Vilten cadeau collectie

Sleutel- & Deurhanger

Bekijk deze collectie in de webshop

Deurhangers zijn natuurlijk de allerleukste binnenkomers én een sieraad voor iedere deur! Combineer dit met een sleutelhanger weet je zeker dat alle deuren voor je open zullen gaan.

Miko, uw geschenken groothandel, heeft deze twee tijdloze producten samengevoegd in een vrolijke, trendy cadeau collectie. Een ideaal cadeau om het hele jaar door te geven én te krijgen.

Origineel cadeau: een echte binnenkomer

Deurhangers en sleutelhangers zijn in iedere winkel een ‘steady’ artikel in het cadeau assortiment. Tijdloos en geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Het creatieve team van uw geschenken groothandel heeft in deze cadeau collectie beide producten gecombineerd tot een vrolijk en compleet displayconcept.

Uiteraard zijn alle sleutelhangers en deurhangers voorzien van complimenteuze teksten. Gewoon zoals u van uw non-food groothandel gewend bent. We hebben de beste titels uit onze sleutelhanger collecties en de toppers uit onze overige cadeaucollecties samengevoegd en zie hier: een collectie waar echt iedereen blij mee te maken is!

100% duurzaam cadeau

Deze van vilt gemaakte sleutelhanger en deurhanger collectie bestaat uit originele cadeautjes voor een klein prijsje voor moeder, vader en juf. Maar uw klanten slagen in deze collectie ook met grappige verjaardagscadeaus voor diverse kroonleeftijden.

Een extra pluspunt van deze cadeau collectie van uw geschenken groothandel is dat het gemaakt is van gerecycled materiaal en dus duurzaam is en milieuvriendelijk. Een ander voordeel van dit materiaal is dat het de deurknop of deurklink niet beschadigd.

Wij zetten een aantal eigenschappen van deze geschenkcollectie voor u helder op een rij:
• Vrolijke, trendy uitstraling
• 36 Sleutelhangers
• Afmeting sleutelhanger 4,5 x 6,5 cm
• 32 Deurhangers
• Deurhanger afmeting 7,5 x 24 cm
• Persoonlijke teksten voor alle gelegenheden
• Deurhangers voorzien van toepasselijke teksten
• Gemaakt van hergebruikt materiaal
• Duurzaam en milieuvriendelijk
• Combineer met uw eigen cadeau toppers en vergroot uw kassa-aanslag

Duurzame winkelpresentatie

Als groothandel in sleutelhangers en woonaccessoires zijn we altijd op zoek naar de best mogelijke materialen. Ook bij ons ligt de focus op duurzaamheid en de zorg voor het milieu. Ook op deze manier willen we zorgen dat een Miko-cadeau een goed gevoel geeft. Dit geldt zowel voor ons cadeau assortiment, als de bijbehorende winkelpresentatie.

Ook voor deze cadeau collectie heeft uw woonaccessoire groothandel weer gekozen voor de luxueuze houten draaidisplay. Een display die voor diverse andere cadeaucollecties te gebruiken is. Vriendelijk dus voor u als winkelier én vriendelijk voor het milieu.

Andere sleutelhanger cadeau collecties die we presenteren in deze zelfde display zijn bijvoorbeeld de Mijn Hart collectie: woondecoratie en sleutelhangers en natuurlijk onze stoere sleutelhangers van de Legend collectie.

De praktische overzicht van de gebruikte kosteloze winkelpresentatie van deze collectie:
• Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
• 344 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Wij denken graag met u mee

Deze cadeau collectie is bij uitstek geschikt om te combineren in een cadeau pakket. Combineer de deurhanger bijvoorbeeld met een boek of een tijdschrift en zorg zo eenvoudig voor extra bijverkoop. Een simpele manier van upsell.

Denk ook aan het combineren van cadeau artikelen voor de speciale momenten als Moederdag, Vaderdag, Valentijn of Geslaagd. Maar ook voor Eerste Heilige Communie cadeautjes of Peter en Meter cadeautjes kunt u bij ons terecht. Uw groothandel denkt graag met uw mee. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop voor de rest van ons cadeau assortiment.

Miko is al jarenlang een betrouwbare groothandel in originele en unieke cadeau artikelen. Vanuit ons magazijn in Nieuwegein voorzien we al onze bestaande en nieuwe klanten van de meest uiteenlopende cadeau artikelen.

Wist u dat ons magazijn meer dan 5.000 cadeau artikelen bevat? Bij ons vindt u de meest uiteenlopende cadeau artikelen. In alle soorten, maten én prijzen.

Bent u benieuwd wat wij als sleutelhanger groothandel, woon decoratie groothandel en non-food geschenken groothandel voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden voor uw branche of winkel.

U kunt ook een afspraak maken om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Nieuwegein. Daar presenteren wij al onze recente collecties, zodat u kunt zien én voelen. De koffie staat voor u klaar.