Het leukste cadeau voor in de tuin

Groene Vingers Tuincollectie

Bekijk deze collectie in de webshop

Die geweldige vader, superlieve moeder of fantastische buur met die wonderlijke groene vingers… Het hele jaar door zijn ze bezig met hun échte passie. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: zij wroeten met hun vingers in de aarde. Deze leukerds verdienen een origineel tuincadeau wat perfect bij hun groene vingers past.

Miko biedt zo’n unieke cadeaucollectie! Een cadeautip voor de tuinliefhebber. Bestaande uit een tuinschepje, lepeltje en drinkbeker. Maar dat is nog niet alles - deze cadeauartikelen zijn voorzien van persoonlijke teksten met grappige tuincomplimenten. Speciaal voor de Kampioen Groene Vingers.

Verras uw klanten met deze uitgebreide, veelzijdige collectie vol originele tuin cadeautjes.

Originele cadeautip voor de tuinliefhebber

Met dit originele cadeau geeft u uw klanten de mogelijkheid om de leukste en liefste tuinliefhebbers te verrassen met een praktisch en ludiek geschenk.

Maar liefst 3 gebruiksartikelen gecombineerd in 1 vrolijke collectie! Het tuinschepje is perfect voor het verpotten van planten, het lepeltje kan gebruikt worden voor het roeren van de lekkerste kruiden in een kopje thee of koffie, en de drinkbeker is natuurlijk ideaal voor een verfrissend drankje tijdens een ontspannen tuinmoment. De mok (of in het Vlaams ‘tas’) is natuurlijk óók te gebruiken als plantenpotje!

Alvast een tip van ons salesteam: stel een cadeaupakketje samen en combineer deze tuintoppers met bijvoorbeeld een klein plantje, een tuin-tijdschrift, tuinboek of een zakje bloemenzaad. Zo genereert u eenvoudig extra omzet.

Huis en tuin cadeau voor elke gelegenheid

Als winkelier tovert u gegarandeerd met deze cadeaucollectie een lach op het gezicht van uw klanten. De persoonlijke teksten met grappige tuincomplimenten voegen een speels element toe aan het geschenk en maken de tuincadeautjes extra speciaal om te geven én om te krijgen.

Een kleine samenvatting van de producten die u in deze cadeaucollectie vindt:

 • 3 verschillende huis en tuin cadeaus: lepeltje, tuinschepje en mok
 • Elk product is voorzien van een grappige tuintekst
 • Geschikt voor elke feestelijke gelegenheid, het hele jaar door

Alle producten voldoen aan de geldende EU-wet- en regelgeving en zijn dus veilig te gebruiken.

Uniek en ludiek tuincadeau

Deze vrolijke, frisse tuincollectie is een gemixte display van uw cadeau groothandel met unieke cadeau artikelen voor in en om de tuin. Voor elk seizoen. Hieronder zetten we de eigenschappen per cadeau artikel even voor u op een rij.

Lepeltje

Tuinschepje

Mok (of plantenpotje)

 • Verkrijgbaar in 8 verschillende teksten
 • Gemaakt van terracotta-gekleurd porselein, dus waterdicht
 • Verpakt in een kleurrijke cadeauverpakking
 • Inhoud: 275 ml
 • Formaat (incl. verpakking): 13 x 9,5 x 10 cm

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over deze vrolijke cadeaucollectie.
Wij staan altijd voor u klaar.

Luxueuze winkelpresentatie

U wilt zich het liefst bezig houden met verkopen. Dat is ook waar u het allerbeste in bent! Dan houden wij ons wel bezig met waar wij goed in zijn: de ontwikkeling van de beste en meest originele cadeau artikelen en de presentatie daarvan. Voor u. Wij weten namelijk dat onze displays ervoor zorgen dat uw omzet stijgt. Hoe dit precies zit? Neemt u gerust contact met ons op, dan leggen we het u graag uit.

Voor deze collectie hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van onze luxueuze houten draaidisplay. Onze zogenaamde ‘17×17 display’. De eigenschappen van deze herbruikbare molen zetten we hieronder voor u op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 x 48 x 48 cm (hxbxd)
 • 200 Buiten cadeaus in een complete display, incl. kopkaart en re-ordersysteem

Zoals al onze cadeaucollecties zijn ook de producten uit deze collectie eenvoudig (na) te bestellen via webshop of via uw eigen vertegenwoordiger. Los of in compleet displayconcept. Net wat er het beste in uw winkel past.

Als uw vertrouwde cadeau groothandel biedt Miko u graag als winkelier de mogelijkheid om onze originele cadeau artikelen eenvoudig in uw assortiment op te nemen. We zorgen altijd voor een snelle levering en een uitstekende service, zodat u zich kunt richten op het blij maken van uw klanten. Mis deze kans niet om uw klanten te verrassen met een cadeau dat niet alleen functioneel is, maar ook een glimlach op het gezicht tovert met de grappige tuincomplimenten.

Neem vandaag nog contact op met uw cadeau groothandel en ontdek hoe u deze unieke cadeaucollectie met tuinschepje, lepeltje en drinkbeker in uw winkel kunt opnemen. Verhoog uw omzet en laat uw klanten genieten van een cadeau dat de groene vingers en het gevoel voor humor viert. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw winkel te voorzien van deze originele en leuke geschenken!

Mocht deze cadeaucollectie met huis en tuin cadeautjes toch niet helemaal zijn wat u zoekt. Kijkt u dan gerust eens naar onze andere gemixte displays:

Kunt u niet kiezen? Dat snappen we! Met ruim 5.000 artikelen op voorraad is de keuze letterlijk reuze! Miko is niet alleen de groothandel in tuin cadeau en buiten cadeau, maar ook uw mokken groothandel, glas groothandel, decoratie groothandel en wenskaarten groothandel. Wij weten dan ook zeker dat wij een cadeaucollectie in ons assortiment hebben die wél bij u past. Neemt u gerust contact met ons op. We kijken graag met u mee welke originele cadeau artikelen het beste in uw winkel, webwinkel of franchise passen. Wij zijn tenslotte ook uw groothandel in cadeau artikelen.