Allerliefste

Valentijn

Valentijnsdag is de dag van de liefde. De dag waarop we onze geliefden in het zonnetje zetten. Geliefde, maar ook vrienden, buren of zelfs fijne collega’s een blijk van waardering verdienen. Een bedankje dat ze er zijn.

Anoniem een klein cadeautje sturen of toch gewoon face-to-face een mooi wijn- waterglas uit de Proost collectie cadeau doen, zodat jullie samen kunnen proosten op alle mooie en bijzondere dingen in het leven.
Valentijn assortiment

Uitgebreid assortiment

Valentijn

Als Valentijn groothandel heeft Miko natuurlijk een uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende Valentijn gerelateerde cadeau artikelen.
Natuurlijk zijn er de producten met ‘Ik hou van jou’ en ‘I love you’, maar denk ook aan ‘Liefste Moeder’, ‘Leukste Zus’ of gewoon ‘Mooi Mens’. Voor elke Valentijn hebben wij bij Miko wel een cadeau artikel met een toepasselijke tekst.
Ons motto is niet voor niets: als je het zelf niet kunt zeggen, zeg het dan met een Miko cadeau.
Valentijn pakket 2021

Speciaal pakket

Valentijn

Speciaal voor Valentijn verzamelen we onze cadeau-toppers van dat moment in een Valentijn pakket, zodat u als winkelier in één klap een grote diversiteit Valentijn cadeau artikelen in huis haalt. Uiteraard simpel besteld via onze webshop, maar wel zolang de voorraad strekt. U kunt altijd contact met uw vertegenwoordiger of ons kantoor opnemen om te zien wat de andere mogelijkheden zijn voor Valentijn cadeaus in uw winkel. 

Het getoonde pakket was het pakket van Valentijn 2021. Dit pakket is helaas uitverkocht. Zodra de inhoud van het nieuwe pakket bekend is, zullen we hier natuurlijk een mooie afbeelding van plaatsen. Hou onze website dus goed in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf nog makkelijker op de hoogte.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

In onze webshop vindt u het meest uitgebreide Valentijn assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de grote diversiteit aan Valentijn cadeaus. Naast een ervaren Valentijn cadeau groothandel staan wij ook voor u klaar met cadeau artikelen als uw Moederdag groothandel en Geslaagd groothandell.

Wij leveren al onze cadeau collecties in compleet display concepten. Daarnaast zijn alle producten ook los (na) te bestellen, zodat u ze eenvoudig in uw eigen bestaande schappen systeem kunt presenteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden