Dames accessoire cadeau

Ik heb je lief armbandje

Een gebaar recht uit het hart. Een klein teken van aandacht. Een cadeautje vol liefde. Iets om bij je te dragen. Iets waardoor je weet dat er van je gehouden wordt, dat er aan je gedacht wordt.

Cadeautjes hoeven niet altijd groots en meeslepend te zijn. Klein en oprecht. Dat is soms ook genoeg. Als het de lading maar dekt van het gevoel.

Deze nieuwe cadeaucollectie van Miko zit boordevol liefdevol cadeautjes. Niet groots in formaat, maar wel groots in gevoel.

Sprankelend cadeautjes

Uw klanten zijn op zoek naar een waardevol kleinigheidje. Een cadeautje met een boodschap. Een boodschap van liefde, vriendschap en van aandacht. De ‘Ik heb je lief’-collectie is dan echt de perfect passende cadeaucollectie.

Deze originele sieraden collectie bestaat uit tekstloze armbandjes die bevestigd zijn op een mooi vormgegeven, stevig kaartje. Op het kaartje staan de lieve complimenten en mooie woorden.

Met de grote diversiteit aan onderwerpen en titels is er in deze collectie voor elke gelegenheid wel een origineel sieraad cadeau te vinden.

Vriendschapsarmbandje

De collectie bestaat uit 1 en 2 armbandjes op een luxe achterkaart. Met 2 leuke armbandjes op de kaart kunnen uw klanten het sieraad als een vriendschapsarmbandje delen. Zo zijn er bij de dubbele armbandjes teksten te vinden als Moeder en Dochter en Zussen: perfect dus om te delen.

Een aantal specificaties over deze collectie voor u op een rij:

  • Complete collectie bestaat uit 32 armbandjes
  • Voor de extra bijverkoop: 2 verschillende cadeauzakjes
  • 8 designs met 2 armbandjes en 24 designs met 1 armbandje

Technische specificaties op een rij:

  • Cadeaukaartjes voorzien van sprankelende foliedruk
  • Formaat kaart: 8 x 9 cm
  • Armbandjes hebben een goud- en zilver gegalvaniseerde hartje
  • Formaat katoenen cadeauzakje: 10 x 10,5 cm
  • Armbandjes zijn in lengte verstelbaar

Zoals u van uw sieraden groothandel gewend bent zijn alle armbandjes nikkel-, lood- en cadmium-vrij en voldoen aan de geldende EU-wet- en regelgeving. Sieraden zijn veilig om te dragen dus.

Prachtige sieraden display

Als sieraden groothandel doen wij ons uiterste best om u en uw klanten originele en unieke sieraden te kunnen aanbieden. Met onze jarenlange ervaring weten we dat alle cadeautjes nu eenmaal veel beter verkopen in een mooie display. Daarom besteedt ons ontwerpteam ook altijd de grootst mogelijke aandacht aan de presentatie van de sieraden.

Voor deze collectie hebben we gekozen voor een kleine, compacte toonbankdisplay. Draaibaar, handzaam én hij wordt gevuld en al geleverd. Ofwel: uitpakken en verkopen maar!

De details van deze display zijn als volgt:

Heeft u ideeën om onze producten nóg beter te maken, of mist u een titel: laat het ons gerust weten!

Juiste keuze voor cadeau

Miko is als cadeaugroothandel al bijna 50 jaar lang constant aan het vernieuwen. Zowel in product als in presentatie.

We zijn in al die jaren tijd van grote wanddecoraties naar sieraden gegaan. Maar ook mokken, glazen, kaarsen en wenskaarten zijn producten die tot ons cadeauassortiment behoren.

We zijn van losse producten via de herbruikbare metalen displays naar presentatie in luxe houten displays gegaan. In alle soorten en maten. Alles om u het best mogelijke assortiment te kunnen bieden.

Ons doel is elke dag om het best mogelijke product in uw winkel te krijgen. Zodat u het leukste cadeautje, het meest originele geschenk, het origineelste cadeau aan uw klanten kunt aanbieden. Natuurlijk voor de best mogelijke prijs. Met een zo goed mogelijke marge voor u als winkelier.

Dus… Bent u op zoek naar een leverancier die constant blijft vernieuwen, een cadeauleverancier die altijd nét dat beetje verder zoekt, een leverancier die kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan? Wordt dan klant bij Miko en profiteer van onze jarenlange ervaring. Profiteer van onze grenzeloze en tomeloze enthousiasme. Werken aan en met cadeautjes… zeg nou zelf: dat is toch een cadeautje?