Persoonlijk cadeau aan tafel

Trendy Placemat

Bestel de placemats in de webshop

Gezellig tafelen met familie. Heerlijk borrelen met vrienden. Een gezellige BBQ met de buren. Samen eten met leuke mensen zorgt voor dierbare herinneringen.
Bij gezellig tafelen hoort natuurlijk ook een tafelaankleding. Deze trendy placemats zorgen nu voor de échte puntjes op de i.

Stelt u zich eens voor: deze collectie staat in uw winkel en uw klant rekent maar liefst 4 cadeautjes tegelijk bij u af. Voor u het weet is uw display leeg verkocht.

Met deze nieuwe cadeaucollectie met placemats zou dat zo maar eens kunnen! En… met de service van uw cadeaugroothandel is de display natuurlijk zo weer aangevuld.

Placemat woonaccessoire voor hem en haar

Persoonlijk cadeau voor iedereen

Deze trendy placemat is bij uitstek een cadeau waarvan uw klant er meerdere tegelijk gaat aanschaffen. Elke placemat bevat namelijk een persoonlijke, complimenteuze tekst. Zo stelt uw klant eenvoudig zelf de set samen die het beste bij de gelegenheid past.

Denk aan een samengestelde set voor een kerstdiner of paasbrunch met een placemat voor bijvoorbeeld Moeder, Vader, Opa en Oma. Of combineer I love you en Liefde is voor een bijzonder diner met Valentijnsdag.

Een extra tip van uw groothandel in cadeau en woonaccessoires: stel de meest voor de hand liggende combinaties zelf alvast samen. Zo maakt u het voor uw klanten nóg makkelijker om te kiezen en zorgt u eenvoudig voor een extra kassa-aanslag.

Placemat woonaccessoire cadeau

Uniek woonaccessoire cadeau

De trendy placemats van Miko, uw groothandel in woonaccessoires en woondecoratie, hebben uitsluitend een papieren sleeve. Daardoor heeft dit product een minimum aan verpakkingsmateriaal.

Een aantal eigenschappen van deze trendy cadeaucollectie op een rij:

 • Complete collectie bestaat uit 32 titels
 • Uitgevoerd in 4 verschillende trendy patronen en kleuren
 • Verkrijgbaar in landelijk grijs, trendy okergeel, terracotta-rood en jungle-groen
 • Afneembaar met een vochtige doek
 • Niet geschikt voor de wasmachine, kan wel in de vaatwasmachine

Een overzicht van de technische eigenschappen:

 • Formaat placemat in de display: 8 x 29 cm
 • Formaat uitgerold placemat: 45 x 29 cm
 • Gemaakt van 70% pvc/30% polyester
 • Tafelmat is vrij van BPA (Bisphenol A)
 • Gewicht: 80 gram

Een tip om de vouwen uit deze trendy, persoonlijke placemat te krijgen: hou de placemat onder warm water, en de vouwen zullen eenvoudig verdwijnen.

Placemat kosteloze winkelpresentatie

Kosteloze luxe winkelpresentatie

Als winkelier bent u natuurlijk altijd op zoek naar de meest originele woonaccessoires, de leukste cadeauartikelen. Met deze placemat collectie haalt u een echte eyecatcher in uw winkel.

Deze cadeaucollectie wordt gepresenteerd in een kosteloze, bijpassende luxe draaidisplay. Compleet met kopkaart en geïntegreerd nabestel-systeem. Heel gemakkelijk besteld en, met behulp van de bijgeleverde displayinstructie, snel opgezet en ingericht. Met ons laagdrempelig nabestel-systeem is nabestellen ook nog eens heel eenvoudig.

Met een display van Miko, uw cadeaugroothandel haalt u altijd een kant-en-klaar cadeauconcept in huis.

De praktische informatie voor deze collectie kort voor u op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 192 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger
Trendy placemat cadeau woonaccessoire

De cadeauleverancier die met u meedenkt

Als u een display van ons in uw winkel heeft staan, is het wisselen tussen cadeaucollecties nóg eenvoudiger. U kunt de molen namelijk gewoon laten staan. Scheelt u een hoop rommel met af- en opbouwen. U ontvangt de nieuwe producten, inclusief kopkaart, achterkaartjes en eventueel nieuwe haken en u bent klaar voor verkoop.

Andere collecties die bijvoorbeeld ook in deze display geleverd worden zijn:

Bent u toch op zoek naar andere woonaccessoire cadeauartikelen, dan kunt u ook eens kijken naar:

Neemt u gerust contact met ons op voor de meest actuele cadeau collecties en prijzen. Wij bieden u graag het beste advies voor uw winkel.

Wij denken graag met u mee

Uw kracht is verkopen. U kent uw klanten het beste en u weet het beste wat goed is voor uw winkel. U zoekt daarom een cadeaugroothandel die met u meedenkt. Een leverancier zonder gedoe. Miko is de cadeaugroothandel die u daarmee graag van dienst is. Úw partner in cadeau.

Met onze jarenlange ervaring als groothandel in cadeau, woonaccessoire en woondecoratie weten we waar u behoefte aan heeft. Duidelijkheid, snelle levering, goede service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Twijfelt u of deze placemat cadeaucollectie in uw winkelassortiment past of heeft u andere vragen: neem gerust eens contact op met onze binnendienst. Mark en Ricardo staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een vertegenwoordiger. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw winkel te bespreken.

Wilt u liever zelf naar ons toekomen? Geen probleem! Maak een showroom-afspraak en kom ons actuele aanbod bekijken in Nieuwegein. Mark leidt u daar graag rond en beantwoord al uw vragen.