Een origineel sieraad cadeau

Sieraad in een Flesje

Bekijk deze collectie in onze webshop

Speciale bedeltjes, unieke hangertjes: sieraden krijgen een bijzondere betekenis als ze gegeven worden op een onvergetelijk moment.

Een oma draagt, met een bedeltje om haar pols of haar nek, haar kleinkind altijd bij zich. Een moeder draagt op zo’n manier haar zoon of dochter altijd dichtbij.

Sierraad in een Flesje, Papa en Mama

Sprankelend sieraad cadeau

Wij zouden uw creatieve cadeau groothandel natuurlijk niet zijn als we er niet nog een extraatje aan toe zouden voegen. We hebben het sieraad in een decoratief, glazen flesje gestopt. Op deze manier is het sieraad namelijk ook te gebruiken als decoratie om bijvoorbeeld naast een foto van een dierbare te zetten. Zo combineren wij, uw creatieve sieraden groothandel en uw decoratie groothandel, een decoratie met een sieraad: een origineel klein cadeautje.

De ontvanger kan dit cadeautje gebruiken als een bedeltje aan een ketting en als een hangertje aan een sleutelhanger. De gelukkige ontvanger kan het ook neerzetten als een lieflijke decoratie. Hoe de ontvanger het ook gebruikt of draagt: deze Sieraad in een Flesje is een sprankelend cadeautje om te koesteren. Een origineel cadeau om niet alleen tijdens Valentijn, Moederdag of Kerst, maar het hele jaar door te geven en te krijgen.

Elk cadeautje in deze Miko cadeau collectie draagt een lieve, persoonlijke tekst, zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent. Op deze manier vindt uw klant altijd een geschikt cadeau.

Sierraad in een flesje, Hartje, Klavertje, Engel

Altijd een mooi sieraad cadeau

Op zoek naar een mooi Moeder cadeau, een origineel Juf cadeau, een lief Bonus Mama cadeau: deze sieraad collectie bevat voor ieder wat wils. Voor elke gelegenheid.

Ook voor algemenere teksten biedt uw sieraden groothandel natuurlijk ook in deze collectie weer aan: geef bijvoorbeeld een steuntje in de rug voor iemand met de tekst Powervrouw of Beschermengel. In deze cadeau collectie vinden u en uw klant voor elke gelegenheid een geschikt en origineel cadeau.

Een kort overzicht van de belangrijkste eigenschappen van deze cadeau collectie:
• Glazen flesje met kurken dop
• Bedeltjes gemaakt van gegalvaniseerde messing
• Nikkel-, lood- en cadmiumvrij
• Verpakt op een stevige kartonnen kaart met persoonlijke tekst
• 36 Verschillende teksten
• 3 Verschillende hangertjes
• Formaat verpakking: 8,5 x 14 x 4 cm (bxhxd)
• Formaat flesje: 11 cm hoogte x 3 cm diameter
• Formaat hangertje: 3 x 1,5 cm

Cadeau Collectie

Elk cadeautje in deze Miko cadeau collectie draagt een lieve, persoonlijke tekst, zoals u van uw cadeau groothandel gewend bent. Op deze manier vindt uw klant altijd een geschikt cadeau. Een origineel cadeau om niet alleen tijdens Valentijn, Moederdag of Kerst, maar het hele jaar door te geven en te krijgen.

Voor elke cadeau collectie is ons doel om uw winkeloppervlak zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dit betekent dat wij als cadeau groothandel zoveel mogelijk producten proberen te presenteren op een zo klein mogelijk winkeloppervlak.
Hierdoor hebben uw kostbare vierkante meters de meeste rendement.

Uiteraard staat het u geheel vrij om onze producten los (na) te bestellen, zodat u ze kunt presenteren in uw eigen winkelschap.

Houten Draaidisplay sierraad in een flesje

Houten draaidisplay

Als decoratie groothandel besteden wij net zoveel aandacht aan de winkelpresentatie als aan het product zelf. Voor deze cadeau collectie hebben we gekozen voor een presentatie in onze luxe houten draaidisplay: duurzaam en eenvoudig herbruikbaar. U kunt de display namelijk gewoon in uw winkel laten staan: bestel een nieuwe cadeau collectie, ontvang nieuwe achterkaartjes, kopkaart en haken en u kunt weer aan de slag.

Op zoek naar andere cadeau artikelen om in deze display te presenteren? Kijkt u dan eens naar de sleutelhangers in de Stijlvolle Sleutelhanger collectie of de armbanden collectie Vriendschapsarmband.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze sieraden collectie:

• Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
• 432 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Verkoop geschenk artikelen

Verkoopt u nog geen geschenk artikelen of twijfelt u of cadeau wel in uw winkel past? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

U kunt een afspraak maken dat een van onze vertegenwoordigers bij u langskomt. U kunt natuurlijk ook zelf een bezoek komen brengen aan onze showroom in Nieuwegein.

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw winkel. Wij geloven namelijk dat er in iedere winkel ruimte is voor de verkoop van originele cadeau artikelen.

Naast groothandel in kralen en bedels zijn wij ook uw groothandel in decoratie en groothandel in woonaccessoires. Ook voor bekers, glazen, wenskaarten en kaarsen kunt u bij ons terecht. Jaarlijks introduceren we tot wel twaalf nieuwe cadeau collecties, dus houdt onze website in de gaten.

Als sieraden groothandel staan wij voor u klaar met een grote diversiteit aan persoonlijke en bovenal originele cadeau artikelen. Voor elke winkel, online én offline. Voor elke branche.

 

Een letterlijk sprankelende display die een tinkelend geluid in uw winkel brengt. Nu verkrijgbaar bij Miko: niet alleen uw cadeau groothandel maar ook uw sleutelhanger groothandel en uw sieraden groothandel.

Op zoek of nieuwsgierig naar andere sieraden collecties voor uw winkel? Kijk ook eens naar onze Charms for You collectie of de unieke sleutelhanger collectie Stijlvolle Sleutelhanger.