Persoonlijke sieraden

Charms for you

Bekijk deze collectie in de webshop

Al eeuwenlang dragen mensen bedeltjes met inscripties en kleine intialen als een herinnering aan bijzondere gebeurtenissen en als herinnering aan mensen die speciaal voor hen zijn.

Geïnspireerd op dit aloude gegeven heeft uw cadeau groothandel Miko een bijzonder charmante collectie ontwikkeld met vrolijke bedeltjes. De bedeltjes in deze sieraden collectie zijn ook aan een sleutelhanger, armband of een ketting te dragen. Echte Charms for You.

Sprankelend sieraad cadeau

Vooral oma’s, moeders en bonus mama’s dragen bedeltjes aan hun sieraden. Op deze manier dragen ze hun (klein-)kinderen en dierbaren altijd bij zich. Met de vrolijke bedeltjes in deze sprankelende cadeau collectie haalt u een echte cadeau topper in huis.

Deze sieraden cadeau collectie van uw sieraden groothandel bestaat niet alleen uit bedeltjes met leuke teksten. De Charms for you cadeau collectie wordt aangevuld met initialen, of beginletters. De compacte display wordt compleet gemaakt met de sleutelhangers, armbanden en kettingen. Een eenvoudige manier voor extra verkoop, extra upsell.

Natuurlijk hebben wij als cadeau groothandel en sieraden groothandel ook andere sieraden en fashion collecties in ons uitgebreide cadeau assortiment. Kijk ook eens bij onze Stijlvolle Sleutelhanger of natuurlijk onze Geluksbrengertjes.

Sieraad met persoonlijke tekst

Deze sieraad collectie vzit boordevol lieve complimenten. Zo vindt u niet alleen teksten voor moeder en dochter, maar ook zoon, kleinkind en Sweet 16 zijn te vinden in deze cadeau collectie.

Naast teksten zijn ook alle initialen of beginletters van de namen terug te vinden. Dus of de (klein)zoon nu Liam of Sem heet: een bedeltje met de eerste letter is te vinden in deze cadeau collectie. Maar ook voor Julia, Mila of Emma zijn er vrolijke bedeltjes te vinden in deze display.

Een compacte display gevuld met cadeautjes voor elke gelegenheid:

 • 44 Complimenteuze teksten in 4 verschillende vormen
 • 52 Initialen verdeeld over jongetjes- en meisjesvorm
 • Collectie wordt geleverd incl. sleutelhanger, ketting en armband voor extra bijverkoop

Een kort overzicht van praktische eigenschappen:

 • Elk bedeltje heeft een kleurrijk accent
 • Formaat tekst bedeltjes: 2,4 x 2,4 cm
 • Formaat initiaal bedeltjes: 3 x 1,7 cm
 • Bedeltjes zijn gemaakt van gegalvaniseerde messing
 • Sieraden zijn nikkel-, lood- en cadmiumvrij

Compacte display vol sprankelende cadeau’s

De vierkante meters in uw winkel zijn kostbaar. Ruimte is beperkt en uiteraard wilt u deze het liefst vullen met zoveel mogelijk producten. Op deze manier haalt u het maximale uit uw winkelvloer.

Voor deze sieraden collectie heeft het team van uw sieraden cadeau groothandel een kleine, draaibare display ontwikkeld die perfect op uw toonbank past. Een collectie met extra upsell-items die het impulsgedrag van uw consument stimuleert.

Graag zetten we voor deze cadeau collectie de praktische display informatie even op een rij:

 • Presentatie in een houten, draaibare counterdisplay
 • Formaat display: 41 x 13 x 13 cm
 • 288 Charms in een complete display
 • 110 Producten voor extra bijverkoop
 • Winkeloppervlak van een half A4-tje
 • Display is al bedrukt met kopkaart en achterkaartjes
 • Incl. luxe presentatie-standaard
 • Eenvoudig (na) te bestellen via onze webshop of vertegenwoordiger

Uw ervaren groothandel in sieraden, cadeau en meer

Al jarenlang zijn wij de vertrouwde groothandel in cadeau voor vele retailers in Nederland en Vlaanderen. Onze originele cadeau collecties, gecombineerd met onze utstekende serviceverlening maakt ons een goede partner in cadeau.

Een webwinkel, een stenen winkel of zelfs een shop-in-shop: cadeau kan een uitstekende toevoeging zijn aan uw assortiment. En daar kunnen wij u uiteraard bij helpen. Neem gerust eens contact met ons op. Een van onze vertegenwoordigers komt u graag een keer bezoeken. U kunt natuurlijk ook een ‘kijkje in de keuken’ zelf komen nemen. U bent van harte welkom om onze cadeau showroom in Nieuwegein te komen bekijken.

Naast sieraden groothandel zijn we ook uw fashion en beauty groothandel. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze Beauty Collectie of onze fashion cadeau collectie Stijlvolle sleutelhangers.

Ons uitgebreide cadeau assortiment wordt bijna maandelijks uitgebreid met nieuwe cadeau collecties. Dus komt u vooral nog eens terug. Mist u nog iets op onze website of in onze webshop: laat het ons weten!

Houdt u ook onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram, in de gaten voor de laatste aanbiedingen en nieuwste introducties. Abonneer u ook op ons YouTube kanaal en bekijk daar filmpjes van onze beste collecties.