Woondecoratie cadeau

Engeltje & Beertje

Bekijk deze collectie in de webshop

Liefde, geluk en bescherming kan iedereen wel gebruiken. Daarom heeft Miko nu een decoratief, persoonlijk en unieke collectie ontwikkeld: Engeltje en Beertje.

Een kleurrijke cadeau collectie met decoratieve bescherm- en geluksengeltjes gecombineerd met berelieve beertjes. Elk beeldje is handgeschilderd en draagt een liefdevolle boodschap. Een origineel cadeautje recht uit het hart.

Handgemaakte cadeau

Een decoratie item, een woondecoratie wordt pas echt bijzonder en waardevol als er een persoonlijk compliment op staat. De gever geeft hiermee emotie en voegt zo nog grotere waarde toe aan een product. Als uw betrouwbare groothandel in woonaccessoires en decoratie weten wij dit als geen ander. Daarom voegen wij regelmatig nieuwe en originele woonaccessoires toe aan ons cadeau assortiment.

Met ons uitgebreide cadeau aanbod met kleine originele cadeautjes voor iedereen én voor in ieder interieur, zit er ook voor uw winkel een passende cadeau collectie tussen.

Toch op zoek naar een andere cadeau collectie woondecoratie van uw decoratie groothandel. De kaarsen van de Wine Candle collectie, de houten decoratie Mijn Hart, de decoratieve flessen Wine Light of natuurlijk de prachtige Silver Silhouette collectie.

Persoonlijk cadeau voor elk interieur

Met twaalf nieuwe cadeau collecties per jaar, weet u zeker dat uw cadeau groothandel altijd vernieuwende collecties aan te bieden heeft. U weet daardoor ook dat de beste titels en teksten op de cadeau artikelen staan. Eén van de redenen waarom u juist bij Miko uw cadeau artikelen bestelt is dat wij, als ervaren cadeau groothandel, onze cadeau artikelen zelf ontwikkelen, ontwerpen en fabriceren. Onze cadeau artikelen bevatten altijd persoonlijke, complimenteuze teksten voor elke gelegenheid.

Deze vrolijke keramieken woondecoraties van uw woonaccessoire groothandel zijn gemaakt om zowel binnen als buiten te kunnen staan. De beeldjes zijn handgeschilderd en dus letterlijk uniek te noemen. Geen beeldje is het zelfde. Dit betekent dus ook dat de kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto’s.

Een overzicht van de belangrijkste eigenschappen van deze decoratieve beeldjes:
• Complete cadeaucollectie met beeldjes van keramiek
• Verkrijgbaar in 40 verschillende complimenteuze teksten
• 28 Bescherm- en geluksengeltjes
• 12 Berelieve beertjes
• Handgeschilderd, dus elke beeldje is uniek
• Verpakt in luxe, halfopen kartonnen cadeau doosje
• Formaat engeltjes: 10 x 11 x 5,6 cm
• Formaat beertjes: 10 x 8,5 x 5,6 cm
• Formaat doosje: 10,1 x 15,5 x 7 cm
• Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Bijpassende winkelpresentatie

Onze ervaring als cadeau en woonaccessoire groothandel met een grote diversiteit aan klanten in Nederland en België, leert ons dat een passende winkelpresentatie enorm bijdraagt aan de verkoop van de producten. Een voordeel is niet alleen dat er zoveel mogelijk artikelen op een zo klein mogelijk winkeloppervlak staat, maar ook dat het nabestellen zoveel eenvoudiger gaat.

Voor deze woondecoratie collectie hebben we gekozen voor een presentatie in een houten wanddisplay met een eenvoudig reordersysteem om het nabestellen nog makkelijker te maken.

Hieronder een praktische samenvatting van deze gebruikte display:
• Presentatie in een luxueuze houten wanddisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 60 x 55 cm
• 160 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of via uw vertegenwoordiger

De cadeau groothandel die met u mee denkt

Zoals u van uw vertrouwde woonaccessoire groothandel gewend bent, is ook deze Engeltje en Beertje-collectie eenvoudig via onze webshop te bestellen. U kunt deze cadeau collectie in compleet display concept bestellen zodat u het maximale uit een minimale winkelvloerbezetting haalt. De producten uit deze woondecoratie collectie zijn ook eenvoudig los (na) te bestellen. Zo kunt u ze eenvoudig in uw eigen, bestaande schappen of op uw cadeautafel presenteren.

Het complete display concept van het Engeltje en Beertje bevat een grote diversiteit aan titels en onderwerpen, zodat er voor elke gelegenheid een cadeau te vinden is. Zoals u van ons gewend bent. Van verjaardag tot pensioen, van zwanger en geboorte tot bedankt: uw consumenten slagen altijd.

Ook voor de top-events in uw winkel kunt u met de cadeau artikelen van uw woonaccessoire groothandel uw cadeau assortiment uitbreiden. De originele cadeautjes van Miko passen natuurlijk uitstekend bij uw cadeau assortiment van Vaderdag, Moederdag, Valentijn of onder de kerstboom of in de zak van de Sint. Als cadeau groothandel weten we als geen ander dat de grootste omzetklappers gemaakt worden tijdens deze speciale dagen. Daar helpen we u dan ook graag bij.

Nieuwsgierig naar wat wij als groothandel in cadeau voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geloven namelijk in de kracht van persoonlijk contact. Onze ervaren vertegenwoordigers komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Daarnaast zit onze binnendienst ten alle tijden voor u klaar om u telefonisch te woord te staan.