Nieuws

Huisklok

Tijd is onbetaalbaar. Maar de klokken van Miko, uw cadeaugroothandel gelukkig niet! Speciaal voor u hebben we een serie klokken gemaakt zonder poespas. Geen tierlantijntjes, geen overweldigend design; onze klokken laten de woorden voor zich spreken.

Staat deze trendy display binnenkort in uw winkel?

Lees meer over de Huisklokken >

Groene Vingers Tuincollectie

Een buitengewoon vrolijke display voor alle tuinliefhebbers met én zonder groene vingers. 3 Handige maar vooral superleuke tuin cadeautjes gecombineerd in 1 displayconcept.

Origineel gevormde lepeltjes, praktische tuinschepjes en multifunctionele mokjes/ plantenpotjes: geweldig om te combineren, maar ook fantastisch los te kopen. Uiteraard exclusief verkrijgbaar bij uw cadeau groothandel.

Lees hier meer over deze Groene Vinger Tuincollectie

Voorjaarsbeurs Trendz 2024

Vanaf zondag 14 januari is het weer zover;
de Trendz voorjaarsbeurs!

Op deze beurs presenteren wij ons uitgebreide cadeau assortiment en maakt u kennis met onze nieuwste collecties. Uiteraard is het mogelijk om op de beurs een bestelling te plaatsen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen op onze stand I121.

Openingstijden:
Zondag 14 januari van 10:00 – 17:00 uur
Maandag 15 januari van 10:00 – 22:00 uur
Dinsdag 16 januari van 10:00 – 17:00 uur

Adres: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Bestel hier uw gratis kaarten

Spatel en Koekjesvorm

Een cadeaucollectie boordevol vrolijke, maar vooral handige siliconen spatels èn romantische, hartvormige koekjesvormen. Dè cadeaucollectie van Miko met de vrolijkste bakcadeaus. Voor elke gelegenheid een smakelijk compliment.

Verleidt uw klanten met de zoete uitstraling van deze cadeaucollectie en start met verkopen!

Lees hier meer over deze bakcollectie

Bierglas

Uw blik op een drankje zal nooit meer hetzelfde zijn met deze bierglazen. De originele glazen in dit displayconcept zijn namelijk uitgevoerd in de vorm van een blikje.

Wacht niet langer en voeg deze bierglazen toe aan uw assortiment. Bier cadeau is nog nooit zo origineel geweest! Bestel ze vandaag nog bij onze cadeaugroothandel en maak uw klanten blij met deze unieke bierglazen.

Lees hier alles over de Bierglazen collectie

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023

Op 2 en 3 oktober 2023 is het zover: de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023!

Op deze beurs presenteren wij ons uitgebreide cadeau assortiment en maakt u kennis met onze nieuwste collecties. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod en bestel! Wij kijken er naar uit om u te mogen ontvangen op onze stand 282.

Openingstijden maandag 2 en dinsdag 3 oktober: 13.00 – 22.00 uur
Adres: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten

Bestel hier uw gratis kaarten

Spotlight Event 2023

Van 17 t/m 19 september staan wij op Spotlight: de vakbeurs voor kids, stationary, gifts, gadgets and party in Rosmalen.

Op deze beurs presenteerden wij ons uitgebreide cadeau assortiment en kan u kennis maken met onze nieuwste collecties.

Openingstijden zondag 17, maandag 18 en dinsdag 19 september: 10:00 - 17:00 uur.
Adres: Autotron Rosmalen, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Zien wij u daar?

Bestel hier uw gratis kaarten

Sfeerlichthouder

Een sprankelende nieuwe cadeaucollectie van Miko staat op u te wachten! De glimmende koperen binnenkant van deze glazen kaarsenhouder zorgt standaard voor een warme gloed. Met of zonder kaars. Geschikt voor waxinelichtjes en kleine stompkaarsen.

Bent u klaar voor deze gloednieuwe bestseller?

