Borstel, Spiegel en Toilettasje

The Beauty Collection

Bekijk de collectie in de webshop

Voor veel vrouwen zijn een make-uptasje (of een toilettasje), een spiegeltje en een haarborstel onmisbare elementen in de (hand)tas. Mede daarom zijn het ook de perfecte cadeautjes om te geven aan die bijzondere beauty.

Het designteam van Miko heeft al deze handige beauty cadeaus gebundeld in een plaatje van een collectie met de bijzonder toepasselijke naam: The Beauty Collection.

Borstel spiegel hout bamboo

Beauty Cadeau’s

De beauty cadeaus in deze collectie zijn verrijkt met complimenteuze teksten, speciaal voor al die prachtige vrouwen die iemand maar in zijn of haar leven kan hebben: Moeder, Bonus Mama, Zus of Vriendin. Gewoon zoals u van uw fashion groothandel gewend bent.

Maar ook de Beauty Princess en de algemene beauty quotes ontbreken uiteraard niet, zodat ook de allermooiste Beauty Queens verrast kunnen worden met cadeaus uit deze beauty cadeau collectie.

Toilettas beauty schoonheid mooi gezondheid

Speciale cadeautjes voor haar

Deze beauty collectie bestaat uit 3 verschillende producten en zit boordevol liefdevolle, persoonlijke complimenten. Speciaal voor een origineel cadeau voor haar, hem of hen.

Alle informatie over deze cadeau collectie even helder op een rij:
• Complete collectie bestaat uit 52 verschillende beauty cadeaus
• Origineel cadeau voor Moeder, zus of vriendin
• 16 Verschillende designs spiegels
• Formaat: 15,5 x 6,6 cm
• Spiegel gemaakt van bamboe
• 24 Verschillende designs haarborstels
• Formaat: 17 x 5 cm
• Borstel gemaakt van bamboe, rubber en nylon
• 12 Verschillende designs toilettasjes
• Formaat: 18 x 13 cm
• Tasje gemaakt van canvas katoen
• Kleur van het tasje: ecru

Beauty Display

Draaidisplay

Voor deze beauty collectie hebben we gekozen om de cadeau artikelen te presenteren in een staande vloerdisplay. Een luxueuze houten display die altijd zorgt voor een overzichtelijke en nette presentatie van de beste cadeaus.

Een praktisch overzicht van de display voor deze cadeau collectie:
 Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 Formaat display: 200 cm hoogte
 Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 248 Producten in een complete display
 Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 Display wordt in bruikleen aangebode
 Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Beauty groothandel non-food

Lage inkoop, hoge marge

Als groothandel geschenkartikelen kijken wij altijd naar de beste manier om onze cadeau collecties te presenteren. Ons doel is om op een minimale winkeloppervlakte een maximum aantal producten te presenteren. Om, voor u als klant, een maximaal rendement te kunnen genereren. Onze ervaring leert namelijk dat de verkoop vanuit een display tot wel 80% beter is.

Door het gebruik van deze display, hoeft u alleen een vulling te bestellen en ontvangt u achterkaarten, kopkaart en eventuele extra haken en kunt u eenvoudig de collectie wisselen. Zonder opnieuw een display op te bouwen. Miko: een cadeau groothandel die met u meedenkt!

Bestel informatie

Zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent, is ook de Beauty Collection eenvoudig via onze webshop te bestellen.
U kunt de cadeau collectie in een compleet display concept bestellen. Hierdoor haalt u het maximale uit een minimale winkelvloer bezetting. De producten uit deze beauty collectie zijn ook eenvoudig los (na) te bestellen. Op deze manier kunt u ze in uw eigen, bestaande schappen presenteren.

Andere collecties die goed bij dit cadeau concept aansluiten zijn de sleutelhangers uit de Stijlvolle Sleutelhanger collectie en de sieraden collectie Charms for you. Beide collecties zijn complete cadeau collecties met cadeaus voor moeder, cadeaus voor verjaardag en cadeaus voor de allerliefste. Neem ook eens een kijkje op onze speciale Moederdag-pagina of Valentijn-pagina: ook voor deze en nog veel meer speciale gelegenheden kunt u bij uw eigen vertrouwde cadeau groothandel terecht.

Dit cadeau artikel is ook bij uitstek geschikt als drogisterij cadeau. Als drogisterij, non-food, cosmetica accessoires en fashion groothandel staan wij graag voor u klaar.  Om met onze persoonlijke cadeaus het beste uit uw winkeloppervlak te halen. Neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.