Persoonlijke teksten

Onderzetters

In de Onderzetter collectie van Miko Products staan ludieke en complimenteuze teksten centraal, vormgegeven in moderne en frisse designs. De Onderzetter is daardoor erg leuk om cadeau te doen én om zelf in gebruik te nemen. De speciaal ontworpen display biedt daarnaast een strakke en uniforme presentatie voor in uw winkel!

Initialen

Onderzetters

De collectie van de Onderzetter bestaat uit 60 verschillende producten, waarvan 36 teksten en 24 initialen. De onderzetter zit per 8 stuks verwerkt in de display. In de collectie is er gebruikt gemaakt van de volgende kleuren; grijs, roze, blauw, oranje, groen en paars. De onderzetter is gemaakt van hout en is 10 cm breed, 10 cm hoog en heeft een dikte van 5 mm. Aan de onderkant van de onderzetter zit kurk bevestigd, zodat het product niet schuift en beschadigd.

Display van de onderzetter collectie

Display

Onderzetters

De Onderzetter collectie wordt compleet gepresenteerd in een nieuwe, speciaal ontworpen zeskantige display. Deze display heeft een hoogte van 172 cm en een diameter van 48 cm. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Onze Onderzetter cadeau collectie bestaat uit onderzetters met leuke designs en lieftallige teksten voor vader, moeder en nog veel meer. Als grootste cadeau groothandel van Nederland hebben wij de vraag aangepast naar de wensen van onze klanten.

Nieuwsgierig worden naar alle leuke designs in deze collectie? neem dan een lijkje op onze webshop!