De leukste kaas cadeau’s

Cheese Lover

Bekijk deze collectie in de webshop

Kaas is zéker niet alleen een Nederlands ding: wereldwijd worden er tientallen kilo’s kaas per jaar, per persoon met smaak verorberd. Heerlijke zachte kaas, jonge kaas, geitenkaas, blauwe schimmel, brie of oude kaas: kaas wordt met smaak gegeten én gedeeld.

Voor veel mensen staat een kaasplankje voor gezelligheid, lekker borrelen, dierbare tijd met vrienden en familie. Samen proosten op en genieten van het leven. En wat is er leuker dan dit gevoel cadeau te geven?

Cheese Lover non-food kaas cadeau

De collectie vol kaas-cadeaus

De grootste kaasliefhebbers van uw cadeau groothandel Miko hebben nu een originele cadeau collectie ontwikkeld. We hebben drie praktische, gebruiksvriendelijke maar vooral leuke kaas cadeaus in één collectie gecombineerd.

Wat te denken van een handige kaasschaaf, een origineel kaasmessenset en een leuk bamboe kaasplankje. Allen uiteraard voorzien van een complimenteuze, persoonlijke kaas gerelateerde tekst. Zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent natuurlijk.

Van de kaasliefhebbers, voor de kaasliefhebbers!

Cheese lover kaas cadeau slijterij

Persoonlijk kaascadeau

Uw consument is op zoek naar een origineel Moederdag cadeau, Vaderdag cadeau of een letterlijk en figuurlijk geslaagd cadeau. In de Cheese Lovers collectie vindt hij of zij echt voor ieder wat wils, voor elke gelegenheid. Speciaal gemaakt door uw non-food groothandel en dus ook nergens anders te verkrijgen.

Onze cadeau artikelen zijn voorzien van toepasselijke complimenten en teksten. Alles in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Dàt is namelijk wat Miko die bijzondere cadeau groothandel maakt.

En, zoals u van uw non-food groothandel gewend bent, voldoen ook deze producten volledig aan de geldende EU-wet- en regelgeving. De kaasmesjes, kaasschaaf en kaasplankjes zijn dus veilig te gebruiken.

Een praktisch overzicht van de algemene product eigenschappen van deze Miko cadeau collectie:

 • 3 Verschillende producten: kaasschaaf, kaasplankje en kaasmessenset
 • Elk product met een persoonlijk compliment voor elke gelegenheid
 • Alle kaascadeautjes kunnen in de vaatwasser, maar om alles langer mooi te houden, adviseren wij af te wassen met de hand
 • Alle producten zijn getest en voedselveilig bevonden
Cheese lover kaas cadeau slijterij

Origineel borrelcadeau

Met drie cadeau artikelen in één display concept zetten we ook de eigenschappen per product nog even voor u onder elkaar. Wel zo overzichtelijk: 

De kaasschaven:

 • 16 Kaasschaven
 • Formaat schaaf: 7,5 x 22,5 cm
 • Bevestigd op een stevige kartonnen kaart
 • Formaat kaart: 8 x 26,5 cm
 • Handvat gemaakt van duurzaam rubber hout
 • Schaaf is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal
 • Schaaf buigt lichtelijk mee tijdens het snijden, voor de beste plakken

De kaasmessenset:

 • 16 Kaasmessensetje met elk 2 mesjes
 • Beide mesjes hebben lemmet van hoogwaardig roestvrijstaal
 • Handvat gemaakt van duurzaam rubber hout
 • Formaat kaasbreker (brede mesje): 4,5 x 12 cm
 • Formaat smalle mesje met punt: 2,5 x 12 cm
 • Kaasmessen zijn bevestigd op een stevige kartonnen kaart
 • Formaat kaart: 8 x 16 cm

De kaasplankjes:

 • 8 Kaasplanken
 • Formaat plank: 17 x 25,5 cm
 • Gemaakt van duurzaam bamboe
 • Bamboe is een natuurproduct, dus de planken kunnen qua kleur verschillen
 • Teksten zijn in het hout gelaserd
Cheese lover display kaas cadeau

Winkelpresentatie met hoge marge

Als beste groothandel cadeau artikelen besteden wij niet alleen onze aandacht aan onze cadeau artikelen, maar minstens zo belangrijk is de presentatie ervan. Een goede winkelpresentatie betekent namelijk een hoger rendement voor u als winkelier.

Ons doel, als kookgerei groothandel, is op een minimale winkel-oppervlakte een maximum aan cadeau artikelen te presenteren. Op een zo mooi mogelijke manier. Zo haalt u het maximale rendement uit uw kostbare vierkante winkelmeters. De winkelpresentatie wordt u trouwens kosteloos in bruikleen aangeboden. Een cadeau groothandel zijn we namelijk mèt elkaar.

Voor deze kaas cadeau collectie hebben we gekozen voor een presentatie in een luxueuze staande draaidisplay. Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze kaas cadeau collectie:
 Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 Formaat display: 200 cm hoogte
 Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 168 Kaas geschenken in een complete display
 Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 Display wordt in bruikleen aangeboden
 Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Wij staan graag voor u klaar

Met deze Cheese Lover-cadeau collectie vol met kaascadeautjes hebben wij een collectie neergezet die bij veel winkeliers heel goed als bijverkoop kan dienen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de bijverkoop bij een fles wijn en een mooi glas: kaas moet tenslotte zwemmen nietwaar?

Verpak de kaasschaaf met een lekker kaasje of combineer de kaasplank met een luxe kookboek. Combineer deze cadeau topper van uw betrouwbare non-food cadeau groothandel met uw eigen topper en maak op deze manier origineel cadeaupakket.

U kunt ook de drie producten uit deze collectie natuurlijk ook in één mooi cadeaupakket combineren: een origineel kaas cadeaupakket. Kortom: dit originele Miko cadeau is een perfect cadeau om een kaasliefhebber echt mee te verrassen.

Een bijkomend voordeel van dit type display is dat er, met het bijeen schuiven van meerdere displays, al snel een aantrekkelijk cadeau eiland in uw winkel ontstaat. Onze displays zijn daarnaast voorzien van een eenvoudig reordersysteem, zodat het nabestellen van de verkochte producten nog makkelijker wordt.

Miko is uw vertrouwde cadeau groothandel met cadeau artikelen voor elke branche. Wij zijn onder andere de groothandel in cadeau voor slijterij, groothandel voor kookgerei en keukengerei kookwinkels en groothandel voor cadeau in kaaswinkels.

Op zoek naar een ander cadeau voor uw winkel? Denk bijvoorbeeld aan onze ovenhandschoenen. Kijk op onze webshop voor ons complete cadeau assortiment, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.