Eet Smakelijk collectie

Vaderdag

Voor een stoere vader of een lieve papa is geen cadeau te gek, al helemaal niet op Vaderdag. Miko Products heeft het leukste en mooiste assortiment aan cadeau artikelen waarmee iedere vader kan worden verrast. Denk bijvoorbeeld aan een solide barbecue spatel van roestvrij staal, met een stoere tekst op de bamboo steel. Ook heeft deze cadeau collectie gourmet spateltjes gemaakt van bamboe met vrolijke teksten voor vader, papa, opa en bonus papa.

Waterfles

Vaderdag

Maar op warme dagen moeten drukke vaders naast een biertje natuurlijk ook goed water blijven drinken. Dat kan goed met onze waterfles collectie. Deze glazen flessen met gekleurde neopreen hoes zijn bedrukt met persoonlijke teksten, waardoor alle vaders, papa’s, opa’s en bonus papa’s in het zonnetje kunnen worden gezet.

Meer voor

Vaderdag

Een vader en opa kunnen eigenlijk iedere dag wel in het zonnetje worden gezet. Daarom heeft Miko Products een uitgebreid cadeau assortiment voor Vaderdag. Maar ook voor cadeautjes voor onder andere Moederdag en einde schooljaar bent u bij ons aan het juiste adres. Bezoek onze webshop voor ons complete cadeau assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie over ons Vaderdag assortiment.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Voor Vaderdag hebben wij de mooiste en leukste cadeau artikelen in ons assortiment. Van leuke mokken tot barbecue spatels en alles wat daartussen zit; u het bij ons. Niet voor niets zijn wij al 40 jaar de grootste cadeau groothandel van Nederland.