De leukste thermometer cadeau

Thermometer

Bekijk deze collectie in de webshop

Het gesprek van de dag is natuurlijk: Het Weer.
Een zwoele zomeravond of een ijskoude winterdag. Iedereen heeft het erover: wat is de temperatuur?

Als cadeaugroothandel hebben wij deze behoefte omgezet in een bruikbaar, blijvend cadeau: een thermometer. Niet zomaar een thermometer, maar een kunstwerkje gemaakt voor binnen én buiten. Een meetkundig apparaat die een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert.

Bestel nu dit ‘gesprek van de dag’!

U wilt uw klanten graag originele cadeautjes aan kunnen bieden. Een persoonlijk cadeau waar de ontvanger lang van kan blijven genieten. Als uw cadeaugroothandel weten we dat en daar helpen we u ook graag mee. Deze thermometer is een echt blikvanger in uw winkel.

Het frisse, kleurige ontwerp van deze thermometer collectie maakt dat het een toevoeging is aan elke tuin, serre of kamer. Binnen én buiten.

Wat onze thermometers extra bijzonder maakt, zijn de complimenteuze teksten. Elke thermometer is voorzien van inspirerende woorden of een hartverwarmende boodschap. Speciaal natuurlijk voor Moeder, Vader, verjaardag of pensioen. Een cadeau wat elk feest compleet maakt.

 

Uniek huis en tuin cadeau

Als groothandel van de leukste cadeauartikelen proberen wij ons assortiment zo divers mogelijk te houden. Zo kunt u uw klanten de beste cadeautjes blijven aanbieden én blijft uw winkel zo gevarieerd mogelijk. Met deze thermometer heeft het designteam weer een prachtige cadeaucollectie voor u neergezet. Bruikbaar, origineel èn voor een goeie prijs.

We zetten een aantal eigenschappen van deze thermometer voor u op een rij:

 • Complete collectie bestaat uit 32 verschillende titels
 • Uitgevoerd in 4 verschillende kleurtonen
 • Thermometer gemaakt van metaal (blik)
 • Verpakt in een kleurrijk, bijpassend kartonnen doosje
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Een kort overzichtje van de technische details:

 • Glazen buisje is gevuld met kerosine (géén kwik)
 • Formaat doosje: 8,1 x 30 x 1,7 cm
 • Formaat thermometer: 6,7 x 28 cm

Thermometer Cadeau in display

Hoe geweldig fantastisch een product ook is: alles valt of staat met presentatie. Daarom is het Miko-team altijd bezig om niet alleen de beste cadeautjes te maken, maar ook om de producten zo goed mogelijk te presenteren.

Wist u dat verkoop uit een display tot 80% beter is dan van de plank? Bestel ook deze collectie dus gewoon in een display!

Voor dit cadeauconcept hebben we gekozen voor onze luxe houten draaidisplay:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 160 Thermometer cadeautjes in een complete display
 • Inclusief kopkaart en re-ordersysteem
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Andere decoratieve cadeautjes

Ons cadeauassortiment bestaat uit meer dan 5.000 artikelen, dus de keuze is letterlijk reuze! Naast groothandel in decoratieve cadeautjes hebben we natuurlijk veel meer originele cadeaucollecties voor u. Kijkt u bijvoorbeeld ook eens naar:

Om u te helpen kiezen wat voor uw onderneming het beste past, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze binnendienst staat altijd telefonisch voor u klaar. Uw vertegenwoordiger helpt u graag om, op locatie, om het best mogelijke cadeauassortiment samen te stellen.

Miko, cadeaugroothandel voor u

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar de beste producten voor uw winkel. De meest originele producten om uw klanten mee te verleiden tot aankoop. Cadeau is voor elke winkelier een toevoeging aan het assortiment. Als grootste cadeaugroothandel van Nederland en België bent u bij ons voor cadeautjes aan het juiste adres. Of het nu verjaardagscadeautjes zijn of cadeautjes voor Moederdag.

Al jarenlang zijn wij voor vele winkeliers al jarenlang de vertrouwde partner in cadeau. Met een maandelijkse uitbreiding van ons cadeauassortiment weten we zeker dat we ook voor úw onderneming een passend assortiment kunnen samenstellen.

Graag zetten wij even kort voor u op een rij wat u onder andere van ons als cadeaugroothandel kunt verwachten:

Wilt u meer weten over onze voorwaarden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Mark en Ricardo staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u liever iemand over de vloer: Marco, Tom, Wouter of Peter komt graag bij langs om samen met u te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.