Nieuws

Zeeppompje

Zeeppompje

Praktisch & Chique

Een luxe gebruiksvoorwerp in een hip en trendy jasje. Geschikt voor elk interieur en te geven bij iedere gelegenheid, het hele jaar door. Binnenkort ook verkrijgbaar in uw winkel?

Lees hier meer
Ovenhandschoen

Keuken Topper

Ovenhandschoen

Vers van de pers, de allernieuwste cadeaucollectie van Miko: de Ovenhandschoen. Hét cadeau in de keuken waar je mee gezien wilt worden!

Bekijk ze hier
fleurige houten decoratie oma zorgheld

Fleurige & Houten

Decoratie

Fleur je huis op met deze gloednieuwe serie houten decoraties. Afmeting van deze deco is: 15 x 20 x 2,5 cm. Ze zijn eenvoudig op te hangen of neer te zetten. Een sfeervolle deco voor elk interieur.

Bestel en bekijk ze allemaal
Sieraad in een Flesje Nieuws

Sieraad

In flesje

Een letterlijk sprankelende display vol bedeltjes en hangertjes, die een tinkelend en rinkelend geluid in uw winkel brengt en hopelijk ook in uw kassa-la! Een échte blikvanger in uw winkel!

Lees hier meer

Onze

Cadeaukaart

houders

De Cadeaukaarthouder collectie van
Miko Products, uw cadeau groothandel, maakt van elke cadeau kaart of geld gift een
persoonlijk cadeau.

Door een combinatie van de stressbal en
het kaartje met een persoonlijke boodschap, wordt het gegeven cadeau extra speciaal voor de ontvanger.

cadeaukaarthouder
Sleutelhanger Deurhanger Filt Vrolijk

Vilten

Sleutel- en Deurhanger

Twee tijdloze toppers die in iedere winkel thuishoren: deurhangers en sleutelhangers. Een gloednieuwe collectie die deuren open laat gaat, of juist gesloten houdt. Sowieso een échte binnenkomer voor in uw winkel. Een topproduct voor extra bijverkoop!

Lees meer

Sterkte

Retailers

Wat veel van onze Belgische klanten al achter de rug hebben, is in Nederland nu actualiteit. De niet essentiële winkels zijn dicht...
Het hele Miko-team wenst u veel sterkte in deze periode. Laat het ons gerust weten als wij iets voor u kunnen betekenen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar beeldmateriaal voor uw Social Media, wij sturen u graag wat toe.

The Legend

collection

Een gloednieuwe stoere mannencollectie voor de stoere no-nonsense man én vrouw. Een uniek displayconcept met vier verschillende cadeauseries in één display. Geschikt voor iedere gelegenheid, voor iedere winkel en iedere branche.

Lees meer

Miko.nl

is geheel vernieuwd!

We hebben de website in een fris, nieuw jasje gestoken en is weer helemaal up-to-date. Om het bestelgemak nog meer te verbeteren hebben wij ervoor gekozen om onze producten onder te brengen in een aparte webshop. Deze is nog sneller en werkt nog beter op de diverse mobiele apparaten.

Als u reeds inloggegevens had, heeft u een nieuw wachtwoord ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres. Heeft u niets ontvangen of wilt u graag voor het eerst inloggen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Onze

Tissue

Dispensers

De Tissue Dispenser collectie van
Miko Products bevat mooie en kleurrijke
vormgegeven tissuedispensers die door hun
neutrale design en handige vorm overal
geplaatst kunnen worden.

Tissue Dispenser

Onze

Tijd voor Thee

De nieuwe Tijd voor Thee collectie bestaat uit mooie theezeefjes waar losse thee in kan worden gedaan en theeglazen met een vilten sleeve. Op de sleeve en op de theezeefjes staan mooie, persoonlijke teksten.

Tijd voor Thee