Peter en Meter hartje voor jou love light candle cadeau groothandel miko

Lieve

Een peter en meter, of peetoom en peettante, zijn bijzondere mensen in het leven van een kind. Peetouders geven een kleintje richting op het levenspad, ze geven hun petekind bijzondere zorg en aandacht en staan voor hun petekind klaar als dat nodig is. En zo’n peter en meter verdienen natuurlijk speciale peter cadeaus en meter cadeaus.

Het glas heffen op de gezondheid van meter met een prachtig Proost-glas of een mooi decoratief tegeltje voor Peter: alles kan met de producten van Miko. Uw peetouders groothandel. 

peter meter wijnglas love light cadeau groothandel miko

Uitgebreid Assortiment

Miko heeft natuurlijk, als peetouder groothandel, een gevarieerd assortiment met Peter en Meter gerelateerde cadeau artikelen. Denk aan onze keramieken Hartje voor jou, de prachtige Proost wijn- waterglazen of een lief klein Lovelight kaarsje. Allemaal voorzien van een liefdevol peter of meter tekst.

Voor elke peetouder, jong of oud, hebben wij bij Miko wel een gepast cadeau met een toepasselijke tekst. Of je nu wilt vragen: ‘Wil je mijn meter worden’ of ‘Wil jij mijn peter zijn’ of tegen ze wil zeggen: ‘Supertrots op een meter als jij’ of ‘Jij bent de beste Peter’: bij Miko slaag je gegarandeerd.

Kijk in onze webshop voor ons complete peter en meter assortiment.

Wijnglas hartje voor jou cadeau groothandel miko

En nog veel meer

In een aantal van onze collecties hebben wij de tekst Peter en Meter opgenomen. Maar voor onze toppers Proost en Hartje voor Jou hebben we zelfs speciale peter en meter-pakketten samengesteld. Beide special editions hebben een diversiteit aan teksten, zodat u als winkelier in één klap een diversiteit peter en meter cadeau artikelen in huis haalt. Uiteraard alles simpel besteld via onze webshop, maar wel zolang de voorraad strekt. U kunt altijd contact met uw vertegenwoordiger of ons kantoor opnemen om te zien wat de andere mogelijkheden zijn voor peter en meter cadeaus in uw winkel. 

Bent u op zoek naar de leukste peter en meter cadeau artikelen? Neemt u dan eens een kijkje in onze webshop. Bij ons vindt u niet alleen het meest uitgebreide cadeau assortiment, maar wij staan ook voor u klaar als uw peter en meter groothandel of peetouders groothandel.

Bij Miko vindt u voor iedere gelegenheid een geschikt cadeau. Te verkopen in display concept of los in uw schappen systeem: neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Uw cadeau groothandel, Moederdag groothandel, Vaderdag groothandel, Geslaagd groothandel én peetouder groothandel.