Schitterende glazen

Valentijn

Met Valentijnsdag zetten we onze geliefden in het zonnetje. Niet voor niets wordt Valentijnsdag dan ook jaarlijks groots gevierd! Miko Products heeft de mooiste cadeau artikelen in het assortiment om alle geliefdem in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan onze wijn water glazen Proost-collectie. Een chique, hoog kwaliteit glas met een luxe zwart-gouden bedrukking.

Stijlvolle Sleutelhangers

Valentijn

Maar sleutelhangers met bijzondere teksten doen het ook altijd goed bij geliefden. Zoals bijvoorbeeld onze Tassel collectie. Deze cadeau collectie bestaat uit mooie sleutelhanger met mooie teksten voor alle geliefden en dierbaren, maar ook uit initialen. Door de boodschap op de sleutelhanger wordt dit door het persoonlijke aspect een extra speciaal cadeau om te geven.

Nog meer voor

Valentijn

Dankbaarheid uiten aan je geliefde is altijd belangrijk. Als Valentijn groothandel heeft Miko Products een bijzonder breed assortiment voor Valentijnsdag. Maar natuurlijk ook voor Vaderdag of geslaagd cadeaus bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze webshop voor het complete assortiment of neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn voor Valentijnsdag cadeaus in uw winkel.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant