Het branden van kaarsen staat vaak in het teken van bijzondere momenten die met elkaar worden gedeeld en uiteraard kan hierbij een heerlijke geur niet ontbreken. De Luxe Geurkaars van Miko Products is een grote kaars in een speciaal ontworpen uitvoering. Het sierlijke, luxe glas is ruim gevuld met heerlijke geurende wax. De kaars heeft een grote hoeveelheid aan branduren. De Luxe Geurkaars draagt een etiket bedrukt met goudfolie en liefdevolle teksten. Hierdoor zorgt de kaars voor een mooie sprankeling in uw winkel!

De collectie van de Luxe Geurkaars bestaat uit 36 verschillende teksten, waarvan onze topteksten extra in de display zitten. De kaars is verkrijgbaar in 4 verschillend gekleurde designs, te weten: roze, blauw, groen en paars. De kaars heeft een afmeting van 11,5 cm hoog en een diameter van 7,7 cm. Het glas is gevuld met 5 cm wax en heeft een gewicht van 0,6 kg. De wax kenmerkt zich door de bekende ‘Original Fresh Linen’ en ‘Jasmin Blossom’ geur.

Wilt u de hele collectie zien, klik hier. Wenst u meer informatie, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger, stuur een mail of bel: +31 (0)30 605 70 30.