Fijne Vaderdag

Een vader, een bonus papa of een opa: ze zijn het hele jaar door stoere helden en dierbare mannen, maar Vaderdag is natuurlijk wel dé dag om deze geweldige mannen eens even extra te verwennen en te verrassen.

Denk bijvoorbeeld aan een unieke BBQ spatel uit onze Vaderdag Eet Smakelijk collectie, of het prachtige wijn- waterglas uit de Proost collectie. Wat de gever ook wil zeggen: alles kan met de producten van Miko. Uw Vaderdag cadeau groothandel.

Uitgebreid assortiment

Als dé Vaderdag groothandel hebben wij bij Miko natuurlijk een enorm uitgebreid assortiment met Vaderdag gerelateerde cadeau artikelen. Denk bijvoorbeeld aan onze superhandige powerbank zodat hij onderweg altijd wat extra energie heeft. Of een vrolijk gourmetspatel uit de Eet Smakelijk collectie. Alle Miko-producten dragen een liefdevol compliment voor die bijzondere vader, papa en opa.
Voor elke vader, jong of oud, kunt u bij Miko een geschikt cadeau vinden. Van ‘Bedankt’ tot en met ‘Ik hou van jou’: bij Miko slaag je gegarandeerd voor Vader.

Kijk in onze webshop voor ons complete Vaderdag assortiment.

Speciaal pakket voor Vaderdag

Speciaal voor Vaderdag hebben we onze huidige toppers in een pakket samengesteld, zodat u als winkelier in één klap een grote diversiteit vader, papa en opa cadeau artikelen in huis haalt.

Neem contact met ons op over de inhoud en beschikbaarheid van dit Vaderdag pakket. Uiteraard simpel besteld via onze webshop, maar let op: zolang de voorraad strekt.

 

Het grootste assortiment Vaderdag cadeaus vind u op onze webshop. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Vaderdag cadeaus. Naast Vaderdag groothandel staan we natuurlijk ook voor u klaar als Moederdag cadeau groothandel, Geslaagd groothandel en Valentijn groothandel.

Al onze cadeau concepten worden ontwikkeld als compleet display concept. Maar alle producten zijn uiteraard ook los te bestellen, zodat u ze eenvoudig  in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden in uw winkel.