Verlaagd franco orderbedrag

donderdag 30 november 2017 14:13:59 Europe/Amsterdam

Beste winkelier,

De gehele maand december verlaagt Miko het franco orderbedrag naar €100,-.

Wenst u direct te bestellen, klik dan hier.

Wij zien uw inkopen voor deze feestelijke maand dan ook graag tegemoet!

Laatste bestelmoment 2017

donderdag 30 november 2017 09:49:35 Europe/Amsterdam

Op 27 december is het laatste moment om uw bestelling in 2017 te ontvangen.

Wanneer u uw bestelling vóór 13:00 plaatst, zorgen wij dat uw bestelling dit jaar nog wordt geleverd.
Alle bestellingen die daarna binnen komen zullen wij, in verband met tellingen in ons magazijn, vanaf januari 2018 versturen.

Wenst u direct te bestellen, klik dan hier.

Nieuw: Metal Art Deco

maandag 6 november 2017 12:47:31 Europe/Amsterdam

Metal Art Deco is een eigentijdse woondecoratie die met sfeervolle en complimenteuze tekstenvorm geeft aan ieder interieur. De tekst van de Metal Art Deco wordt gepresenteerd op eenbetonnen voetstuk en daardoor is de decoratie eenvoudig neer te zetten. Door de juiste belichting toe te passen creëert u een fantastisch schaduw effect op uw wand en haalt u een echte eyecatcher binnen voor in uw winkel!

Lees meer

Nieuw: Houten Hartjes & Engeltjes

maandag 6 november 2017 12:38:31 Europe/Amsterdam

De Houten Hartjes en Houten Engeltjes van Miko Products zijn kleine, schattige decoraties die met liefdevolle teksten keuze bieden voor elke gelegenheid. Door het toegevoegde touwtje is de decoratie erg leuk om overal op te hangen en / of cadeau te doen bij een fles drank of bloemboeket! De Houten Hartjes en Houten Engeltjes worden gepresenteerd in een speciaal ontworpen hartvormige of engelvormige counterdisplay en zijn met een kleinere oppervlakte dan een A4’tje ideaal voor uw kassa verkoop!

Lees meer

Nieuw: Pen Opener

donderdag 19 oktober 2017 09:26:29 Europe/Amsterdam

Pennen en flesopeners worden vrijwel dagelijks gebruikt en zijn daardoor voor iedere gelegenheid leuk om te geven! De Pen Opener van Miko Products is dan ook de ideale combinatie van beiden. De Pen Opener onderscheidt zich door grappige en ludieke teksten. Daarnaast zit er aan de Pen Opener een lang koord, waardoor deze altijd en overal kan worden gedragen. Met opvallende kleuren en voor een lieve prijs zit de Pen Opener verpakt in een speciaal ontworpen box voor op de counter.

Lees meer

Nieuw: Luxe Sleutelhanger

donderdag 19 oktober 2017 09:22:49 Europe/Amsterdam

De Luxe Sleutelhanger is een complete sleutelhanger-collectie met de best verkochte sleutelhangerteksten van de afgelopen periode in een nieuw, uniek design. De collectie bestaat uit leeftijden, initialen, foto’s en lieve persoonlijke teksten.Alle sleutelhangers zijn van hoge kwaliteit en zijn daardoor erg gebruiksvriendelijk. Bovenin de display hangen de extra luxe sleutelhangers. In het hoogwaardige metaal van deze sleutelhanger is een 3D afbeeldingen geslagen welke gedeeltelijk is ingekleurd. Dit zorgt voor een levendige uitstraling.

Lees meer

Nieuw: Displays retourneren

donderdag 7 september 2017 16:43:09 Europe/Amsterdam

Nieuw bij Miko Products; het retourneren van gebruikte displays! Om het milieu te sparen, en om onze displays kosteloos in bruikleen aan te kunnen blijven bieden, gaan wij displays retour laten halen.

Lees meer

Nieuw: Wonderful Deco

maandag 4 september 2017 14:21:57 Europe/Amsterdam

Een luxe decoratie gecombineerd met lieve, persoonlijke teksten en kleurrijke afbeeldingen, dat is onze It’s a Wonderful Deco. Door de combinatie van gezeefdrukte tekst op het glas en de afbeelding in het lijstje ontstaat er een verrassend, speels driedimensionaal effect. Hiermee haalt u een echte eyecatcher voor in uw winkel binnen!

Lees meer

Nieuw: Luxe Geurkaars

woensdag 16 augustus 2017 10:26:48 Europe/Amsterdam

Het branden van kaarsen staat vaak in het teken van bijzondere momenten die met elkaar worden gedeeld en uiteraard kan hierbij een heerlijke geur niet ontbreken. De Luxe Geurkaars van Miko Products is een grote kaars in een speciaal ontworpen uitvoering. Het sierlijke, luxe glas is ruim gevuld met heerlijke geurende wax. De kaars heeft een grote hoeveelheid aan branduren. De Luxe Geurkaars draagt een etiket bedrukt met goudfolie en liefdevolle teksten. Hierdoor zorgt de kaars voor een mooie sprankeling in uw winkel!

Lees meer

Enjoy Mok

maandag 24 juli 2017 12:37:27 Europe/Amsterdam

Mokken behoren tot de meest populaire cadeau artikelen en vandaar dat Miko Products wederom een zeer fraaie mok heeft ontworpen: de Enjoy mok! Door het gebruik van zachte kleuren en handgeschilderde designs wordt de mok mooi gepresenteerd in de display. De liefdevolle tekst op zowel de voorkant als binnenkant van de mok zorgt ervoor dat een collega, vriend en familielid dagelijks kan genieten van dit fijne cadeau!

Lees meer