De Wine Light van Miko Products is een decoratieve wijnfles waarin vrolijk twinkelende lichtjes en liefdevolle complimenten centraal staan. De Wine Light is perfect geschikt als decoratie op iedere vensterbank of op iedere salontafel en brengt dus gezelligheid met zich mee voor elk interieur. De Wine Light wordt in display gepresenteerd met een speciaal ontwikkelde kopkaart; in de kopkaart is een echt werkende Wine Light bevestigd welke op het stroomnet kan worden aangesloten. De twinkelende verlichting zal deze collectie nog meer onder de aandacht brengen van uw winkelend publiek.

De collectie van Wine Light bestaat uit 20 verschillende titels, waarvan de topteksten dubbel in de display zijn verwerkt. De donkergroene wijnflessen dragen mooie, strak witte designs. De fles is gemaakt van glas en heeft een hoogte van 32 cm en een diameter van 7 cm. Bovenop de fles zit een namaakkurk, gemaakt van bruin plastic inclusief een horloge batterij. Binnenin de fles zit een string van 10 LED-lampjes die het product letterlijk laten stralen.

De Wine Light collectie wordt compleet gepresenteerd in een gondola display met speciaal ontworpen haken. Deze display heeft een hoogte-afmeting van 185 cm, is 60 cm breed en 50 cm diep. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Meer weten over deze collectie? Klik dan hier.