Lees meer over deze sprankelende cadeaucollectie

Engel Sleutelhanger

“Je bent een engel” is een prachtig compliment. En met deze fonkelende sleutelhanger wordt het wel een heel bijzonder compliment. Zeg eerlijk: bent u klaar voor een enorme dosis fonkelende glitter en glamour in uw winkel? Een cadeaucollectie die uw winkel uit gaat vliegen? Bestel dan deze fonkelnieuwe sleutelhanger collectie.

Exclusief verkrijgbaar bij Miko, uw cadeau groothandel.

Lees hier alles over deze cadeaucollectie

Verstuurbare Shit button

Hét nieuwste fun cadeautje van uw cadeaugroothandel.

Met moderne straattaal spreekt u wellicht een onverwachte doelgroep aan. Met deze collectie weet u zeker dat u uw klanten gaat verrassen.

Tovert u een glimlach op het gezicht van uw klanten?

Lees hier meer over de Shit Button

Feestelijk Taartkaarsje

Het is pas feest als de postbode is geweest én als er taart is! Deze gloednieuwe giftcard cadeau collectie van uw feestelijke cadeau groothandel is een feestje om te verkopen!

De cadeau collectie bestaat uit taartkaarsjes met maar liefst 47 verschillende leeftijden én algemene teksten. Zij zijn dé kaarsjes om de taart mee te versieren. Cake candles voor elke feestelijke gelegenheid dus én ze zijn om op te sturen. Bent u klaar voor een display boordevol feest?

Lees hier meer over de Feestelijke Taartkaarsjes

Sedex

Miko is sinds 2020 aangesloten bij Sedex, een afkorting voor de Supplier Ethical Data Exchange. Sedex is een internationale organisatie die bedrijven ondersteunt bij het verbeteren van de arbeidsomstandigheden in hun toeleveringsketens.

Iedereen die in de toeleveringsketen werkt moet een veilige werkplek hebben, genoeg verdienen om zichzelf en hun gezin te kunnen onderhouden en op een duurzame manier kunnen werken zodat het milieu zo veel mogelijk intact blijft voor de toekomstige generaties.

Om deze visie te verwezenlijken, werkt Sedex nauw samen met diverse organisaties om de meest betrouwbare en efficiënte informatie, diensten en tools aan te bieden om verantwoord zaken te kunnen doen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op >

Echte Helden Collectie

 

Een heldhaftig displayconcept vol originele geboortejaar cadeautjes en geboortemaand cadeautjes. Leuke cadeautjes voor de echte helden. Want iedereen is tenslotte een échte held toch?

Sleutelhangers en mokken, of koffietassen, gecombineerd in één stoere display. Fantastisch als displayconcept maar natuurlijk ook gewoon los (na) te bestellen.

Lees hier alles over de Helden Collectie

Wijn Collectie

Originele cadeaucollectie vol cadeautjes voor de echte levensgenieter. 3 Cadeau series in 1 display. Een kurkentrekker/opener, wijnstopper én een originele borrelplank in de vorm van een wijnfles samen in één prachtige collectie.

Een cadeaucollectie vol perfecte cadeautjes om die bijzondere persoon echt mee te verrassen. Binnenkort ook in uw winkel?

Lees hier meer over deze luxe Wijn Collectie
NIEUW januari 2023 Keramieken Magneet

Keramieken Magneet

Bent u klaar voor dé bestseller? Klaar voor een product dat de winkel uit gaat vliegen?

Op veler verzoek hebben we nu eindelijk die langverwachte magneten collectie gemaakt. Een collectie boordevol impulscadeautjes met persoonlijke complimentjes. Vrolijke, trendy designs, dus ook nog eens een lust voor het oog.

Vliegen ze binnenkort ook bij u de winkel uit?

Lees hier meer over deze cadeau collectie
Trendz voorjaarsbeurs

Voorjaarsbeurs Trendz 2023

Van 8 t/m 10 januari was het weer zover;
de Trendz voorjaarsbeurs!

