Dit frisse en vrolijke bloemenvaasje heeft de vorm van een huisje en is met zijn rustieke uitstraling ook erg leuk als decoratie voor zowel binnen als buiten. De gezellige en sfeervolle teksten maken het Huisvaasje een fraai cadeau voor iedere gelegenheid!

Lees meer

Nieuw; Pen Etui!

dinsdag 9 oktober 2018 15:32:03 Europe/Amsterdam

Wie schrijft die blijft. En dan het liefst natuurlijk met een bijzondere pen én bijpassende opbergetui; dat is de nieuwe ‘Pen Etui’ collectie van Miko Products. Door de unieke combinatie van lieve en complimenteuze teksten of initialen is de pen het ideale cadeau om aan dierbare personen te geven.

Lees meer

Nieuw; Houten Fotolijstje

woensdag 19 september 2018 15:17:05 Europe/Amsterdam

Dagelijks maakt en deelt men foto’s om waardevolle herinneringen vast te leggen en niets is mooier om deze momenten op fraaie wijze te bewonderen. Het Houten Fotolijstje van Miko Products is een origineel fotolijstje met een modern zwart/wit design waarop lieve teksten staan weergegeven die de foto extra bijzonder maakt. Daarnaast is het lijstje, door het toegevoegde compliment, zonder foto ook leuk om als decoratie neer te zetten of op te hangen.

Lees meer

Nieuw; Borrelplankje

dinsdag 14 augustus 2018 14:12:31 Europe/Amsterdam

Er zijn tal van gelegenheden om te borrelen, of het nou thuis, op het werk of tijdens een feestje is. De Borrelplank van Miko Products is speciaal hiervoor ontworpen en biedt, met de complimenteuze en ludieke teksten, een leuk en passend aanbod voor al deze fijne en gezellige momenten.

Lees meer

Nieuw; Onderzetters & Decoraties

vrijdag 15 juni 2018 15:29:10 Europe/Amsterdam

De Onderzetter – en Decoratie collectie van Miko Products is een uniek concept waarin twee fraaieproducten zijn gecombineerd. Zowel de onderzetter als decoratie heeft een fris en modern design enzijn daardoor ideaal om als set aan te schaffen. Daarnaast biedt de speciaal ontworpen display een strakke en uniforme presentatie voor in uw winkel!

Lees meer