Welkom bij Miko Products

Perstablo Magazine

Word klant en bestel direct

Welkom bij uw cadeaugroothandel.

Bij Miko Products vindt u originele en unieke cadeaus voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een cadeau voor Moederdag, Vaderdag of het einde van het Schooljaar, wij hebben een passend geschenk voor iedereen.

Ons cadeau assortiment omvat een breed scala aan producten, van leuke en handige gebruiksartikelen tot sfeervolle decoraties voor in huis. Wij zijn gevestigd in Nederland en leveren snel en efficiënt aan klanten in Nederland en Vlaanderen.

Charms for you, dé bestseller

Word klant en bestel onze nummer 1 bestseller in België: de ‘Charms for You’ collectie. Met deze compacte display op uw toonbank profiteert u direct van extra omzet. Waarom?

  • Cadeaus voor elke gelegenheid in 1 compacte display
  • Lage winkelverkoopprijzen met een optimaal rendement
  • Winstmarge tussen de 45% en 65%

Klik hier voor meer informatie over deze collectie.

Moederdag 2022 mokken tassen

Cadeautoppers voor elk event

Bij ons vindt u cadeauartikelen voor uw allerbeste verkoopmomenten: Moederdag, Vaderdag en het einde van het schooljaar. Maar ook de rest van het jaar is ons assortiment natuurlijk geschikt voor uw winkel.

Onze cadeauartikelen zijn niet alleen in displayconcept verkrijgbaar, maar ook als speciale event-pakketten. Een aantal speciale Moederdagpakketten zijn bijvoorbeeld:

Houten draaidsiplay winkelinrichting sleutelhanger tassel cadeau groothandel

Vernieuwend assortiment

Jaarlijks introduceren wij minimaal 10 nieuwe cadeaucollecties.
Dit zorgt ervoor dat u altijd de nieuwste en meest originele producten kunt blijven aanbieden aan uw klanten.

Een voorbeeld hiervan is onze Stijlvolle Sleutelhanger collectie. Een unieke sleutelhanger collectie die uw klanten zeker waarderen.

Klik hier voor meer informatie over deze collectie

Miko, al ruim 40 jaar dé marktleider in cadeau

Over het verkopen van dagbladen, rookwaren en zoetwaren hoeven wij u natuurlijk helemaal niets te vertellen, maar wij kunnen u wel alles vertellen over de verkoop van impulsartikelen en met name cadeauartikelen.

Combineer uw bestsellers met die van ons en genereer, op een creatieve manier, eenvoudig extra bijverkoop! Met een winstmarge van meer dan 50% op het cadeauartikel, maakt dat uw kassa-aanslag nóg aantrekkelijker! Het hele jaar door, tijdens de populaire verkoopmomenten zoals Moederdag, Vaderdag of de eindejaarsfeesten.

Ook zijn we sinds een aantal jaren trotse voorkeursleverancier van diverse non-food ketens waaronder Primera en Audax. Stuk voor stuk waardevolle relaties waar wij graag energie in steken.

Graag willen wij ook u laten zien waarom wij onmisbaar zijn in uw winkel. Neem gerust eens contact met ons op om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Ricardo en Mark staan u graag telefonisch te woord. Peter, onze vertegenwoordiger, komt graag kennis maken in uw winkel.