Chique drankverpakking

Wijntas

Alcoholische dranken zoals bijvoorbeeld wijn en rum worden nog altijd het meest gegeven als cadeau voor een verjaardag, een jubileum, een bedankje of andere feestelijke gelegenheden. Een originele cadeauverpakking kan hierbij uiteraard niet ontbreken en zorgt ook nog eens voor een extra kassa aanslag. De Wijntas van Miko Products is een chique, vilten drankverpakking die bijna elke fles drank nog unieker en persoonlijker maakt.

Persoonlijke teksten

Wijntas

De collectie van de Wijntas bestaat uit 8 verschillende teksten die per 12 stuks zitten verpakt. De Wijntas is gemaakt van stevig vilt en is verkrijgbaar in een lichtgrijze kleur. De complimenteuze en feestelijke teksten zijn duidelijk leesbaar doordat ze zijn gelaserd op het vilt. De Wijntas is 42 cm hoog en 15,7 cm, en is door het handvat bovenaan eenvoudig te dragen als tas.

Compacte presentatie

Wijntas

Om deze originele drankverpakking eenvoudig en effectief te kunnen presenteren op de toonbank, heeft Miko Products een speciale houten showdisplay ontwikkeld. Deze compacte showdisplay biedt ruimte om op een eenvoudige manier 1 wijnzak incl. fles te presenteren. Alle verkrijgbare titels van de collectie staan duidelijk afgebeeld op de header van deze display, waardoor de klant eenvoudig en snel een keuze kan maken . De showdisplay heeft een hoogte afmeting van 57 cm, is 18,5 cm breed en 17,5 cm diep.
Bestel nu! Nog geen klant? Word Klant