Sleutelhanger en drinkbeker cadeau

Helden Collectie

Bekijk deze collectie in de webshop

Iedereen is een held! Of je nu geslaagd bent, de leukste moeder van de wereld bent of de allerbeste vader: iedereen kan een held zijn voor een ander.

Maar ook de persoon die je hand even vasthoudt als je het moeilijk hebt, is een held... De buurvrouw die altijd voor je klaar staat. Die vriend die er altijd voor je is…. Stuk voor stuk prachtige en bijzondere helden die in het zonnetje gezet mogen worden.

Voor al deze helden hebben wij van Miko, uw groothandel in cadeau, een ware Helden Collectie gemaakt. Want zeg eerlijk… iedereen is toch een held?

Cadeaus met kleine prijs en hoge marge

In deze Helden Collectie hebben we 2 van onze bestsellers voor u in 1 collectie gecombineerd. Sleutelhangers zijn natuurlijk altijd een goed impulscadeau. Een persoonlijk cadeautje voor een klein prijsje én met een hoge marge voor u. Mokken of, zoals onze Vlaamse klanten zeggen, koffietassen zijn eveneens een onmisbaar cadeau artikel in uw assortiment.

Een aantal van de eigenschappen van deze cadeau artikelen voor u op een rij:

 • Complete collectie bestaat uit 60 sleutelhangers en 12 mokken
 • Sleutelhangers met geboortejaren
 • Mokken met geboortemaanden

Een aantal details van de sleutelhanger:

 • Gemaakt van beukenhout met een kunstlederen, suède koordje
 • Formaat: 5,3 x 5,4 x 1 cm
 • Beschikbare geboortejaren van 1952 t/m 2011

De details van de mokken:

 • Gemaakt van sterk porselein
 • In luxe halfopen cadeauverpakking
 • Extra compliment aan de binnenzijde van de mok
 • Formaat: 13 x 9,2 x 9 cm
 • Inhoud van 300 ml

Cadeaumolen kosteloos meegeleverd

Als winkelier bent u op zoek naar cadeau artikelen die in elk jaargetijde, elke maand goed verkopen. Wij als ervaren groothandel in cadeau, weten als geen ander welke type producten in uw winkel zorgen voor een stabiele verkoop. Het hele jaar door.

Als cadeau groothandel weten we dat de presentatie van deze cadeautjes minstens zo belangrijk is. Daarom besteden wij net zoveel aandacht aan de display als aan het product zelf. De molen is praktisch, eenvoudig op te zetten én herbruikbaar. U besteld een nieuwe displayvulling inclusief haken en u kunt eenvoudig weer door met verkopen!

Deze Helden Collectie presenteren wij in onze luxe houten draaidisplay. Zo haalt u het maximale uit uw winkeloppervlak. Een aantal details over deze display voor u op een rij:

 • Display is gemaakt van hoogwaardig MDF
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 348 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Ander origineel en persoonlijk cadeau

Veel van onze klanten maken al gebruik van de voordelen van onze herbruikbare displays. Eenmalig de display opbouwen, met behulp van de handige meegeleverde opbouwinstructie en u bent klaar voor talloze nieuwe cadeaucollecties. Bestel eenvoudig via de webshop of uw vertegenwoordiger een nieuwe collectie, en wisselen maar! Scheelt u rommel en gedoe én het is goed voor het milieu.

Andere cadeaucollecties met een sleutelhanger zijn bijvoorbeeld:

Of kijk ook eens naar deze succesvolle cadeaucollecties:

Graag helpen wij u om het best mogelijke cadeau assortiment voor uw winkel samen te stellen. Neem contact met Mark of Ricardo op voor de meest actuele cadeaucollecties en prijzen.

Groothandel cadeau artikelen

U bent op zoek naar een groothandel die u originele cadeautjes kan leveren. Cadeautjes met een eerlijke prijs en met een goede marge voor u als winkelier. Wij zijn die groothandel.

Doordat wij elk cadeau artikel zelf ontwikkelen, ontwerpen en produceren, kunnen wij u een stabiele kwaliteit garanderen. Daarom vindt u bij ons écht altijd unieke en originele cadeau artikelen. In de meest uiteenlopende materialen, vormen én prijzen. Kijk daarom ook regelmatig op onze website en webshop voor de nieuwst cadeau artikelen. Jaarlijks breiden wij ons assortiment uit met maar liefst 10 nieuwe cadeaucollecties. Stuk voor stuk uitsluitend bij Miko te verkrijgen. Uw vertrouwde cadeau groothandel.

Miko bestaat al sinds 1976 en heeft haar sporen dus al wel verdiend in de cadeau wereld. In al die jaren hebben we de meest uiteenlopende cadeautjes gemaakt voor onze klanten. Van wanddecoraties tot sleutelhangers. Van geluksmunten tot bierglazen.

Miko is daarmee uw groothandel in drinkwaren en uw sleutelhanger groothandel. Wij zijn uw groothandel in kleine cadeautjes, wenskaarten groothandel en uw mokken groothandel. Maar ook uw groothandel in woondecoratie en keukencadeau groothandel. Maar al dit dekt alsnog de lading niet. Miko is uw allround cadeau groothandel. Dat waren we en dat blijven we.

Nieuwsgierig hoe uw assortiment uitgebreid kan worden met onze cadeautjes? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wordt klant en bestel!