Op deze beurs presenteerden wij ons uitgebreide cadeau assortiment en kan u kennis maken met onze nieuwste collecties. Veel van onze klanten wisten onze stand weer te vinden. Bedankt voor uw bezoek.

Heeft u Trendz overgeslagen of heeft u ons gemist? Geen nood: van 17 t/m 19 september 2023 staan wij op Spotlight: de vakbeurs voor kids, stationary, gifts, gadgets and party in Rosmalen. Zien wij u daar?

Kijk hier naar meer informatie over Spotlight

Geluksbrengertje

Als ongeluk in een klein hoekje zit, zit geluk in de rest! En dat geluk... dat hebben wij voor u in een fantastische collectie gestopt.

Deze cadeaucollectie boordevol Geluksbrengertjes zijn de nieuwste aanwinst in ons geluksassortiment. Een geluksmunt van keramiek. Geschikt voor elke gelegenheid. Compleet met extra accessoires voor de gemakkelijke bijverkoop.

Staat deze display binnenkort ook bij u op de toonbank?

Lees hier alles over deze gelukscollectie

Green Friday 2022

Dit jaar deden wij het anders! Geen Black Friday. Geen knallende kortingen. Dit jaar draaiden wij het om: voor elke geplaatste bestelling hebben wij een boom geplant. Zo hebben we samen bijgedragen aan een mooiere wereld. Ook voor de volgende generatie. Dus…

Bedankt!

Mede dankzij uw bestellingen kan Trees for All maar liefst 127 bomen planten. De bomen worden voor ons geplant op het Indonesische eiland Borneo. Zij zullen helpen het tropische bos en daarmee het leefgebied van de orang-oetan te herstellen.

Bekijk hier ons officiële certificaat

Tassel Decoratie

Een gloednieuwe cadeau collectie boordevol persoonlijke decoraties die overal op te hangen zijn. De frisse, hippe designs passen in elk interieur. Zowel binnen als buiten. Verras uw klanten met deze speelse muurdeco’s.

De vrolijk fladderende kwastjes aan een vrolijke wanddecoratie staat garant voor een levendige cadeau collectie in uw winkel. Een collectie die letterlijk de deur uitvliegt.

Fladderen de tassels binnenkort ook in uw winkel?

Lees hier alles over deze cadeaucollectie
Verrassingskaarsjes cadeau

Verrassingskaarsje

Een origineel cadeautje waar uw klanten voor zullen smelten! Een setje verrassingskaarsjes met een bamboe houder. Samen verpakt in een prachtig luxe cadeauverpakking.

Wat de grote verrassing in deze cadeau collectie is? Eigenlijk heel eenvoudig: zodra de wax begint te smelten, verschijnt het complimentje in de kaars. Een lief complimentje dus voor iedereen.

Lees hier meer over deze verrassende cadeau collectie
Steengoede onderzetter

Steengoede onderzetter

Een bruikbaar, uniek en persoonlijk cadeau: keramieken, steengoede onderzetters. Met deze gloednieuwe cadeaucollectie wordt elk interieur een plaatje. In deze display vindt uw klant een geschikt cadeau voor elke gelegenheid, voor iedereen.

Binnenkort ook in uw winkel verkrijgbaar?

Lees hier alles over deze Steengoede onderzetter collectie
Placemat Nieuws

Trendy Placemat

De enige échte blikvanger op de prachtig gedekte tafel: Placemats van Miko! Een unieke, trendy serie vrolijke placemats voor de hele familie.

Maak nu van elke maaltijd een feestje en geef iedereen een persoonlijke placemat cadeau. Een praktisch cadeau, voor elke gelegenheid. Ook geschikt voor uw winkel!

Lees hier alles over deze trendy cadeaucollectie
Miko voor Giro 555

Giro 555 week

Net als u, zijn ook wij geraakt door de oorlog in Oekraïne.

In vrijheid, elke nieuwe dag kunnen vieren is voor heel veel mensen nu niet vanzelfsprekend. Juist daarom wilden we ons steentje bijdragen.

