Mode Accessoires

Vriendschapsarmband

Bekijk deze collectie in onze webshop

Armbandjes zijn niet meer weg te denken als mode accessoire en uiteraard zijn ze daarom ook erg leuk om cadeau te geven.

Miko, uw groothandel in sieraden, heeft daarom het cadeau assortiment uitgebreid met een complimenteuze en persoonlijke armband-collectie. Een serie armbandjes met echte edelstenen, houten kraaltjes en lieve kleine bedeltjes, gecombineerd met persoonlijke complimenten: de Vriendschapsarmband. Een armbandje wat pas écht een persoonlijk sieraad is.

Persoonlijk sieraad cadeau

Sieraden maken natuurlijk de mooiste cadeautjes en ze zijn helemaal bijzonder als er een liefdevolle boodschap bij staat. Als uw vertrouwde en ervaren cadeau groothandel weten we dat persoonlijke teksten een cadeau nóg meer betekenis geeft aan de ontvanger.

Het vriendschapsarmbandje is een origineel cadeau voor de leukste mama en oma, maar de cadeau collectie bevat natuurlijk ook complimenten voor juf, dochter en zelfs papa. Ook de algemenere, motiverende teksten zoals ‘Het leven is een festival’ ontbreken niet in deze sieraden collectie: zo is dit Miko cadeau écht geschikt voor elke gelegenheid, voor iedereen. Een origineel cadeau voor iedereen.

Armband cadeau met edelstenen

Uw sieraden groothandel probeert altijd een unieke, originele cadeau artikelen aan te bieden die geschikt zijn voor elke winkel. De armbandjes uit deze collectie zijn originele cadeautjes die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Elke armband is voorzien van een aantal echte edelstenen en een lief, klein bedeltje. Elke armband is daarom écht een uniek cadeau.

De belangrijkste eigenschappen van deze cadeau collectie even op een rij:

 • Complete collectie bestaat uit 40 verschillende titels
 • Armband bestaat uit edelstenen, houten kralen en een klein bedeltje
 • Armbandje is bevestigd op een luxe cadeaukaart met persoonlijk compliment

Een aantal technische details voor u op een rij:

 • Gebruikte edelstenen: Jade (geluk), Aventurijn (vriendschap) en Rozenkwarts (liefde)
 • Gebruikte vormen bedeltjes: veertje, klavertje en hartje
 • Formaat armband: diameter 7 cm, door elastiek ‘one size fits all’
 • Formaat cadeaukaart: 8,6 x 19,8 cm
 • Bedeltje is lood-, nikkel- en cadmium-vrij

Sieraad in passende winkelpresentatie

Als groothandel in sieraden, kennen we de waarde van een passende winkelpresentatie als geen ander. Daarom bieden wij ook dit cadeau concept aan in een bijpassende luxueuze houten molen.

Onze jarenlange ervaring als cadeau groothandel heeft ons geleerd dat de verkoop uit een display of molen significant beter is dan de verkoop van losse producten. Al staat het u natuurlijk volledig vrij om de producten los te bestellen zodat u ze in uw eigen schappen kunt presenteren.

We zetten de details van de gebruikte display voor deze cadeau collectie op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte met een vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 200 Producten in een complete display, incl. kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Producten zijn eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Aanvullende informatie

Verkoopt u nog geen geschenk artikelen in uw winkel of uw online store? Bent u op zoek naar een originele uitbreiding van uw assortiment? Neemt u dan gerust eens contact met ons op: wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw winkel. Wij geloven namelijk dat er in iedere winkel ruimte is voor de verkoop van originele cadeau artikelen.

Naast groothandel in kralen en bedels zijn wij ook uw groothandel in sieraden en groothandel in woonaccessoires. Daarnaast kunt u ook voor bekers, glazen, wenskaarten en kaarsen bij ons terecht. Het hele jaar door zijn ons ontwerp- en sourcingteam bezig om de meest originele en unieke cadeau artikelen voor u te ontwikkelen en te ontwerpen voor de best mogelijke prijs. Jaarlijks introduceren we tot wel twaalf nieuwe cadeau collecties, dus houdt onze website in de gaten.

Een tip van uw cadeau groothandel: combineer dit artikel eens in een cadeaupakket met een van uw eigen toppers en creëer zo op een eenvoudige manier een extra bijverkoop, een extra aanslag op uw kassa. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van het armbandje met een tijdschrift, een boek of een andere mode accessoire. Daarnaast is dit product natuurlijk ook bij uitstek geschikt als brievenbus cadeau.

Door middel van onze nieuwsbrieven blijft u gemakkelijk op de hoogte van speciale acties. Zeker rondom de topevents als Vaderdag, Valentijn, Geslaagd en Moederdag hebben wij leuke aanbiedingen. Ook maken we special editions van diverse cadeau collecties rondom deze events. Word klant en profiteer!