Over Miko

Miko Products cadeau groothandel bestaat ruim 40 jaar en vanaf het begin af aan bedenken, fabriceren en distribueren wij onze cadeau artikelen wereldwijd. In een creatieve omgeving worden alle cadeau collecties bedacht en ontwikkeld door het Miko design team. Alle uitgewerkte collecties worden door Miko China in Quanzhou geproduceerd. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein leveren we onze collecties aan retailers zowel in Nederland als in België. Met een team van betrokken accountmanagers bieden we persoonlijk advies voor u en uw onderneming, maar ook op het hoofdkantoor denken we graag met u mee. U bent van harte welkom om op afspraak onze showroom te komen bezoeken.

We zijn daarnaast actief als internationale exporteur en onze collecties worden in meer dan 50 landen verkocht in 17 verschillende talen via onze wereldwijde partners.

We onderscheiden ons in de markt door eigen ontwerp, persoonlijke teksten en een breed productaanbod. We stimuleren extra impuls aankopen door de prijzen van onze producten laag te houden. We leveren de collecties met bijpassende presentatiemiddelen en een re-ordersysteem om de verkoop te bevorderen en het bestelproces te vereenvoudigen.

In 40 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot dé marktleider in cadeaugroothandel met persoonlijke impuls cadeau artikelen. We hebben met 5000 producten een breed assortiment aan cadeau artikelen. Of u een cadeau zoekt voor Moederdag of gewoon een aardigheidje voor een collega; Miko Products heeft voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau.

Over Miko