Twee kleuren

Proost collectie

Er zijn tal van gelegenheden om een drankje te drinken en samen met familie, vrienden en collega’s te proosten op alle goede dingen van het leven. De Proost collectie van Miko Products bestaat uit moderne glazen die zijn voorzien van een chique design waarbij sfeervolle teksten centraal staan. De designs zijn een sieraad voor elk interieur; zowel voor in uw winkel als thuis bij de consument.

Persoonlijke teksten

Proost collectie

De collectie van Proost bestaat uit 36 verschillende teksten, waarvan de topteksten dubbel in de display zijn verwerkt. Het glas is verkrijgbaar in een strak zwart/goud design en zit verpakt in een giftbox. Het glas heeft een hoogte van 10 cm en een diameter van 9,5 cm. De inhoud van het glas is 450 ml. De giftbox is gemaakt van karton en heeft een afmeting van 10 x 11 x 9.8 cm. Het glas is enkel geschikt voor de handwas.

proost display

Display

Proost collectie

De Proost collectie wordt compleet gepresenteerd in een praktische, metalen vakkendisplay. Deze display heeft een hoogte-afmeting van 185 cm, is 60 cm breed en 50 cm diep. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaartjes geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant