Nieuws

De beste

Wensen,

Voor een gezond, succesvol en hopelijk snel weer 'normaal' 2021.
Hoe het ook gaat lopen, wij staan ook dit nieuwe jaar weer voor u klaar.

Sleutelhanger Deurhanger Filt Vrolijk

Vilten

Sleutel- en Deurhanger

Twee tijdloze toppers die in iedere winkel thuishoren: deurhangers en sleutelhangers. Een gloednieuwe collectie die deuren open laat gaat, of juist gesloten houdt. Sowieso een échte binnenkomer voor in uw winkel. Een topproduct voor extra bijverkoop!

Lees meer

The Legend

collection

Een gloednieuwe stoere mannencollectie voor de stoere no-nonsense man én vrouw. Een uniek displayconcept met vier verschillende cadeauseries in één display. Geschikt voor iedere gelegenheid, voor iedere winkel en iedere branche.

Lees meer

Sterkte

Retailers

Wat veel van onze Belgische klanten al achter de rug hebben, is in Nederland nu actualiteit. De niet essentiële winkels zijn dicht...
Het hele Miko-team wenst u veel sterkte in deze periode. Laat het ons gerust weten als wij iets voor u kunnen betekenen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar beeldmateriaal voor uw Social Media, wij sturen u graag wat toe.

Onze

Cadeaukaart

houders

De Cadeaukaarthouder collectie van
Miko Products, uw cadeau groothandel, maakt van elke cadeau kaart of geld gift een
persoonlijk cadeau.

Door een combinatie van de stressbal en
het kaartje met een persoonlijke boodschap, wordt het gegeven cadeau extra speciaal voor de ontvanger.

cadeaukaarthouder

Miko.nl

is geheel vernieuwd!

We hebben de website in een fris, nieuw jasje gestoken en is weer helemaal up-to-date. Om het bestelgemak nog meer te verbeteren hebben wij ervoor gekozen om onze producten onder te brengen in een aparte webshop. Deze is nog sneller en werkt nog beter op de diverse mobiele apparaten.

Als u reeds inloggegevens had, heeft u een nieuw wachtwoord ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres. Heeft u niets ontvangen of wilt u graag voor het eerst inloggen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Onze

Tissue

Dispensers

De Tissue Dispenser collectie van
Miko Products bevat mooie en kleurrijke
vormgegeven tissuedispensers die door hun
neutrale design en handige vorm overal
geplaatst kunnen worden.

Tissue Dispenser

Onze

Tijd voor Thee

De nieuwe Tijd voor Thee collectie bestaat uit mooie theezeefjes waar losse thee in kan worden gedaan en theeglazen met een vilten sleeve. Op de sleeve en op de theezeefjes staan mooie, persoonlijke teksten.

Tijd voor Thee