3 Wijn cadeaus in 1 collectie

Wijn Collectie

Bekijk deze collectie in de webshop

Bij een knapperend haarvuur op een ijskoude winterdag. Of juist in de stralende zomerzon op een terras. Genieten van een heerlijk wijntje en een bijpassend borrelplankje kan altijd en overal. Met vrienden, familie of collega’s: met het juiste gezelschap zijn dit soort momenten goud waard.

Om van deze momenten blijvende herinneringen te maken, heeft uw cadeau groothandel een prachtige cadeaucollectie ontwikkeld. Speciaal om deze levensgenieters te verrassen. Deze Luxe Wijn Collectie is 3 originele wijncadeaus in 1.

Verras uw klanten met de wijn cadeautjes uit deze luxe Wijn Collectie.

Persoonlijk wijn cadeau

Het cadeau wat vaak gegeven wordt is toch een fles wijn. Het is ook gelijk een ontzettend onpersoonlijk cadeau. Daarom heeft uw cadeau groothandel 3 originele wijncadeaus ontwikkeld, zodat uw klanten iets ánders kunnen geven aan die wijnliefhebbers.

3 Leuke wijncadeaus gecombineerd in 1 Luxe Wijn Collectie. Een kurkentrekker/opener, een wijnstopper en wijn borrelplank. Alles natuurlijk voorzien van een persoonlijke tekst. Zoals u van uw groothandel in wijncadeaus gewend bent.

Een tip van ons verkoopteam: verkoop de geschenken uit deze cadeaucollectie een samen met een fles wijn. Zo genereert u eenvoudig extra omzet. U kunt de wijn cadeaus ook bij een kookboek, een vrolijke Bamboe Keukenset of een mooi wijnglas verkopen. Combineer uw toppers met die van ons!

Dutch Design cadeau

Deze luxe Wijn Collectie bestaat uit persoonlijke kurkentrekkers en openers, handige wijnstoppers én een serie originele borrelplanken. Alles natuurlijk voorzien van persoonlijke teksten voor elke gelegenheid. Alles gemaakt met een uniek design. Zoals u van uw groothandel in slijterij cadeautjes gewend bent.

Alle producten zijn door ons eigen team ontworpen en ontwikkeld. Echt Dutch Design dus. Zo haalt u échte originele cadeau artikelen in huis en kunt u uw klanten écht originele cadeautjes aanbieden. Dat is namelijk waarin wij écht het verschil maken. Originele en unieke cadeau artikelen: dat is wat Miko die unieke groothandel in cadeau maakt.

Een aantal eigenschappen van deze collectie op een rij:

 • 3 Verschillende wijn cadeautjes: kurkentrekker/opener, wijnstopper en wijnplankje
 • Elk product voorzien van een persoonlijke tekst
 • Alle producten voldoen aan de geldende EU- wet- en regelgeving en zijn dus voedselveilig bevonden

Origineel wijn geschenk voor hem en haar

Deze Luxe Wijn Collectie is een gemixt display concept met cadeau artikelen voor elke feestelijke gelegenheid. Voor het gemak zetten we de eigenschappen per product even voor u onder elkaar.

Kurkentrekker/opener

 • Verkrijgbaar in 31 verschillende teksten
 • Formaat: 13,3 x 4 x 1,3 cm
 • Gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met beukenhout

Wijnstopper

 • Verkrijgbaar in 29 verschillende teksten
 • Wijnstopper is bevestigd op een stevige kartonnen kaart
 • Formaat wijnstopper: diameter 3 cm x 3,4 cm
 • Formaat incl. kaart: 14 x 5 x 3,4 cm
 • Gemaakt van beukenhout met kurk

Wijnplank

 • Verkrijgbaar in 8 verschillende teksten
 • Formaat: 32 x 10,5 cm
 • Gemaakt van bamboe in de vorm van een wijnfles

Voor alle producten in deze cadeaucollectie geldt dat ze (deels) gemaakt zijn van natuurproduct, dus ze kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Ook geldt hiermee dat het niet wordt geadviseerd om de producten in de vaatwasser te doen.

Gratis display meegeleverd

Uw doel is om natuurlijk zo veel mogelijk omzet te halen uit uw winkeloppervlak. En dat alles in een opgeruimde winkel. U zoekt daarom een groothandel in geschenken die u hier zoveel mogelijk bij ondersteunt. Wij zijn die groothandel.

Dé manier om uw winkel opgeruimd te houden is het gebruik van displays. Molens vol mooie cadeautjes die het maximale uit uw winkeloppervlak halen. Als u bij ons een cadeaucollectie bestelt, krijgt u daar kosteloos de winkelpresentatie bij. Speciaal ontwikkeld zodat deze eenvoudig te hergebruiken is. Geschikt om makkelijk te wisselen tussen cadeaucollecties.

Voor deze cadeaucollectie hebben we gekozen voor een presentatie in onze luxueuze houten draaibare display. Een kort overzicht van deze kosteloze presentatie:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 264 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Wij helpen u graag

U bent op zoek naar een betrouwbare partner in cadeau. Een geschenken leverancier die u goede kwaliteitsproducten levert. Een groothandel in cadeau die met u mee blijft denken. En waar de service niet stopt bij de deur. Wij van Miko zijn die partner. Al jarenlang actief op de cadeaumarkt en daarmee de aangewezen partij om zaken mee te doen.

Een kleine greep uit de voordelen die wij onze vaste klanten bieden:

 • Persoonlijke service en snelle levering
 • Hoge marge voor u als winkelier
 • Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,-

Onze doelstelling is om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten. Zodat we samen kunnen bouwen aan een mooie en succesvolle onderneming. Wat voor onderneming u ook heeft.

Een slijterij, boekhandel, webshop of zelfs supermarkt: wij zijn uw cadeau groothandel. Ons brede cadeau assortiment sluit aan bij elke branche. Onze vertegenwoordigers kunnen u, al dan niet op locatie, adviseren welk cadeau assortiment het beste aansluit bij uw wensen en uw klanten. U kunt ook eenvoudig zelf via onze webshop uw assortiment samenstellen.

Als opener groothandel, borrelplanken groothandel en wijn cadeau groothandel bieden wij u de leukste cadeautjes. Cadeautjes met een lage winkelverkoopprijs. Zoekt u een display concept in het verlengde van deze Wijn Collectie, dan zijn deze collecties mogelijk ook interessant:

Komt u ons huidige assortiment liever persoonlijk bekijken: maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij geven u graag een rondleiding.