Trendy steengoede onderzetter: een origineel wooncadeau

 

 

Steengoede onderzetter

Bekijk deze collectie in de webshop

Een leuke pubquiz avond met vrienden. Een gezellige avond met familie. Een gezellig aangeklede tafel vol heerlijke borrelhapjes en lekkere drankjes. Wat een heerlijkheid!

Uw klant is altijd op zoek naar originele cadeautjes. Cadeautjes om dit soort gezellige momenten nóg onvergetelijker te maken. Met de keramieken onderzetter van uw vertrouwde groothandel in wooncadeaus biedt u uw klanten een uniek, bruikbaar en duurzaam cadeau.

Bestel nu en start snel met uw verkoop.

Elke onderzetter een persoonlijk compliment

Hippe onderzetter cadeau voor elke gelegenheid

De huidige trend is nog altijd om de gezelligheid in huis te halen. Lekker thuis koken, heerlijk thuis samen een drankje drinken. Gezellig samen thuis. Het aankleden van het interieur is dan ook nog altijd ontzettend populair.

Uw klanten zijn altijd op zoek naar cadeautjes voor in het interieur. Hip, trendy, maar toch met een persoonlijke touch. U vindt de meest originele en persoonlijke woondecoraties natuurlijk bij uw groothandel in woondecoratie en cadeau: Miko.

Met deze steengoede onderzetter haalt u een origineel product in huis. Een cadeau voorzien van de meest uiteenlopende teksten en dus geschikt voor elke gelegenheid. Zo is er een onderzetter voor Mama, Papa, Schooljaar en Bedankt. Maar ook algemenere teksten zoals Koffieleut en Theeleut ontbreken natuurlijk niet in deze collectie. Ga naar de webshop en ontdek ons complete aanbod.

Extra verkoop door cadeauartikelen te combineren

Upsell woondecoratie cadeau

Speciaal voor u is ons creatieve team weer tot het uiterste gegaan om een parel van een cadeaucollectie neer te zetten. Een product dat prachtig op zichzelf staat, maar ook uitstekend met meerdere stuks te combineren is.

Een aantal eigenschappen van deze cadeaucollectie op een rij:

Een overzicht van de technische eigenschappen:

 • Gemaakt van keramiek met een matte afwerking
 • Kurken onderlaag
 • Formaat: 10 x 11,6 cm
 • Met vochtige doek afneembaar
 • Niet geschikt voor de vaatwasser
352 Producten op 0,23m²

Impulscadeau in display met hoge marge

De vierkante meters in uw winkel zijn bijzonder kostbaar. Met onze jarenlange ervaring als cadeaugroothandel weten wij dat. Daarom besteden wij de grootst mogelijke aandacht aan de winkelpresentatie. Hoe zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk producten op een zo klein mogelijk oppervlak kunt presenteren. Zodat u het meeste rendement uit uw winkelvloer haalt.

Ons antwoord is simpel: herbruikbare displays. Compleet met kopkaart en geïntegreerd nabestel-systeem. Met behulp van onze displayinstructie eenvoudig opgezet, zodat u snel kunt starten met verkopen. En eenvoudig te wisselen tussen cadeaucollecties.

De praktische informatie voor de winkelpresentatie van de steengoede onderzetters op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 352 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger
Onze overtuiging: cadeau past overal!

Cadeau: de perfecte omzetverhoger

Als winkelier bent u altijd op zoek naar producten om uw omzet te verhogen. Producten die uw klanten aanspreken en die uw assortiment verrijken. Cadeauartikelen van Miko gaan uw omzet zeker doen stijgen.

Als ervaren groothandel in cadeau, woondecoratie en feestartikelen bieden wij u een gevarieerd en constant vernieuwend assortiment cadeauartikelen. Passend in elke winkel, in elke branche.

Een aantal voorbeelden van cadeaucollecties die eveneens in deze display verkrijgbaar zijn:

Heeft u een dode hoek in uw winkel: wij hebben een display die dit perfect kan opvullen. Zodat u toch gewoon omzet uit dat vergeten hoekje kan halen. Ons salesteam bespreekt graag met u de mogelijkheden voor uw winkelvloer.

Nieuwsgierig naar wat Miko nog meer voor u kan doen?

U bent op zoek naar een betrouwbare groothandel in cadeauartikelen, woondecoraties en feestartikelen. Een groothandel met ervaring. Bij Miko bent u dan bij het juiste adres. Vele duizenden klanten gingen u al voor en profiteren al jarenlang van onze voordelen.

Een aantal van die voordelen op een rij:

 

Tabak- en gemakwinkels, cadeauwinkels, bloemenwinkels, online webshops: voor elke branche zijn wij dé betrouwbare cadeauleverancier. Miko, de groothandel in woonaccessoires, drinkgerei, sieraden, feestartikelen, enz.

Bel of mail ons zodat we kunnen kijken wat wij ook voor u kunnen betekenen. Ricardo en Mark staan voor u klaar om al uw vragen telefonisch te beantwoorden. Heeft u liever een persoonlijk gesprek in uw winkel met een vertegenwoordiger? Dat kan! Wouter, Marco, Tom of Peter komt graag bij u langs.

Tot snel!