Persoonlijke wanddecoratie cadeau

Tassel Decoratie

Bekijk deze collectie in de webshop

Een lief compliment voor iemand die u dierbaar is. Eens écht laten weten hoeveel u van hem of haar houdt… “Ik hou van jou” zeggen is soms het moeilijkste wat er is. De juiste woorden vinden… het voelt soms onmogelijk.

Met de Tassel Decoratie van uw vertrouwde groothandel in cadeau helpen wij u en uw klanten graag. Laat deze decoratie de woorden zeggen die u niet kunt vinden. Een blijvende herinnering aan uw dierbare gevoelens.

Bestel en start met uw verkoop.

Eye-catcher in uw winkel

De Tassel Decoratie: een vrolijke wanddecoratie met de woorden die u en uw klanten soms moeilijk kunnen vinden. Een cadeau voor die lieve moeder of oma, om te laten weten hoe bijzonder ze is. Een origineel cadeau voor juf om in de klas op te hangen. Een liefdevolle eye-catcher voor aan de muur.

Dit vrolijke maar vooral persoonlijke geschenk van uw woondecoratie groothandel brengt echte vrolijkheid in uw winkel. De kleine tasseltjes, de kwastjes onderaan de decoraties, bewegen vrolijk in de wind. Hiermee is deze display van uw woonaccessoire groothandel een échte eye-catcher in uw winkel.

Uw groothandel persoonlijke cadeautjes

Alle cadeau artikelen in deze Tassel Decoratie collectie zijn voorzien van een persoonlijk compliment. Iets liefs voor de ontvanger. Een oprechte wens. Uw klant vindt in deze collectie teksten voor Moeder, Vader en liefde. Maar ook de Verjaardag, Vriendschap en zelfs de kat en hond zijn in deze collectie muurdecoratie geschenken te vinden. Zoals u natuurlijk van uw groothandel in woondecoratie gewend bent.

Een aantal eigenschappen van deze cadeaucollectie voor u op een rij:

 • Complete collectie bestaat uit 36 titels
 • Feestelijke titels in vrolijke kleuren
 • Uitgevoerd in 8 grote en 28 kleine muurdecoraties
 • Voorzien van handig ophanglint
 • Een vrolijke tassel aan onderzijde die de display letterlijk laat swingen

Een klein overzicht van een aantal technische eigenschappen:

 • Gemaakt van keramiek met een luxe, matte finish
 • Formaat grote muurdecoratie: 10,7 x 15 cm
 • Formaat kleine decoratie: 8 x 11,2 cm
 • Achterzijde voorzien van vilten dopjes ter bescherming van de muur
 • Product is geschikt voor zowel binnen als buiten

Cadeaumolen vol wanddecoraties

U wilt de producten die in uw winkel staan zo goed mogelijk presenteren. Want u weet ook: met de best mogelijke presentatie vliegen de producten nóg sneller uw winkel uit. Onze cadeaumolens of displays helpen u daar perfect bij! En… kosteloos en snel geleverd.

De praktische informatie van de cadeaumolen met de Tassel Decoratie overzichtelijk voor u op een rij:

 • Presentatie in een luxueuze houten draaidisplay
 • Formaat display: 200 cm hoogte
 • Vloeroppervlak van 48 x 48 cm
 • 240 Producten in een complete display
 • Inclusief kopkaart en achterkaartjes
 • Display wordt in bruikleen aangeboden
 • Eenvoudig (na) te bestellen via webshop of vertegenwoordiger

Eenvoudig wisselen tussen cadeaucollecties

Heel veel winkeliers profiteren al van het gemak van onze herbruikbare displays. U ook?

Bestel bij ons, uw cadeauleverancier, een complete cadeaucollectie en ontvang daar kosteloos een cadeaumolen bij. Met behulp van de handige instructie is deze eenvoudig opgezet en gevuld. Binnen no-time kunt u al starten met verkoop.

Bent u uitverkocht en wilt u iets nieuws: bestel een displayvulling van een andere Miko-cadeaucollectie. U ontvangt de nieuwe cadeau artikelen met de bijbehorende haken, achterkaartjes en kopkaart en ga gelijk door met verkopen. Scheelt u een hoop rommel met op- en afbouwen. Én het is ook nog eens beter voor het milieu.

Een aantal andere collecties die ook in deze luxueuze display geleverd worden zijn:

Bestel en profiteer direct!

Wij denken graag met u mee

Wanddecoraties, woonaccessoires of keukenaccessoires: van alles is wel een cadeautje te maken. En wij van Miko cadeau groothandel zijn daar échte specialisten in. Wij zijn al jarenlang van heel veel winkeliers, in heel veel verschillende branches de betrouwbare leverancier van cadeau artikelen. Miko is dé groothandel in originele cadeau artikelen.

In ons creatieve centrum in Nieuwegein worden de meest originele cadeau artikelen bedacht, ontwikkeld en ontworpen. Martin, Iris, Angelique en Rose-Marie zijn de creatieve breinen achter elke tekst en elk cadeau artikel. Met zorg stellen zij, speciaal voor u, de meest uiteenlopende cadeaucollecties samen.

Mist u een tekst of titel, of heeft u een goed idee voor een nieuwe cadeau collectie? Laat het ons, uw cadeau groothandel, weten en wie weet staat uw idee binnenkort in uw winkel.

Van een piepklein bedeltje, een ijzersterk geluksmuntje of vrolijke sleutelhanger tot een collectebus, een ovenhandschoen, een mok of een kaars: elk cadeau artikel van cadeau groothandel Miko draagt een persoonlijk compliment. Door de grote diversiteit aan teksten en titels is er voor élke feestelijke gelegenheid wel een cadeau artikel te vinden in ons assortiment.

Ons enthousiaste salesteam geeft u graag advies op maat. Marco, Peter, Tom of Wouter kan bij u op locatie komen. Samen kunnen we dan kijken welke cadeau collectie het beste past bij uw winkel en in uw assortiment. U bent ook van harte welkom om onze showroom in Nieuwegein te komen bekijken. Mark en Ricardo leiden u graag rond en beantwoorden al uw vragen.