Over Miko

foto showroom

Cadeau Groothandel 

Miko Products is een cadeau groothandel die inmiddels ruim 40 jaar bestaat. Wij bedenken, fabriceren en distribueren onze cadeau artikelen wereldwijd. In een creatieve omgeving worden alle cadeau collecties bedacht en ontwikkeld door het Miko design team. Alle uitgewerkte collecties worden door Miko China in Quanzhou geproduceerd. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein leveren we onze collecties aan retailers in zowel Nederland als in België. Met een team van betrokken accountmanagers bieden we persoonlijk advies voor u en uw onderneming, maar ook op het hoofdkantoor denken we graag met u mee. U bent van harte welkom om op afspraak onze showroom te komen bezoeken.

foto ontwerp

Persoonlijke Cadeaus

Daarnaast zijn we actief als internationale exporteur. Onze cadeau collecties worden in meer dan 50 landen verkocht in 17 verschillende talen via onze wereldwijde partners. We onderscheiden ons in de markt door eigen ontwerp, persoonlijke teksten en een breed cadeau aanbod. We stimuleren extra impuls aankopen door de prijzen van onze producten laag te houden. We leveren de collecties met bijpassende presentatiemiddelen en een re-ordersysteem om de verkoop te bevorderen en het bestelproces te vereenvoudigen.

foto sales

Neem Contact met ons op

In 40 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot dé marktleider in cadeau groothandel met persoonlijke impuls cadeau artikelen. We hebben met 5.000 producten een bijzonder breed assortiment aan cadeau artikelen. Of u een cadeau zoekt voor Moederdag, Vaderdag of gewoon een aardigheidje voor een collega; Miko Products heeft voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau.

+ 31 (0)30 - 605 70 30
verkoop@miko.nl