Vrolijke kleuren

Vriendschapsarmband

Armbandjes zijn niet meer weg te denken als mode accessoire en uiteraard zijn ze daarom ook erg leuk om cadeau te geven. De Vriendschapsarmband van Miko Products is een modern armbandje waarin houten en edelsteen kralen zijn gecombineerd. De edelsteen is verkrijgbaar in meerdere soorten waardoor elk armbandje met bijhorende complimenteuze cadeaukaart een bijzondere betekenis heeft. De complete collectie wordt gepresenteerd in een nieuwe, luxueuze houten draaidisplay.

Complimenteuze

Vriendschapsarmband

De Vriendschapsarmbandjes zijn gecombineerd met liefdevolle, warme complimenten, waardoor de armband nog meer waarde krijgt voor de ontvanger. De complete collectie bestaat uit 40 verschillende titels welke zijn verdeeld over 3 verschillende armbandjes. De armbandjes zijn gemaakt van houten kralen gecombineerd met echte edelstenen kralen, te weten; de groene steen Jade, de blauwe steen Aventurijn en de roze steen Rozenkwarts. Daarnaast zit er aan de meeste armbandjes een bedeltje in de vorm van een hartje, een veertje of een klavertje bevestigd. De armbandjes zijn bevestigd op luxe cadeaukaarten waarbij op de achterzijde ruimte open is gelaten om een persoonlijke boodschap toe te voegen. De kaart heeft een afmeting van 8,65 x 19,75 cm. De armbandjes hebben een diameter van circa 7cm en zijn one-size-fits-all. Het bedeltje aan de armband is lood-, nikkel- en cadmium-vrij.

Houten draaidisplay

Vriendschapsarmband

De Vriendschapsarmband collectie wordt gepresenteerd in een nieuwe, luxueuze houten draaidisplay. Deze display heeft een hoogte afmeting van 200 cm en een diameter van 48 cm. Deze display wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant

Onze Vriendschapsarmband collectie is ontworpen om cadeau te doen aan uw dierbaren, zoals ouders, maar ook vrienden en andere dierbaren.

Bekijk het complete cadeau assortiment op onze webshop.