Sprankelend cadeautje met bling

Engel Sleutelhanger

Sommige mensen maken de wereld zoveel mooier door er simpelweg te zijn. Engeltjes zijn het. Bijzonder en uniek zijn zij het stralende middelpunt van de wereld om hen heen. Stralend van enthousiasme sprankelen ze van binnen én van buiten. Bewust of onbewust.

Speciaal voor al deze sprankelende en schitterende mensen, hebben we een bijpassend accessoire gemaakt. Een engel sleutelhanger met bling. Héél veel bling. Zo kan echt iedereen stralen als een prachtige diva!

Bestel de stralende Engel Sleutelhanger collectie en haal deze wolk van schitterende bling in huis.

Originele sleutelhanger cadeau

Ieder mens is op zijn of haar eigen manier schitterend en stralend. En bijzondere mensen verdienen bijzondere cadeautjes. Dat weten wij bij Miko als geen ander.

Uw klanten zijn altijd op zoek naar kleine, originele cadeautjes voor juist die bijzondere mensen. Kleinigheidjes die een onvergetelijke indruk achterlaten. Een lief cadeautje om gewoon te zeggen “je bent een engel”. Met deze Engel Sleutelhanger wordt er echt indruk gemaakt.

Met meer dan 60 kleine, schitterende diamantjes stralen en fonkelen deze engeltjes naar hartenlust. Zij maken van dit displayconcept echt een stralend middelpunt van uw winkelvloer. Ook nu natuurlijk weer exclusief verkrijgbaar bij uw sleutelhanger groothandel.

Word klant van Miko

Geef glitter en glamour cadeau

Deze cadeaucollectie is het fonkelend middelpunt van uw winkelvloer boordvol sprankelende impulscadeautjes. Uw klanten zullen aangetrokken worden door de glitter en glamour van deze sprankelende display.

Natuurlijk heeft uw groothandel in sleutelhanger cadeau er ook nu weer alles aan gedaan om in deze collectie cadeautjes te maken voor elke gelegenheid: Moeder, Oma en Juf. Maar óók verjaardag, geslaagd en het allerleukste kleinkind vindt u terug in deze bijzondere cadeaucollectie.

Een aantal dingen van deze fonkelende cadeaucollectie op een rij:

 • Complete collectie bestaat uit 35 designs
 • Verkrijgbaar in 3 sprankelende kleuren: roze, paars en blauw
 • Persoonlijke, complimenteuze teksten voor elke gelegenheid

Extra aanvullende technische informatie:

 • Sleutelhanger gemaakt van zinc alloy
 • Diamantjes van gekleurd glas
 • Formaat kaart: 22 x 7,5 cm

Cadeautjes om te hebben, hebben, hebben!

Als ervaren cadeau groothandel weten wij als geen ander dat een display moeten opvallen in uw winkel. Deze Engel Sleutelhanger cadeaucollectie van uw groothandel in sleutelhangers is zo’n échte, onvervalste blikvanger. Uw klanten worden er als met een onzichtbare kracht naartoe getrokken.

De uitstraling van de sleutelhangers, de enorme hoeveelheid bling, glitter en glamour zorgt voor maar 1 impuls bij uw klant: ‘hebben-hebben-hebben’! Wees dus voorbereid om snel na te bestellen.

Het nabestellen van de cadeau artikelen gaat eenvoudig via het geïntegreerde nabestelsysteem en natuurlijk via onze webshop. Heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u uw vertegenwoordiger vragen om langs te komen.

De specificaties van deze glamourdisplay:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 160 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Bestel de Engel Sleutelhanger in onze webshop