Sleutelhanger voor hem en haar

Stijlvolle sleutelhanger

Bekijk de collectie in de webshop

Een outfit, een handtas of andere mode accessoire is vandaag de dag niet compleet zonder een unieke personal touch. Het vrolijke fashion kwastje, ook wel bekend als tassel, duikt overal op en sluit naadloos aan bij de laatste modetrend ‘fringe fashion’.

Wij van Miko, uw cadeau groothandel, hebben van deze hippe tassel een fashionable maar vooral persoonlijke cadeau collectie ontwikkeld: de Stijlvolle Sleutelhanger. Voor haar én voor hem.

Product video

Om u een goed beeld te geven hoe deze collectie eruit ziet, inclusief winkelpresentatie, heeft ons creatieve team een korte introductievideo gemaakt. U kunt deze rustig bekijken. Neem contact met ons op voor de actuele winkelverkoopprijs en display samenstelling.

Wilt u dit filmpje van de keukenset op uw eigen website gebruiken, of bent u op zoek naar ander fotomateriaal ter promotie? Geen enkel probleem. Wij hebben voldoende materiaal kosteloos beschikbaar, neem dus gerust contact met ons op.

Bruikbaar fashion cadeau

Een sleutelhanger is natuurlijk allereerst een praktisch product, maar dat maakt het ook zo’n goed cadeau artikel. Onze jarenlange ervaring als cadeau groothandel én sleutelhanger groothandel leert ons dat consumenten vooral gebruiksartikelen cadeau geven. Het moet leuk zijn, maar vooral ook bruikbaar. Een sleutelhanger past daar natuurlijk perfect bij. En helemaal een sleutelhanger die voorzien is van een persoonlijk, lief compliment.

In deze cadeau collectie hebben we natuurlijk ook met de ogen van een fashion groothandel en beauty groothandel bekeken. Welke kleuren zijn er op dit moment trendy in de mode, in de mode accessoires en welke vormen zijn er hip. Ons ontwerpteam heeft weer haar uiterste best gedaan om een mooie display samen te stellen met trendy maar toch tijdloze cadeau artikelen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Deze sleutelhanger is exclusief verkrijgbaar bij uw betrouwbare cadeau en sleutelhanger groothandel.

Vrouwelijke sleutelhanger cadeau voor haar

Met het vrolijke kwastje aan de sleutelhanger heeft deze collectie natuurlijk een hoog vrouwelijk gehalte. Er zijn dan ook voldoende titels om oma of moeder mee te verrassen voor Moederdag of een verjaardag. Maar ook Juf, Zus en de liefdesteksten ontbreken niet in deze sleutelhanger cadeau collectie. Zo is het ook een topproduct voor de topevents als Einde Schooljaar en Valentijn.

Natuurlijk hebben we als uw sleutelhanger groothandel nog meer sleutelhanger collecties. Kijkt u eens naar de stoere sleutelhangers in The Legend-collectie of onze vilten sleutelhangers.

Op zoek naar een ander fashion items? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zijn natuurlijk ook uw fashion groothandel of mode accessoire groothandel. Kijkt u eens naar onze armbanden of de prachtige kleine bedeltjes. Voor ieder wat wils. Voor elke winkel, in elke branche.

tassel-initialen

Sleutelhanger met letter

Ook in deze collectie hebben we niet alleen gekozen voor de vrouwelijke teksten maar hebben de collectie compleet gemaakt met initialen. De voorletter van de voor- of achternaam. De letter die een speciale betekenis heeft of gewoon de letter van een geliefde: de meest voorkomende initialen kunt u terug vinden in deze collectie. Zo wordt de Stijlvolle Sleutelhanger ook een cadeau voor Vaderdag of voor de Peter of Meter.

Een kort overzicht van de product eigenschappen van deze cadeau collectie:
 Complete collectie bestaat uit 48 soorten sleutelhangers
 Verdeeld over 24 initialen en 24 verschillende titels
 Verkrijgbaar in trendy kleuren wit, geel of roze
 Gemaakt van hoog kwaliteit imitatie leer
 Tassel gecombineerd met een letter, hart- of cirkelvormig schijfje met compliment
 Formaat sleutelhanger: 17 x 5 cm
 Geschikt om het hele jaar in de winkel te staan
 Te gebruiken als sleutelhanger, tashanger, enz.

Houten draaidsiplay winkelinrichting sleutelhanger tassel cadeau groothandel

Eye-catching winkelpresentatie

U wilt natuurlijk uw winkel zo aantrekkelijk mogelijk maken en houden voor uw consumenten. En het liefst natuurlijk zoveel mogelijk producten op een zo klein mogelijk winkeloppervlak. De vierkante meters zijn duur en dus moeten deze zo efficiënt mogelijk gebruikt worden. Dit weten en begrijpen wij als ervaren cadeau groothandel als geen ander. Daarom bieden wij al onze collecties altijd aan in een display concept. Op deze manier haalt u het meeste uit uw vierkante meters.

Zoals u van uw sleutelhanger groothandel gewend bent, besteden wij minstens zoveel aandacht aan de presentatie van de cadeau artikelen in de winkel als aan het product zelf. Zo ook met deze sleutelhanger collectie. Met de presentatie in de luxueuze houten draaidisplay is deze cadeau collectie echt een bijzonder smakelijke eye-catcher in uw winkel.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze sleutelhanger collectie:
 Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 Formaat display: 200 cm hoogte
 Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 224 Producten in een complete display
 Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 Display wordt in bruikleen aangeboden
 Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Voor elke gelegenheid een Miko cadeau

Elke cadeau collectie bevat een grote diversiteit aan titels en teksten. Zo zijn de cadeau artikelen van uw vertrouwde non-food cadeau groothandel te geven met een verjaardag, een afscheid van de juf of meester, een pensioen, of het behalen van rijbewijs of een diploma. De grote diversiteit in onze cadeau artikelen zorgt er ook voor dat alle topevents bediend kunnen worden. Denk natuurlijk aan Moederdag, Vaderdag en Geslaagd.

Ook voor de December Feestdagen events zoals Kerst en Sinterklaas zijn onze producten uitstekende aanvullingen voor uw cadeau assortiment. Al dan niet tijdelijk, los in uw schap of op uw cadeautafel. Zelfs voor events als de Vierdaagse of zelfs het Suikerfeest hebben wij passende cadeau artikelen. Kijkt u gerust eens rond op onze website en webshop en laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod.

Naast groothandel in sleutelhangers zijn wij natuurlijk ook uw groothandel in decoratie en groothandel in woonaccessoires. Maar bovenal zijn wij úw groothandel. Ook voor bekers, glazen, wenskaarten en kaarsen kunt u bij ons terecht. Jaarlijks introduceren we tot wel twaalf nieuwe cadeau collecties, dus houdt onze website in de gaten.

Verkoopt u nog geen geschenk artikelen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op: wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw winkel. Wij geloven namelijk dat er in iedere winkel ruimte is voor de verkoop van originele cadeau artikelen.

Wij denken graag met u mee.