Leukste vaderdag cadeautjes

Vaderdag

Bekijk alle Vaderdag cadeautjes in onze webshop

Vaderdag is de dag om die ene bijzondere man in het zonnetje te zetten. Vader, opa of papa: het zijn stuk voor stuk helden en stoere mannen. Mannen die een bijzonder plekje in ons hart hebben.

Vaderdag is ook hét moment waarop er in uw winkel heel veel klanten op zoek zijn naar speciale Vaderdag cadeautjes. Cadeautjes met persoonlijke complimenten, lieve woorden voor die ene bijzondere man.

Bestel uw Vaderdag cadeau artikelen bij uw vertrouwde cadeau groothandel en verras uw klanten met uw originele cadeau assortiment.

Beste Vaderdag cadeaus

Uw klanten willen de vaders met Vaderdag natuurlijk extra in het zonnetje zetten. Cadeau artikelen met een lief compliment voor vader zijn in die periode extra interessant om in uw assortiment te hebben.

Een aantal collecties met originele Vaderdag producten voor u op een rij:

Alle producten zijn eveneens los te bestellen en los na te bestellen.

Uitgebreid assortiment

Als dé Vaderdag cadeau groothandel hebben wij bij Miko natuurlijk een enorm uitgebreid assortiment met Vaderdag gerelateerde cadeau artikelen. Wij kunnen hier onmogelijk alles laten zien. Kijk daarom in onze webshop voor ons meest actuele assortiment aan Vaderdag cadeautjes.

Voor elke vader, jong of oud, kunt u bij Miko een geschikt cadeau vinden. Van ‘Bedankt’ tot en met ‘Ik hou van jou’: bij Miko slaag je gegarandeerd voor de meest originele en persoonlijke Vaderdag cadeautjes.

Kijk in onze webshop voor ons complete Vaderdag assortiment.

Speciaal pakket voor Vaderdag

Speciaal voor Vaderdag verzamelen wij voor u ieder jaar onze cadeautoppers van dat moment in een veelzijdig Vaderdag pakket. Zo krijgt u met één aankoop een grote diversiteit Vaderdag artikelen. Natuurlijk voor een speciale prijs. Simpel besteld via de webshop of uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Om u een indruk te geven van de inhoud van pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2024. Neem contact op voor de verkrijgbaarheid en actuele prijs van het getoonde pakket. Of wordt klant en bestel snel en eenvoudig via onze webshop. Let op: voor dit pakket geldt op=op.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Vaderdag producten.

 

Niet alleen uw Vaderdag groothandel

Ons meest actuele assortiment Vaderdag cadeaus vind u in onze webshop. U vindt daar een enorme diversiteit aan originele cadeautjes voor vader, papa, opa, bonus papa of hoe de vader ook genoemd wil worden.

Maar Miko is niet alleen uw groothandel voor Vaderdag cadeautjes, wij zijn ook uw Moederdag cadeau groothandel. En ook voor de andere speciale periodes in het jaar zijn wij uw meest vertrouwde cadeau leverancier. Denk aan de einde schooljaar cadeautjes en de geslaagd cadeautjes: wij zijn de leverancier voor de meest originele cadeau artikelen. Cadeautjes met een lage winkelverkoop en een hoge marge voor u als winkelier.

In elke cadeau collectie die het team van Miko ontwikkeld en ontwerpt, zit wel een product voor vader en opa. U kunt dus het gewoon gehele jaar door vader cadeau artikelen bestellen.

Buiten de speciale evenementen, de bijzondere omzetpieken zoals Vaderdag, verzorgt Miko ook de rest van het jaar graag uw cadeau assortiment. U kunt eenvoudig zelf via de webshop uw cadeau assortiment samenstellen. U kunt ook contact met ons opnemen en samen met een vertegenwoordiger kijken wat voor assortiment het beste in uw winkel past.

Al onze cadeau artikelen worden in complete displayconcepten geleverd. Maar alle producten zijn altijd los (na) te bestellen. Zo past elk product ook in uw eigen schap. Onze displays zijn daarnaast ook nog eens herbruikbaar: wilt u wisselen van cadeau collectie, dan hoeft u alleen de producten en eventueel haken te verwisselen en klaar. Scheelt u op- en afbouwen van de display.

Neemt u gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij, buiten Vaderdag cadeau artikelen, voor u kunnen betekenen. Mark en Ricardo staan u graag telefonisch te woord.