Sleutelhanger & decoratie cadeau

Mijn Hart

Bestel deze collectie in onze webshop

De allerbeste cadeaus die u vrienden, familie of collega’s kunt geven zijn degene die recht uit het hart komen. Met woorden die men vaak niet kan vinden, maar wel kan schenken.

Speciaal voor alle momenten waarop u iets recht uit het hart wilt geven of waarop u een klein beetje troost en moed wilt geven is de Recht uit Mijn Hart-collectie ontwikkeld. Een sleutelhanger en decoratie, om te geven. Recht uit het hart.

Mijn Hart 01

Wanddecoratie en sleutelhanger

Miko, uw woonaccessoire groothandel en sleutelhanger groothandel, heeft met deze collectie twee topproducten samengebracht in één sfeervolle, warme collectie: een sleutelhanger en een wanddecoratie.

Elk product draagt een liefdevolle boodschap, dus of het nu voor moeder, vader, zus of opa is: in deze collectie vind men gegarandeerd een toepasselijk, leuk cadeau. Een klein cadeautje voor een goede, eerlijke prijs. Een echte toevoeging aan ook úw cadeau assortiment.

Tip: deze collectie is natuurlijk ook een perfect brievenbus cadeau!

Mijn Hart Cadeau

Houten cadeau artikelen

Als groothandel woondecoratie zijn wij altijd op zoek naar cadeau artikelen die in ieder interieur passen. Decoraties die de ontvanger hetgeen vertellen dat recht uit ons hart komt. Daarnaast weten we, als sleutelhanger groothandel, als geen ander dat gebruiksvoorwerpen vaak de beste cadeau artikelen zijn. In deze display hebben we de kennis en ervaring van beide gebundeld: sleutelhanger met een woondecoratie.

Een overzicht van de producteigenschappen van beide producten:
• 2 Verschillende producten: sleutelhangers en decoraties
• Complimenteuze teksten voor elke gelegenheid

• 24 hartvormige sleutelhangers
• Formaat sleutelhanger: 5 x 5 x 1,2 cm
• Gewicht: 20 gram

• 24 hartvormige decoraties
• Formaat decoratie: 15,3 x 15,3 x 1 cm
• Materiaal hartjes Multiplex met imitatie schors
• Inclusief robuust, stevig touwtje
• Gewicht: 85 gram

 

Luxueuze houten display winkelpresentatie Houten Cadeau

Luxueuze winkelpresentatie

Cadeau molens of displays zorgen er niet alleen voor dat er veel producten op een vierkante meter passen, ze zorgen er ook voor dat uw winkel er netjes en opgeruimd bij staat. Wij van Miko, uw groothandel geschenkartikelen, besteden daarom ook altijd aandacht aan de presentatie van onze cadeau collecties. Onze ervaring leert namelijk dat de verkoop uit displays vele malen beter is dan losse producten. Al staat het u natuurlijk volledig vrij om de producten los te bestellen.

Deze Mijn Hart-collectie wordt gepresenteerd in een luxueuze houten, draaibare vloerdisplay. Deze display is ook nog eens duurzaam en eenvoudig herbruikbaar: bij de aanschaf van een nieuwe collectie, ontvangt u uitsluitend nieuwe achterkaartjes, een kopkaart en eventueel andere haken. De molen kunt u simpelweg laten staan.

Een praktisch overzicht van de gebruikte display voor deze cadeau collectie:
Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
• Formaat display: 200 cm hoogte
• Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
• 264 Producten in een complete display
• Inclusief kopkaart en achterkaartjes
• Display wordt in bruikleen aangeboden
• Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Andere collecties die in deze soortgelijke molen passen zijn bijvoorbeeld de The Legend of de Ovenhandschoen.

Groothandel cadeau artikelen

U heeft een bestaande winkel en u twijfelt of cadeau wel in uw winkel past. Neem dan gerust eens contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Als beste groothandel cadeau artikelen geloven wij namelijk dat er in iedere winkel ruimte is voor de verkoop van originele cadeau artikelen. Met ervaring in nagenoeg iedere branche, geven wij graag vrijblijvend advies over winkelpresentatie en geschikte producten voor uw winkel.

Als groothandel cadeau artikelen Nederland, groothandel geschenkartikelen België, groothandel woonaccessoires en sleutelhanger groothandel staan wij altijd voor u klaar voor advies op maat.

Maak een afspraak om ons assortiment te komen bekijken in onze showroom, of maak een afspraak zodat een vertegenwoordiger bij u langs komt. Zo kunnen we samen, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden bespreken voor uw winkel. Een cadeau groothandel ben je namelijk niet alleen. Of u nu in Nederland of in België uw onderneming hebt of wilt gaan starten.