Nieuwe Displays

vrijdag 15 november 2019 15:01:02 Europe/Amsterdam

Met de introductie van onze Vriendschapsarmbandjes en Kleurrijke Tegeltjes hebben wij de nieuwe houten displays geïntroduceerd!

Lees meer

Nieuw: Glitter Sleutelhanger

woensdag 9 oktober 2019 15:58:36 Europe/Amsterdam

De Glitter sleutelhanger van Miko Products is letterlijk en figuurlijk een schitterende verschijning in de vorm van een hartje! De sleutelhanger heeft een luxueuze uitstraling en is erg leuk om cadeau te doen of om zelf in gebruik te nemen. De collectie bestaat uit persoonlijke en complimenteuze teksten en wordt gepresenteerd in een zeer compacte draaibare counterdisplay.

Lees meer

Nieuw; Wine Light!

vrijdag 4 oktober 2019 09:01:49 Europe/Amsterdam

De Wine Light van Miko Products is een decoratieve wijnfles waarin vrolijk twinkelende lichtjes en liefdevolle complimenten centraal staan. De Wine Light is perfect geschikt als decoratie op iedere vensterbank of op iedere salontafel en brengt dus gezelligheid met zich mee voor elk interieur. De Wine Light wordt in display gepresenteerd met een speciaal ontwikkelde kopkaart; in de kopkaart is een echt werkende Wine Light bevestigd welke op het stroomnet kan worden aangesloten. De twinkelende verlichting zal deze collectie nog meer onder de aandacht brengen van uw winkelend publiek.

Lees meer

Nieuw: Bluetooth speaker

vrijdag 20 september 2019 15:31:21 Europe/Amsterdam

Iedereen wil steeds minder snoertjes en meer draadloos. Daarnaast wil men tegenwoordig overal en nergens muziek kunnen luisteren. Miko Products heeft daarom nu de Bluetooth Speaker ontworpen. Dit product onderscheidt zich ten opzichte van andere bluetooth speakers door de unieke
combinatie van verfrissende kleurdesigns en liefdevolle, leuke teksten waarmee de speaker is bedrukt. Met het heldere geluid, en de mogelijkheid om via de speaker handsfree te kunnen bellen, is dit het ideale cadeau met een hoge kassa aanslag!

Lees meer

Nieuw; Tassel collectie

donderdag 29 augustus 2019 09:49:02 Europe/Amsterdam

De Tassel sleutelhanger van Miko onderscheidt zich van vele andere sleutelhangers doordat het zowel als sleutelhanger gebruikt kan worden, als mode accessoire voor aan je tas. De Tassel kan eenvoudig aan de tas worden gehangen met behulp van de bevestigde clip. Deze hippe sleutelhanger past perfect bij de nieuwste modetrend: fringe fashion. De leuke en lieve teksten zorgen er voor dat niet het alleen modieus is, maar ook leuk is als persoonlijk cadeau.

Lees meer

Nieuw; Portemonnee collectie

vrijdag 9 augustus 2019 15:22:59 Europe/Amsterdam

Zakgeld sparen voor iets lekkers tijdens een dagje uit in een pretpark of geld opzij zetten voor een nieuwe tablet; er zijn tal van redenen waarvoor kinderen (én volwassenen) geld willen sparen. Om kinderen spelenderwijs te leren sparen heeft Miko Products de Portemonnee collectie ontworpen. De kleurrijke designs maken de Portemonnee niet alleen ‘Fun for Kids’, maar is zeker ook ‘Hip-en-Hebben’ en dus aantrekkelijk voor de hippe, oudere doelgroep. De vrolijk gekleurde collectie bevat de populairste initialen en diverse uiteenlopende complimenteuze teksten. De Portemonnee collectie wordt in een slanke, strakke display gepresenteerd en is een echt opvallende verschijning in uw winkel.

Lees meer

Nieuw; Feestvlaggen

dinsdag 7 mei 2019 09:10:24 Europe/Amsterdam

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen! Miko Products heeft hier nu de slingers voor gemaakt! De Feestvlaggen collectie bestaat uit vrolijk gekleurde vlaggen die, inclusief ophanglint, verpakt zitten in een feestelijke giftcard. De vlaggen hebben aan beide zijden een ander design en zijn daardoor ideaal om een fraaie slinger van te maken. Door toevoeging van de giftcard zijn de vlaggen erg leuk om als cadeau te geven en te versturen.

Lees meer

Nieuw: Proost!

dinsdag 16 april 2019 08:04:00 Europe/Amsterdam

Er zijn tal van gelegenheden om een drankje te drinken en samen met familie, vrienden en collega’s te proosten op alle goede dingen van het leven. De Proost collectie van Miko Products bestaat uit moderne glazen die zijn voorzien van een chique design waarbij sfeervolle teksten centraal staan. De designs zijn een sieraad voor elk interieur; zowel voor in uw winkel als thuis bij de consument.

Lees meer

Nieuw; Geurstokjes

vrijdag 1 februari 2019 14:04:37 Europe/Amsterdam

Thuis is de ideale plek om te doen waar je zin in hebt en gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Uiteraard kan een heerlijke geur bij deze sfeermomenten niet ontbreken. De Geurstokjes van Miko Products zijn speciaal hiervoor ontworpen en worden met complimenteuze teksten gepresenteerd in een sierlijke verpakking. De mooie kleuren en strakke presentatie in de display maken deze collectie een lust voor het oog.

Lees meer

Nieuw; Papieren Rietjes

vrijdag 1 februari 2019 12:04:54 Europe/Amsterdam

Wie drinkt er nou niet tijdens een feestje? Of het nu een verjaardag, een afstudeerfeest of babyshower is, de Papieren Rietjes van Miko Products zijn ontworpen om deze gelegenheden nòg feestelijker te maken. Omdat plastic rietjes vanaf 2021 verboden worden door de Europese Unie, zijn de rietjes gemaakt van papier; milieuvriendelijk en vele malen duurzamer dan de huidige plastic rietjes. Door de feestelijke en opvallende designs van de Papieren Rietjes is er ruime keuze en haalt u
een echte blikvanger in uw winkel.

Lees meer