Speciale cadeautje voor peetouders

Peter en Meter

Bekijk ons Peter en Meter assortiment

Een peter en meter, of peetoom en peettante, zijn bijzondere mensen in het leven van een kind.

Peetouders geven een kleintje richting op het levenspad, ze geven hun petekind bijzondere zorg en aandacht en staan voor hun petekind klaar als dat nodig is. En zo’n peter en meter verdienen natuurlijk speciale peter cadeaus en meter cadeaus.

Ook bijzondere cadeautjes voor de peetouders vindt u bij Miko.

Persoonlijke peetouder cadeautjes

Uw klant zoekt een cadeautje voor een peettante of peetoom. Een kleinigheidje voor een bijzonder mens. Een uniek mens met een bijzondere rol in het leven van een kind. Ook voor deze kleine cadeautjes kunt u terecht bij Miko. Tijdens de Eerste Heilige Communie-periode of natuurlijk gewoon de rest van het jaar.

Zo kan uw klant het glas heffen op de gezondheid van meter met een prachtig Proost-glas. De peter of peetoom verrassen met een mooi decoratief tegeltje voor Peter. Elke peter en meter wordt verrast met een persoonlijk cadeautje van Miko. Uw peetouders groothandel.

Een aantal cadeau collecties waarin u de peter en meter teksten kunt vinden:

Alle onze cadeau artikelen zijn ook los (na) te bestellen.

Wijnglas hartje voor jou cadeau groothandel miko

Peettante en peetoom in cadeaupakket

In een aantal van onze meest succesvolle cadeau collecties hebben wij de teksten Peter en Meter opgenomen. Van onze topcollecties Proost en Hartje voor Jou hebben we zelfs speciale peter en meter-pakketten samengesteld.

Beide special editions hebben een grote diversiteit aan peetoom cadeautjes en peettante cadeautjes. Liefdevolle teksten, zodat u als winkelier in één klap een diversiteit peter en meter cadeau artikelen in huis haalt.

De pakketten bestelt u simpel via onze webshop. Zo lang de voorraad strekt. U kunt altijd contact met uw vertegenwoordiger of ons kantoor opnemen om te zien wat de andere mogelijkheden zijn voor peter en meter cadeaus in uw winkel.

Bestel het hele jaar door

Uw winkel bevindt zich in een regio waar Eerst Heilige Communie en dus ook peetouders een veelgevraagd cadeau is. Uw klanten zijn op zoek naar passende producten met de tekst peter, meter en Eerste Heilige Communie. Ons assortiment sluit ook hierbij aan. Ook voor peetouder cadeautjes en Eerste Heilige Communie cadeautjes kunt u bij ons terecht. Bekijk het assortiment in onze webshop.

Alle producten zijn het gehele jaar door te bestellen. Mits voorradig uiteraard. Heeft u vragen over ons cadeau assortiment, en hoe dit past bij uw wensen: neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat het beste past in uw winkel. Want of u nu boekhandel bent, bloemenwinkel of webshop: wij bieden voor elke onderneming een passend cadeau assortiment.

Naast groothandel peter en meter cadeaus slaagt u bij ons ook voor andere speciale evenementen. Die speciale dagen in het jaar die voor uw extra grote omzet zorgen. U zoekt een betrouwbare Moederdag cadeau groothandel of Vaderdag cadeau groothandel: zoek niet verder. Bekijk ons assortiment en laat u verbazen door het uitgebreide aanbod.

Naast ervaren peetouder groothandel staan wij ook voor u klaar als uw groothandel voor Valentijn cadeautjes en geslaagd cadeautjes. Ook zijn wij uw Einde Schooljaar cadeau leverancier en de leverancier voor alle andere feestartikelen. Alle producten kunnen zowel los als in een display besteld worden.

Word klant van Miko en profiteer direct van onze gunstige voorwaarden. Neem ook gerust contact met ons op. Ricardo en Mark staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.