Liefste cadeautjes voor Valentijnsdag

Valentijn

Bekijk ons Valentijn assortiment

14 Februari, Valentijnsdag. De dag van de liefde.

De dag waarop we onze geliefden in het zonnetje zetten. Een partner, een ontluikende liefde... Maar ook vrienden, buren of zelfs fijne collega’s die een blijk van waardering verdienen. Valentijnsdag is hèt moment om de bijzondere mensen te laten weten dat we dankbaar voor ze zijn.

Ook voor de meest originele Valentijn cadeautjes moet u bij Miko zijn.

Allerliefste Valentijn cadeautjes

Anoniem een klein cadeautje sturen. Persoonlijk een bijzonder cadeau geven. Valentijnsdag is de dag om te proosten op de liefde! Op alle mooie en bijzondere dingen in het leven. Rond Valentijnsdag zijn uw klanten zijn op zoek naar cadeautjes vol liefde.

Het is een korte periode in het jaar, maar wel een periode van hoge omzet en veel klanten over de vloer. Zorg dat uw Valentijn cadeau assortiment tijdig op orde is.

Een aantal cadeau collecties waar u passende Valentijns cadeautjes kunt vinden:

Alle cadeau artikelen zijn ook los (na) te bestellen.

Valentijn assortiment

Uitgebreid cadeau assortiment

Als Valentijn groothandel heeft Miko natuurlijk een uitgebreid cadeau assortiment met de meest uiteenlopende Valentijn gerelateerde cadeau artikelen. Cadeau artikelen vol liefde.

Natuurlijk zijn er de producten met ‘Ik hou van jou’ en ‘I love you’. Maar ook ‘Liefste Moeder’, ‘Leukste Zus’ of gewoon ‘Mooi Mens’ ontbreken niet in ons assortiment. Voor elke Valentijn hebben wij bij Miko wel een cadeau artikel met een toepasselijke tekst.

Ons motto is niet voor niets: als je het zelf niet kunt zeggen, zeg het dan met een Miko cadeau.

Kijk in onze webshop voor ons complete Valentijns cadeau assortiment.

Valentijn Pakket 2024 de leukste valentijncadeaus van 2024 in één pakket

Speciaal Valentijnsdag cadeau pakket

Speciaal voor 14 februari, voor Valentijnsdag verzamelen wij ieder jaar speciaal voor u onze cadeau toppers van dat moment in een veelzijdig Valentijn pakket. Zo krijgt u met één aankoop een grote diversiteit Valentijn artikelen. Natuurlijk voor een speciale prijs. Simpel besteld via de webshop of uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Om u een indruk te geven van de inhoud van het pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2024. Dit pakket is op dit moment niet meer verkrijgbaar. Zodra ons nieuwe pakket beschikbaar is, zullen wij u hierover informeren.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Valentijn producten.

Cadeautjes voor Valentijn en meer

In onze webshop vindt u het meest uitgebreide Valentijn assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Valentijn cadeaus.

Naast ervaren Valentijn cadeau groothandel staan wij ook voor u klaar met cadeau artikelen als uw Moederdag cadeau groothandel, Vaderdag cadeau groothandel en Geslaagd cadeau groothandel. Ook leveren wij als Einde schooljaar cadeau groothandel ook de leukste cadeautjes voor juf en meester.

Voor elke feestelijke gelegenheid kunt u wel een geschikt cadeau artikel vinden in ons cadeau assortiment.

Het gehele jaar door zijn wij bezig met de ontwikkeling van nieuwe cadeau collecties. Op deze manier houden we ons cadeau aanbod vernieuwend, origineel en afwisselend. Kom dus regelmatig terug en bekijk onze nieuwste producten.

Al onze cadeau artikelen worden in complete displayconcepten geleverd. Maar alle producten zijn altijd los (na) te bestellen. Zo past elk product ook in uw eigen schap. Onze displays zijn daarnaast ook nog eens herbruikbaar: wilt u wisselen van cadeau collectie, dan hoeft u alleen de producten en eventueel haken te verwisselen en klaar. Scheelt u op- en afbouwen van de display.

Neemt u gerust eens contact met ons op om te kijken wat wij, buiten Vaderdag cadeau artikelen, voor u kunnen betekenen. Mark en Ricardo staan u graag telefonisch te woord.