Berelief is een collectie van handgemaakte pluche beertjes in een speciaal ontworpen cadeaudoosje. De combinatie van de schattig verpakte beertjes en de lieve, pakkende teksten verleidt de consument en onderscheidt Berelief van het huidige pluche aanbod. Door de zachte kleuren van zowel het beertje als het doosje presenteert de collectie zich als fraaie verschijning in de display en is ieder beertje een gezellige vriend voor thuis!

De collectie van Berelief bestaat uit 32 verschillende teksten, verdeeld over 5 verschillende kleurdessins doosjes, waarbij de basiskleur voor alle doosjes warm beige is. De verschillende toegevoegde kleuraccenten zijn roze, oranje, blauw, groen en paars. Het kartonnen doosjes waarin het beertje verpakt zit, heeft een afmeting van 13 cm hoog, 9 cm breed en 9 cm diep. Het formaat van het (zittende) beertje is ongeveer 15 cm hoog. Het beertje zelf is gemaakt van pluche. Het pluche is getest en kindvriendelijk, dit staat tevens aangegeven op het kartonnen doosje en op het label van de beer.

Wilt u de hele collectie zien, klik hier. Wenst u meer informatie, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger, stuur een mail of bel: +31 (0)30 605 70 30.