De Onderzetter – en Decoratie collectie van Miko Products is een uniek concept waarin twee fraaieproducten zijn gecombineerd. Zowel de onderzetter als decoratie heeft een fris en modern design enzijn daardoor ideaal om als set aan te schaffen. Daarnaast biedt de speciaal ontworpen display een strakke en uniforme presentatie voor in uw winkel!

De collectie van de Onderzetter en Decoratie bestaat uit 66 verschillende producten, waarvan 36onderzetters en 30 decoraties. De onderzetter zit per 6 stuks en de decoratie per 4 stuks verwerkt inde display. In de collectie is er gebruikt gemaakt van de volgende kleuren; grijs, roze, blauw, oranje,groen en paars. De onderzetter is gemaakt van hout en is 10 cm breed, 10 cm hoog en heeft een dikte van 5 mm. Aan de onderkant van de onderzetter zit kurk bevestigd, zodat het product niet
schuift en beschadigd. De decoratie is ook gemaakt van hout en is 14 cm breed, 12 cm hoog en heefteen dikte van 9 mm. De achterkant van de decoratie is voorzien van een standaard waardoor de decoratie kan worden neergezet. Ook is er een haakje aan de achterkant bevestigd, waardoor de decoratie overal is op te hangen.

Meer weten over deze collectie? Hier vindt u het complete overzicht van de artikelen.