Promo video

Stijlvolle sleutelhanger

Hier ziet u een promotie video van onze Stijlvolle Sleutelhanger collectie.

Teksten

Stijlvolle sleutelhanger

De Tassel sleutelhanger van Miko onderscheidt zich van vele andere sleutelhangers doordat het zowel als sleutelhanger gebruikt kan worden, als mode accessoire voor aan je tas. De Tassel kan eenvoudig aan de tas worden gehangen met behulp van de bevestigde clip. Deze hippe sleutelhanger past perfect bij de nieuwste modetrend: fringe fashion. De leuke en lieve teksten zorgen er voor dat niet het alleen modieus is, maar ook leuk is als persoonlijk cadeau.

tassel-initialen

Initialen

Stijlvolle sleutelhanger

De Tassel collectie bestaat uit 48 sleutelhangers, verdeeld over 24 initialen en 24 teksten waarbij de best verkochte titels dubbel in de display verwerkt zijn. Iedere sleutelhanger bevat een hippe tassel met daarnaast een initiaal of een hart-, of cirkelvormig schijfje met een complimenteuze tekst in een fris, hip design. De sleutelhangers hebben een witte, gele of roze kleur. De Tassels zijn gemaakt van imitatie leer en hebben een afmeting van 17 x 5 cm voor de cirkel- en hartvormige varianten en 17 x 6,5 cm voor de initialen.

Display

Stijlvolle sleutelhanger

De Tassel collectie wordt compleet gepresenteerd in een vierhoekige 15x15 display. Deze display heeft een hoogte afmeting van 172 cm en een diameter van 48 cm. Hierbij worden ook een kopkaart en achterkaarten geleverd. Deze display wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant