Iedereen wil steeds minder snoertjes en meer draadloos. Daarnaast wil men tegenwoordig overal en nergens muziek kunnen luisteren. Miko Products heeft daarom nu de Bluetooth Speaker ontworpen. Dit product onderscheidt zich ten opzichte van andere bluetooth speakers door de unieke
combinatie van verfrissende kleurdesigns en liefdevolle, leuke teksten waarmee de speaker is bedrukt. Met het heldere geluid, en de mogelijkheid om via de speaker handsfree te kunnen bellen, is dit het ideale cadeau met een hoge kassa aanslag!

De collectie van de Bluetooth Speaker bestaat uit 24 verschillende designs/ teksten. De speakers zitten verpakt in een stevig pvc - doosje met een eurolock gat waarmee u ze eenvoudig in de display hangt. De speaker wordt inclusief oplaadkabeltje geleverd, deze bevindt zich in het doosje. De speaker heeft een afspeeltijd van 2 tot 4 uur (afhankelijk van het afspeelvolume en de conditie van de accu). De oplaadtijd bedraagt 2 tot 3 uur.

De Bluetooth Speaker collectie wordt gepresenteerd in een bijpassende vierkante, houten, draaiende display. Op deze display zijn de kop- en achterkaarten al geprint. Ook zijn de haken al gemonteerd, waardoor de display eenvoudig is te etaleren. De display heeft een diameter van 22 cm en een hoogte van 58,2 cm.

Meer weten over deze collectie? Klik dan hier!