In de week van 21 t/m 27 maart hebben wij voor elke ontvangen bestelling een bedrag gedoneerd aan Giro 555. Samen met uw hulp hebben wij maar liefst € 1.000,- over kunnen maken aan Giro 555.

Mede namens de Stichting Samenwerkende Hulporganisaties willen wij u danken voor uw steun.

Hart lepeltje nieuws

Schepje liefde
cadeau

Hartlepeltje

Een letterlijk complimentje voor in de koffie of thee: deze lieve hartlepeltjes maken van elke kop koffie of elk glas thee een cadeautje.

De hartlepeltjes zijn hèt nieuwe sprankelende middelpunt op de toonbank. Een echte eyecatcher. Binnenkort ook bij u in de winkel?

Lees hier meer over deze originele cadeaucollectie
Hond koe spaarpot feestartikel groothandel

Hond & Koe

Spaarpotten

Er staat weer een gloednieuwe beestenboel te trappelen om uw winkel onveilig te maken.

Maakt u kennis met onze stoere spaar-waakhonden en lieve spaarkoeien. Een vrolijke spaarpotten collectie met teksten voor elke gelegenheid gepresenteerd in een functionele, herbruikbare display.

Binnenkort ook in uw winkel?

Lees hier meer over deze vrolijke spaarpotten
Kaas Cadeau groothandel

Cheese Lover

Speciaal voor die superlieve kaasliefhebber, die échte kaasgek heeft Miko een complete kaas cadeau collectie samengesteld.

Leuk om als complete set cadeau te geven, maar minstens zo leuk om los cadeau te doen. Een kaasschaaf, een kaasmessenset én een kaasplank in één! Natuurlijk in een luxueuze, bijpassende draaidisplay.

Lees hier meer over deze smakelijke cadeaucollectie
Trendz voorjaarsbeurs

Voorjaarsbeurs
Trendz 2022

Vanaf zondag 6 februari is het weer zover;
de Trendz voorjaarsbeurs!

Op deze beurs presenteren wij ons uitgebreide cadeau assortiment en maakt u kennis met onze nieuwste collecties. Uiteraard is het mogelijk om op de beurs een bestelling te plaatsen en een beursactie te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen op onze stand I123.

Openingstijden:
Zondag 6 februari van 10:00 – 17:00
Maandag 7 februari van 10:00 – 21:00
Dinsdag 8 februari van 10:00 – 17:00

Adres: Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Kijk hier voor een kleine indruk van onze stand

Nieuw Huisstijl

Miko is een cadeau groothandel die trots is op haar klantrelaties én op haar personeel. Een cadeau groothandel ben je namelijk niet alleen.

Wat ons als cadeau leverancier uniek maakt is onze werkwijze. Ons vernieuwde logo is daar een bijzondere weergave van. Het symboliseert de route van een idee tot cadeau.

Lees hier meer over het verhaal achter ons nieuwe logo
Kaarsen cadeau kaarsgroothandel

Kaarsencollectie Cosy Candle

Kaarsen mogen in uw cadeauassortiment natuurlijk niet ontbreken. Met deze nieuwe stijlvolle en trendy kaarsen collectie levert uw kaarsen groothandel Miko weer een spiksplinternieuwe collectie met mooie kaarsen.

Deze cadeaucollectie is een aantrekkelijke display boordevol met unieke sfeermakers: binnenkort ook in uw winkel?

Lees hier meer over deze kaarsencollectie
Mijn Hart cadeaugroothandel

Mijn Hart collectie

Cadeautjes die recht uit het hart gegeven worden zijn echt de allerbeste.

De Recht uit Mijn Hart-cadeau collectie is een verrassend compleet cadeau concept met sleutelhangers én decoraties. Allemaal met teksten recht uit het hart. Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid.

Uitsluitend verkrijgbaar bij uw cadeau groothandel.

