Allerliefste

Valentijnsdag is de dag van de liefde. De dag waarop we onze geliefden in het zonnetje zetten. Geliefde, maar ook vrienden, buren of zelfs fijne collega’s een blijk van waardering verdienen. Een bedankje dat ze er zijn.

Anoniem een klein cadeautje sturen of toch gewoon face-to-face een mooi wijn- waterglas uit de Proost collectie cadeau doen, zodat jullie samen kunnen proosten op alle mooie en bijzondere dingen in het leven.

Valentijn assortiment

Uitgebreid assortiment

Als Valentijn groothandel heeft Miko natuurlijk een uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende Valentijn gerelateerde cadeau artikelen.

Natuurlijk zijn er de producten met ‘Ik hou van jou’ en ‘I love you’, maar denk ook aan ‘Liefste Moeder’, ‘Leukste Zus’ of gewoon ‘Mooi Mens’.
Voor elke Valentijn hebben wij bij Miko wel een cadeau artikel met een toepasselijke tekst.

Ons motto is niet voor niets: als je het zelf niet kunt zeggen, zeg het dan met een Miko cadeau.

Valentijn pakket 2022

Speciaal pakket

Speciaal voor Valentijn verzamelen wij voor u ieder jaar onze cadeautoppers van dat moment in een veelzijdig Valentijn pakket. Zo krijgt u met één aankoop een grote diversiteit Valentijn artikelen. Natuurlijk voor een speciale prijs. Simpel besteld via de webshop of uw vertrouwde vertegenwoordiger.

Om u een indruk te geven van de inhoud van pakket, ziet u hiernaast het pakket van 2022. Dit pakket is op dit moment niet meer verkrijgbaar. Zodra ons nieuwe pakket beschikbaar is, zullen wij u hierover informeren.

Natuurlijk kunt u in de tussentijd altijd zelf een kijkje nemen in onze webshop voor geschikte Valentijn producten.

Bekijk het complete Valentijn assortiment in onze webshop.

In onze webshop vindt u het meest uitgebreide Valentijn assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Valentijn cadeaus. Naast een ervaren Valentijn cadeau groothandel staan wij ook voor u klaar met cadeau artikelen als uw Moederdag groothandel en Geslaagd groothandel.

Wij leveren al onze cadeau collecties in compleet display concepten. Daarnaast zijn alle producten ook los (na) te bestellen, zodat u ze eenvoudig in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden