Nieuw; Spiegeltje, Spiegeltje

woensdag 7 maart 2018 09:21:49 Europe/Amsterdam

Spiegeltje, Spiegeltje aan de wand, Miko Products presenteert wederom een fraaie collectie die is
ontworpen door de beste designers van het land! In deze collectie staan liefdevolle en persoonlijke
teksten centraal welke worden versterkt door artistieke foto’s die op de spiegel volledig tot
uitdrukking komen.

Lees meer

Nieuw: Vrienden voor het leven

maandag 22 januari 2018 12:37:33 Europe/Amsterdam

De liefde voor honden en katten is voor veel mensen bijna nog groter dan de liefde voor zijn of haar eigen partner en speciaal daarvoor heeft Miko Products de ‘Vrienden voor het leven’-collectie ontworpen. In deze dierencollectie staan de populairste hondenrassen en leuke kattenteksten centraal, afgebeeld op een decoratief hartje!

Lees meer

Nieuw; Leeftijd Ballonnen

woensdag 3 januari 2018 12:10:15 Europe/Amsterdam

De Leeftijd Ballonnen van Miko Products is een feestelijke giftcard die speciaal is ontworpen om elke
jarige in het zonnetje te zetten! De giftcard is ontworpen in opvallende, vrolijke kleuren en met de
ingesloten zilverkleurige folie ballon(nen) haalt u wederom een fraaie eyecatcher in uw winkel.

Lees meer

Nieuw: Metal Art Deco

maandag 6 november 2017 12:47:31 Europe/Amsterdam

Metal Art Deco is een eigentijdse woondecoratie die met sfeervolle en complimenteuze tekstenvorm geeft aan ieder interieur. De tekst van de Metal Art Deco wordt gepresenteerd op eenbetonnen voetstuk en daardoor is de decoratie eenvoudig neer te zetten. Door de juiste belichting toe te passen creëert u een fantastisch schaduw effect op uw wand en haalt u een echte eyecatcher binnen voor in uw winkel!

Lees meer

Nieuw: Houten Hartjes & Engeltjes

maandag 6 november 2017 12:38:31 Europe/Amsterdam

De Houten Hartjes en Houten Engeltjes van Miko Products zijn kleine, schattige decoraties die met liefdevolle teksten keuze bieden voor elke gelegenheid. Door het toegevoegde touwtje is de decoratie erg leuk om overal op te hangen en / of cadeau te doen bij een fles drank of bloemboeket! De Houten Hartjes en Houten Engeltjes worden gepresenteerd in een speciaal ontworpen hartvormige of engelvormige counterdisplay en zijn met een kleinere oppervlakte dan een A4’tje ideaal voor uw kassa verkoop!

Lees meer

Nieuw: Pen Opener

donderdag 19 oktober 2017 09:26:29 Europe/Amsterdam

Pennen en flesopeners worden vrijwel dagelijks gebruikt en zijn daardoor voor iedere gelegenheid leuk om te geven! De Pen Opener van Miko Products is dan ook de ideale combinatie van beiden. De Pen Opener onderscheidt zich door grappige en ludieke teksten. Daarnaast zit er aan de Pen Opener een lang koord, waardoor deze altijd en overal kan worden gedragen. Met opvallende kleuren en voor een lieve prijs zit de Pen Opener verpakt in een speciaal ontworpen box voor op de counter.

Lees meer

Nieuw: Luxe Sleutelhanger

donderdag 19 oktober 2017 09:22:49 Europe/Amsterdam

De Luxe Sleutelhanger is een complete sleutelhanger-collectie met de best verkochte sleutelhangerteksten van de afgelopen periode in een nieuw, uniek design. De collectie bestaat uit leeftijden, initialen, foto’s en lieve persoonlijke teksten.Alle sleutelhangers zijn van hoge kwaliteit en zijn daardoor erg gebruiksvriendelijk. Bovenin de display hangen de extra luxe sleutelhangers. In het hoogwaardige metaal van deze sleutelhanger is een 3D afbeeldingen geslagen welke gedeeltelijk is ingekleurd. Dit zorgt voor een levendige uitstraling.

Lees meer

Nieuw: Displays retourneren

donderdag 7 september 2017 16:43:09 Europe/Amsterdam

Nieuw bij Miko Products; het retourneren van gebruikte displays! Om het milieu te sparen, en om onze displays kosteloos in bruikleen aan te kunnen blijven bieden, gaan wij displays retour laten halen.

Lees meer

Nieuw: Wonderful Deco

maandag 4 september 2017 14:21:57 Europe/Amsterdam

Een luxe decoratie gecombineerd met lieve, persoonlijke teksten en kleurrijke afbeeldingen, dat is onze It’s a Wonderful Deco. Door de combinatie van gezeefdrukte tekst op het glas en de afbeelding in het lijstje ontstaat er een verrassend, speels driedimensionaal effect. Hiermee haalt u een echte eyecatcher voor in uw winkel binnen!

Lees meer

Nieuw: Luxe Geurkaars

woensdag 16 augustus 2017 10:26:48 Europe/Amsterdam

Het branden van kaarsen staat vaak in het teken van bijzondere momenten die met elkaar worden gedeeld en uiteraard kan hierbij een heerlijke geur niet ontbreken. De Luxe Geurkaars van Miko Products is een grote kaars in een speciaal ontworpen uitvoering. Het sierlijke, luxe glas is ruim gevuld met heerlijke geurende wax. De kaars heeft een grote hoeveelheid aan branduren. De Luxe Geurkaars draagt een etiket bedrukt met goudfolie en liefdevolle teksten. Hierdoor zorgt de kaars voor een mooie sprankeling in uw winkel!

Lees meer