Lees hier meer over deze houten cadeaucollectie
soap dispenser

Zeeppompje

Handen wassen... we weten allemaal inmiddels niet beter. Een cadeau wat prima bij de huidige tijdgeest past is dan ook een zeeppompje natuurlijk!

Het zeeppompje in deze cadeaucollectie is een luxe gebruiksvoorwerp in een hip en trendy jasje.

Geschikt voor elk interieur en te geven bij iedere gelegenheid, het hele jaar door.

Binnenkort ook verkrijgbaar in uw winkel?

Lees hier meer over dit handige keukencadeau

Fleurige & Houten Decoratie

Fleur je huis op met deze gloednieuwe serie houten decoraties. Afmeting van deze deco is: 15 x 20 x 2,5 cm. Ze zijn eenvoudig op te hangen of neer te zetten. Een sfeervolle deco voor elk interieur.

Bestel en bekijk ze allemaal
Sieraad in flesje nieuws

Sieraad in flesje

Een letterlijk sprankelende display vol bedeltjes en hangertjes. De grote diversiteit aan titels en teksten maakt dit een cadeau voor elke gelegenheid.

Een collectie die een tinkelend en rinkelend geluid in uw winkel brengt en hopelijk ook in uw kassa-la!

Een échte blikvanger in uw winkel!

Lees hier meer over deze prachtige sieraden

The Legend
collection

Een gloednieuwe stoere mannencollectie voor de stoere no-nonsense man én vrouw. Een uniek displayconcept met vier verschillende cadeauseries in één display. Geschikt voor iedere gelegenheid, voor iedere winkel en iedere branche.

Lees meer over deze stoere cadeaucollectie
Wine Candle kaars cadeau groothandel

Wine Candle

Kaarsen zijn er in alle soorten en maten. Maar de kaarsen van Miko zijn natuurlijk nét even meer bijzonder.

Deze Wine Candle is een echte sfeermaker in elk huis. Met een eenvoudig waxinelichtje geeft de kaars echt prachtig licht.

De gehele collectie bestaat uit de meest uiteenlopende titels en teksten. Geschikt voor elke gelegenheid.

Lees hier meer over deze kaarsencollectie
thee

Tijd voor Thee

Het drinken van thee is minstens zo populair
als het drinken van koffie. Tenminste...
dat vinden de theedrinkers bij Miko.
En daarom is er nu een theecollectie.

Deze prachtige Tijd voor Thee collectie bestaat uit mooie theezeefjes en theeglazen. Met zeefjes, speciaal voor de losse thee, en theeglazen met een vilten sleeve, is dit een bijzonder complete cadeaucollectie.

Binnenkort ook bij u in de winkel?

Lees hier meer over deze heerlijke theecollectie
cadeau kaart stressbal

Cadeaukaart

houders

De Cadeaukaarthouder collectie van Miko Products, uw cadeau groothandel, maakt van elke cadeau kaart of geld gift een persoonlijk cadeau.

Door een combinatie van de stressbal en het kaartje met een persoonlijke boodschap, wordt het gegeven cadeau extra speciaal voor de ontvanger.

Bestel in onze webshop
Tissue

Tissue

Dispensers

Onze Tissue Dispenser collectie is vooral een heel praktische cadeaucollectie. Handig voor in de auto, de keuken of gewoon in de woonkamer. Geschikt voor alle snottebellen en tranen van geluk of verdriet.

De collectie bevat een groot aantal titels, die de tissuedispensers een persoonlijk cadeautje maken.

Bestel hier de Tissue Dispensers

Enjoy Mok

Een omzetknaller, bestseller of hoe u het ook wilt noemen. Deze mokken cadeaucollectie (of tassen collectie voor onze Vlaamse klanten) is een echte cadeautopper van Miko.

De grote diversiteit aan titels zorgt ervoor dat er voor elk feestje wel een geschikte mok of beker te vinden is.

Heeft u deze topper al in uw assortiment?

Lees hier meer over onze Enjoy Mokken