Promo video

Tijd voor thee

Hier ziet u een promotie video van onze nieuwe Tijd voor Thee collectie.

Theezeef

Tijd voor thee

Samen een kopje thee drinken en bijkletsen is voor veel mensen een gezellige tijdsbesteding. Speciaal voor dit soort momenten introduceert Miko Products een nieuwe collectie; Tijd voor Thee! Deze collectie bestaat uit stevige theeglazen met een gekleurde, vilten sleeve en theezeef waar losse thee in kan worden gedaan. Door de combinatie van aan elkaar gerelateerde producten kunt u met een klein oppervlakte snel omzet genereren.

Theeglas

Tijd voor thee

De Tijd voor Thee collectie bestaat uit 24 verschillende theeglazen met sleeve (waarvan de 4 toptitels dubbel in de display zitten verwerkt) en 22 theezeef titels. De glazen zijn te verkrijgen met 2 verschillende kleuren sleeves; bruin en blauw. De glazen met de bruine sleeves zitten verpakt in een blauw doosje en de glazen met de blauwe sleeves zitten verpakt in bruine doosjes. De glazen hebben een inhoud van 275 ml en zijn gemaakt van gehard glas. De glazen hebben een afmeting van 12,2 cm x 8 cm. De theezeef hebben allemaal een blauwe kleur en zitten verpakt in een transparten kunstof verpakking met kartonnen inlay. De theezeef hebben een afmeting van 15 cm x 4,7 cm. Ook op de theezeven zijn voorzien van een tekst.

De display van de tijd voor thee collectie

Display

Tijd voor thee

De Tijd voor Thee collectie wordt compleet gepresenteerd in een praktische, metalen vakkendisplay. Deze display heeft een hoogte-afmeting van 185 cm, is 60 cm breed en 50 cm diep. De display wordt inclusief kopkaart en achterkaarten geleverd en wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant