Gemaakt van 100% bamboe

Vrolijke Bamboe Keukenset

Koken is tegenwoordig populairder dan ooit en men kiest er ook steeds meer voor om zelf heerlijke gerechten te maken en deze samen te nuttigen met vrienden en familie. Hierdoor wordt koken vaak geassocieerd met gezelligheid en ontspanning en speciaal hiervoor heeft Miko Products de Vrolijke Bamboe Keukenset ontworpen.

Met vrolijke teksten

Vrolijke Bamboe Keukenset

De set is een combinatie van een spatel met een gelaserde, complimenteuze tekst een vrolijke grote lepel in de vorm van een smiley. Zoals de naam al insinueert is deze set gemaakt van duurzaam bamboe. De lepel en de spatel zijn hitte- en vlekbestendig en beschadigen geen antiaanbaklaag of kwetsbare pannen. Ook nemen ze weinig vocht op en bevatten ze geen giftige stoffen. De set mag in de vaatwasser, maar het is aan te raden om ze met de hand af te wassen om ze langer mooi te houden.

In een mooie, houten display

Vrolijke Bamboe Keukenset

De Vrolijke Bamboe Keukenset collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze, houten draaidisplay. Deze display heeft een hoogte afmeting van 200 cm en een diameter van 48 cm. Deze display wordt u in bruikleen aangeboden.

Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant