Voor stoere mannen én vrouwen

The Legend

Bekijk deze collectie in onze webshop

Een stoer, maar toch persoonlijk cadeau voor een man is vaak lastig te vinden. Of het nu voor vader, broer of opa is: een stoere man verdient een stoer cadeau.

Miko, uw vertrouwde cadeau groothandel, introduceert met deze cadeau collectie een échte stoere mannendisplay, met natuurlijk ook de stoerste cadeaus voor de stoere vrouw.

Échte stoere mannen cadeaus voor elke gelegenheid

Om u een goed beeld te geven van deze cadeau collectie ziet u hier een korte product video. Neem contact met ons op voor de actuele winkelverkoopprijs en display samenstelling.

Met dit unieke cadeau concept haalt u in één keer maar liefst drie verschillende cadeau collecties in huis. The Legend Collection bestaat uit een kleine serie sleutelhangers gecombineerd met een serie stoere flesopeners en een serie stevige bierpullen. Gepresenteerd in een bijpassende luxueuze houten draaidisplay. Een stoere cadeau display die past in iedere winkel.

Wilt u dit filmpje op uw eigen website gebruiken, of bent u op zoek naar fotomateriaal van onze cadeau artikelen? Wij hebben voldoende materiaal beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op.

Origineel cadeau idee voor hem

Elk cadeau van Miko, uw non-food en cadeau groothandel, is een persoonlijk cadeau. Een cadeau waarmee je de ontvanger een liefdevol compliment geeft, een glimlach op het gezicht. Dit geldt ook voor alle cadeau artikelen uit deze stoere The Legend collectie: stuk voor stuk originele cadeaus voorzien van een persoonlijk compliment.

Een kort maar krachtig compliment op een sleutelhanger om een lieve vader of geweldige bonus papa mee te verrassen. Een stoere opener met een lieve tekst, speciaal voor een fantastische opa of een lieve Valentijn. En tot slot een stoere bierpul, met een afneembare vegan hoes en een stoere tekst om bijvoorbeeld een 50-jarige mee te verrassen. Deze The Legend collectie is een uitgebreide collectie met de beste cadeaus voor elke gelegenheid.

Bent u wellicht toch op zoek naar andere originele cadeau collecties voor hem? Neem dan eens een kijkje bij onze handige barbecue spatels of de borrelplanken collectie. Natuurlijk hebben we ook cadeau collecties voor haar: de stijlvolle sleutelhangers of de houten sleutelhangers en decoraties in de Mijn Hart collectie.

bierglas cadeau groothandel bier proost man vader papa 50 jaar bierpul

Cadeau collectie vol stoere cadeaus

Met deze collectie in ons cadeau assortiment combineren wij als uw sleutelhanger groothandel, bier groothandel en glas groothandel het beste van drie werelden. In deze collectie vind u maar liefst 16 verschillende stoere sleutelhangers, 24 verschillende bieropeners en 4 verschillende stevige bierpullen.

Geschikt voor verkoop het hele jaar door en in elke winkel.

Wij zetten de belangrijkste eigenschappen van deze Miko cadeau collectie voor u op een rij:
• Stoere cadeau collectie met complimenteuze teksten
• 3 Verschillende producten: sleutelhangers, flesopeners en bierpullen
• Elk product draagt een persoonlijke tekst
• Geschikt voor elke gelegenheid

Wat technische details:

• Bierpullen gemaakt van hoog kwaliteit glas
• Overige producten gemaakt van stevig kunstleer
• Teksten in het leer gebrand, dus bijzonder langdurig leesbaar
• Inhoud van de bierpul: 450 ml
• Bierpul met afneembaar kunstleren sleeve

Legend Display Cadeau

Impulscadeau met hoge marge

Met onze jarenlange ervaring in impulsproducten en met name impuls cadeau artikelen kennen wij de waarde van een bijpassende winkelpresentatie bij een cadeau concept. Als sleutelhanger groothandel en cadeau groothandel besteden wij daarom minstens zoveel aandacht aan de presentatie van de cadeau producten in de winkel.

Deze cadeau collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze houten, draaibare vloerdisplay. De display is ook nog eens duurzaam en eenvoudig herbruikbaar. Bestelt u een nieuwe Miko collectie dan ontvangt u naast de nieuwe producten, uitsluitend nieuwe achterkaartjes, een kopkaart en eventueel andere of extra haken. De molen hoeft u niet af te breken of opnieuw op te bouwen. De molen kunt u simpelweg laten staan.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze stoere cadeau collectie:
Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
• 284 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Op zoek naar een betrouwbare groothandel in cadeau?

Heeft u al een winkel in Nederland of Vlaanderen en zoekt u uitbreiding van uw cadeau assortiment? Heeft u een online winkel en zoekt u een betrouwbare cadeau groothandel? Dan zijn wij de cadeau groothandel om te bellen!

Gaat u een nieuwe onderneming starten en zoekt u een deskundige groothandel die u kan adviseren over de beste samenstelling van uw cadeau assortiment? Neemt u dan gerust contact met ons op: onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs.

Komt u liever zelf de producten bekijken? Maak een afspraak en kom langs in onze cadeau showroom in Nieuwegein.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over winkelpresentatie en geschikte producten voor uw winkel.

Miko is al jarenlang uw betrouwbare cadeau groothandel en non-food groothandel voor Nederland en België. Daarnaast zijn wij ook uw sleutelhanger groothandel, bier groothandel en glas groothandel.

U kunt ook bij ons terecht voor originele woonaccessoires, bekers, glazen, wenskaarten en kaarsen. Jaarlijks introduceren we tot wel tien nieuwe cadeau collecties, dus houdt onze website in de gaten.